Cel mai bun suport pentru sticle de vin in 2019

0
1451

Fie că dorești să faci un cadou unui colecționar de vinuri, fie că vrei sa-ți echipezi sau decorezi barul personal, un suport de sticle de vin reprezintă întotdeauna o alegere bună. Aceste suporturi îți oferă posibilitatea de a depozita recipientele cu băutură într-un anumit loc fără ca acestea să te incomodeze dar și de a decora un bar într-un stil aparte, ce aduce aminte de vremurile vechi.

Poate cel mai important aspect pe care trebuie să-l iei în considerare când îți alegi un astfel de suport este materialul din care este construit, acesta reprezentând cu adevărat rezistența sa și modul în care se va comporta cu trecerea timpului. Noi recomandăm alegerea unui model confecționat fie dim bambus, fie din lemn natural de brad, întrucât prezintă rezistență bună la uzură, un aspect estetic deosebit dar și o greutate redusă.

Fiecare suport vine cu un anume număr de sticle pe care le poate depozita. Dacă dorești expunerea colecției tale de vinuri, atunci poți alege un model supradimensionat ce poate susține până la 20 de sticle însă există și numeroase modele concepute special pentru o singură sticlă, în care se depozitează de cele mai multe ori, cel mai bun vin al fiecărui colecționar, dispunând totodată și de suport pentru câteva pahare.

Așadar, dacă ai o cunoștință care adoră vinurile sau dorești să-ți decorezi barul cu un suport atrăgător de sticle de vin, îți sugerăm să arunci o privire și pe următoarele produse.

Top 3 Cele mai bune suporturi pentru sticlele de vin


Kring 10

Kring 10

  Avantaje:

 • Oferta de preț este una foarte bună
 • Este confecționat din bambus lăcuit pentru a oferi rezistență
 • Forma de piramidă îi oferă posibilitatea de a stoca până la 10 sticle

  Dezavantaje:

 • Unele persoane susțin că șuruburile din pachet nu sunt tocmai rezistente

Verifica Pretul Acestui Produs

Suportul Kring 10 din bambus este o soluție pentru cei care vor să-și păstreze sticlele sau colecția în condiții optime.

Acest suport are un design ergonomic, putând păstra până la 10 sticle, are formă de piramidă, ocupând totodată un spațiu mai mic, stratul de lac îi oferă rezistență la umezeală iar datorită instrucțiunilor și materialelor ce vin în pachet, montarea se poate face acasă, de către oricare persoană.


Kring 8

Kring 8

  Avantaje:

 • Se comercializează la un preț foarte bun
 • Are o formă ce permite plasarea unui alt raft identic peste acesta
 • Bambusul din care este confecționat îi oferă rezistență în timp

  Dezavantaje:

 • Suprapunerea a două rafturi fac ca partea de sus a primului raft să fie mai greu accesibilă sticlelor mari

Verifica Pretul Acestui Produs

Kring 8 este un suport de sticle, din bambus, fiind conceput pentru a susține un număr de 8 sticle, putând fi totodată și un cadou pentru un colecționar.

Acest suport are un design simplu, tradițional dar și ergonomic, păstrând sticlele în siguranță, construcția sa permite suprapunerea unui alt raft identic, făcând munca mai ușoară pentru persoanele ce dețin un număr mare de sticle, are o formă dreptunghiulară iar dimensiunile sale sunt de 30x48x22cm.


Zeller 9

Zeller 9

  Avantaje:

 • Se livrează gata montat
 • Suportă 9 sticle de vin, deci nu va trebui să mergi des în magazine
 • Are un design frumos și este rezistent la umezeală

  Dezavantaje:

 • Are un preț mai mare de achiziție

Verifica Pretul Acestui Produs

Zeller 9 este un suport pentru sticle de o calitate foarte bună, având un design deosebit, modelul prezent fiind fabricat din lemn de bambus, fiind potrivit pentru orice persoană care dorește să dea bucătăriei sale un aer exotic.

Acest suport este unul durabil, ține până la 9 sticle, dimensiunile sale sunt reduse, permițându-i să-și găsească loc cu ușurință într-o anume încăpere, se poate depozita în beci, materialul fiind rezistent la apă și se livrează gata montat, scutindu-te de o muncă în plus.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Alexer

Alexer

  Avantaje:

 • Poate depozita până la 20 de sticle de vin
 • Este realizat din material rezistent și ușor
 • Are un design frumos, potrivindu-se în încăperi tradiționale sau rustice
 • Rezistă la umezeală, putându-se plasa în beci sau în bucătărie

  Dezavantaje:

 • Produsul nu prezintă garanție

Verifica Pretul Acestui Produs

Poate cel mai bun suport pentru sticle de vin este chiar modelul Alexer, produsul prezentându-se sub forma unui stativ oval, capabil să adăpostească 20 de sticle de vin, ceea ce înseamnă că este extrem de util pentru crame, vinoteci, expoziții dar și pentru cei care dețin o colecție mare de astfel de sticle cu vin.

Acest suport este realizat manual din lemn de brad, culoarea și forma îl recomandă într-o încăpere de stil tradițional sau rustic, rezistă bine la umezeală putându-se plasa în bucătărie sau în beci iar datorită materialului din care este confecționat, greutatea sa îi permite să fie transportat foarte des.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here