Cel mai bun sterilizator de biberoane in 2021

0
1018

Biberoanele sunt esențiale în creșterea unui copil iar dacă dorim să îl creștem sănătos, un sterilizator de biberoane este ideal pentru a păstra igiena necesară. Dacă sterilizăm biberonul bebelușului îl ferim de bacteriile care apar pe umezeala acestuia, procesul acesta poate fi greu, mai ales dacă apelăm la fierbere, așa că, cel mai util mod devine sterilizatorul de biberoane. Acestea sunt simple de utilizat, oferind un avantaj important față de celelalte metode, venind și la un preț accesibil pentru majoritatea familiilor. Aceste dispozitive folosesc metoda de sterilizare prin aburi oferind condiții optime de distrugere a organismelor ce se depun pe biberon.

Majoritatea sterilizatoarelor au o capacitate mai mare de stocare, ceea ce înseamnă că vor putea dezinfecta până la 8 sticle și accesorii de bebeluș.

Pe piața se găsesc mai multe modele de sterilizatoare la ora actuala, unele mai bune ca celelalte. Dacă vrei să afli care sunt cele mai bune dintre toate, îți sugerăm să urmărești lista de mai jos.

Top 3 Cele mai bune sterilizatoare de biberoane


Momert 00006178

Momert 00006178

  Avantaje:

 • Procesul este gata în 8-10 minute
 • Suportă până la 6 sticle
 • Se transportă ușor datorită dimensiunilor și greutății mici

  Dezavantaje:

 • Nu are opțiune cu semnal acustic la finalizarea procesului

Verifica Pretul Acestui Produs

Sterilizatorul de biberoane de la Momert, modelul 00006178, este ideal pentru cei ce doresc să păstreze biberoanele și accesoriile bebelușului curate și fără bacterii, folosind un dispozitiv la un preț accesibil. Acesta poate steriliza prin aburi 6 biberoane standard dar și accesoriile acestora, într-un timp de 8-10 minute, după care dispozitivul oprindu-se automat.

Dispozitivul cântărește doar 3Kg, putându-se transporta ușor oriunde, are o putere de 400W, consumând puțin pentru un astfel de produs iar în cutia acestuia, ca accesorii vom găsi un pahar gradat pentru măsurarea apei, un clește pentru a apuca biberoanele, un capac transparent, un suport pentru biberoane și o placă de încălzire din inox.


Laica BC1005

Laica BC1005

  Avantaje:

 • Vine la un preț accesibil pentru majoritatea familiilor
 • Dimensiunile și greutatea mică îi permit să fie transportat oriunde
 • Poate steriliza până la 6 biberoane

  Dezavantaje:

 • Plasticul din care este confecționat se poate dovedi fragil

Verifica Pretul Acestui Produs

Laica BC1005 face parte din noua gamă Laica Baby Line, generând aburi la un nivel înalt, eliminând majoritatea germenilor nocivi pentru bebeluș. Acesta este un dispozitiv complet automat, poate steriliza până la 6 biberoane, împreună cu accesoriile acestora, într-un timp de doar 10 minute, menținându-le sterile până la 6 ore cu capacul închis.

Dimensiunile sale sunt foarte mici iar greutatea lui atinge 1,5Kg, făcându-l extrem de ușor de transportat oriunde și oricând. În plus, în cutia sa, putem observa ca accesorii și un pahar de măsurare, un clește pentru a extrage biberoanele și un suport special conceput pentru a păstra biberoanele și tetinele abia sterilizate în siguranță.


Cangaroo 00007009

Cangaroo 00007009

  Avantaje:

 • Dispune de funcție de gătire cu abur
 • Display-ul său este LCD, cu diferite funcții
 • Este un dispozitiv care nu ocupă mult spațiu

  Dezavantaje:

 • Nu emite un sunet la terminarea procesului

Verifica Pretul Acestui Produs

Cangaroo 00007009 este un aparat multifuncțional care îndeplinește atât funcția de sterilizator de biberoane cât și cea de gătit cu abur pentru a realiza mici gustări pentru bebeluș. Materialele ce îl compun sunt de calitate bună, este ergonomic și prevăzut cu display, buton on/off dar și cu timer.

Funcția sa de gătit este ideală pentru a învăța bebelușul cu o alimentație ușoară încă din primele luni de viață, procesul de sterilizare este vizibil mulțumită capacului superior transparent iar ca putere, acesta are una ideală pentru a realiza diferite sarcini și să nu consume mult, una de 400W.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Philips-AVENT SCF284/03

Philips-AVENT SCF284/03

  Avantaje:

 • Menține conținutul steril până la 24 de ore
 • Procesul durează doar 6 minute
 • Dimensiunile sale se pot regla și cântărește doar 1,5Kg

  Dezavantaje:

 • Prețul său este pe măsura avantajelor pe care le oferă

Verifica Pretul Acestui Produs

Sterilizatorul Philips-AVENT SCF284/03 a fost conceput pentru a face sterilizarea cât mai accesibilă și munca mămicilor cât mai ușoară, având dimensiuni reglabile ce ocupă un spațiu mic iar coșurile fiind compatibile cu biberoanele cu gât larg cât și cu cele cu gât îngust. Acesta este un dispozitiv 3 în 1, oferindu-vă configurație de dimensiuni mici pentru suzete, configurație de dimensiuni medii pentru farfuriile copilului, furculițelor sau a altor tacâmuri și configurație de dimensiuni mari pentru sterilizarea a până la 6 biberoane.

Ciclul de sterilizare a biberoanelor durează doar 6 minute iar odată finalizată sterilizarea, dispozitivul se oprește automat, este compatibil cu toate modelele de biberoane, distruge bacteriile în proporții de 99,99% iar conținutul rămâne steril timp de 24 de ore, dacă nu eliminați capacul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.