Cel mai bun spinner in 2019

0
715

Spinnerele sunt gadget-urile anului 2017, ele fiind concepute din doi, trei sau mai mulți piloni ce se rotesc în mână timp de câteva minute chiar, datorită rulmenților cu bile.

Majoritatea persoanelor captivate de acest dispozitiv sunt copiii, mai ales cei de vârste mici, școlile, străzile și nu numai fiind pline de copii cu astfel de dispozitive. Acum, aproape orice copil are nevoie de un spinner, fiind un gadget indispensabil din dotările unui tânăr.

După mai multe studii amănunțite s-a demonstrat că spinner-ul este chiar folositor și li s-a dat dreptate copiilor, jucăria dovedindu-se folositoare pentru a scăpa de stres dar și pentru a scăpa de probleme de nervi.

Spinnerele au mai ales meritul de a fi silențioase, ceea ce înseamnă că pot ocupa cu succes timpul unui copil energic, fără a vă provoca probleme cum ar fi gălăgia.

Aceste jucării se pot găsi oriunde, atât pe internet cât și în magazine iar prețurile lor diferă în funcție de aspect și alte avantaje pe care le aduce, putându-se găsi atât modele foarte ieftine cât și modele extrem de frumoase și bine construite la prețuri destul de mari. Așadar, dacă ești în căutarea unui spinner bun, care să te scape de stres pe tine sau să ocupe timpul copilului tău fără a exista pericolul producerii unui accident, am realizat o listă cu patru spinnere, sortate după preț pentru a-ți fi mai ușor să-l găsești pe cel preferat de tine.

Top 3 Cele mai bune spinnere


Mappy Fidget Spinner Dual

Mappy Fidget Spinner Dual

  Avantaje:

 • Preț de cumpărare foarte avantajos
 • Se poate transporta oriunde, având dimensiuni mai mici
 • Aspectul este unul frumos, mai ales când se învârte

  Dezavantaje:

 • Cei doi piloni pot fi insuficienți pentru unele persoane

Verifica Pretul Acestui Produs

Structura metalică a spinner-ului de la Mappy este totodată și ușoară și rezistentă și este completată de un design multicolor ce creează o rază uimitoare în momentul în care se învârte.

Acest spinner este de dimensiuni mici, are doar doi piloni și datorită acestui aspect se poate lua foarte ușor în buzunar și transporta la muncă, școală, birou sau călătorii. Un alt aspect pozitiv al acestui spinner ar fi că este foarte silențios, putând astfel fi luat în locuri unde liniștea este obligatorie și stresul este ridicat.

Ca să completăm aspectele pozitive ale acestui spinner, prețul său este unul foarte bun, care, comparativ cu ce oferă, poate fi considerat chiar mic.


LCS Fidget Spinner

LCS Fidget Spinner

  Avantaje:

 • Vine pe o gamă variată de culori
 • Metalul din care este confecționat este unul rezistent
 • Se poate roti până la 5 minute dacă este rotit cu forță

  Dezavantaje:

 • Modelul poate părea simplu pentru cei dornici de ceva ieșit din comun

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul de fidget spinner de la LCS este unul rezistent realizat din oțel inoxidabil de calitate superioară, fiind jucăria perfectă impotriva plictiselii care totodată te ajută să scapi de stres și îți îmbunătățește concentrarea.

Acesta are dimensiunile de 75x75x10mm, putându-se transporta ușor chiar și în buzunare și în același timp este silențios, astfel putând fi folosit și în locuri în care zgomotul ar deranja.

În plus, timpul de învârtire poate varia între 3 și 5 minute, mai ales dacă îl învârtiți cu putere mare iar pe lângă faptul că reduce stresul și eliberează anxietatea, acesta te poate scăpa ușor ușor și de obiceiuri precum fumatul sau rosul unghiilor.


Undercover Fidget Spinner Metal Eye

Undercover Fidget Spinner Metal Eye

  Avantaje:

 • Design-ul său bate un număr mare de spinnere
 • Este realizat din metal deci nu se va deteriora ușor
 • Poate fi făcut cadou unui colecționar de spinnere

  Dezavantaje:

 • Design-ul său cu aripi poate provoca probleme în buzunarele strâmte

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă dorești un spinner neobișnuit prin care să-ți uimești prietenii, atunci fidget spinner-ul Undercover Metal Eye poate fi perfect pentru tine, el având un aspect foarte interesant.

Acesta are dimensiuni mici, putând fi luat oriunde, la muncă sau chiar și la școală, sporește concentrarea, reduce stresul și pote rezolva problemele de nervi.

Ca un bonus, spinner-ul este realizat din metal, astfel design-ul său frumos nu se va deteriora, el se poate folosi ca un ajutor în scăparea de obiceiuri precum fumatul, este silențios iar dacă ai un prieten pasionat de astfel de dispozitive, acesta poate fi cadoul perfect, design-ul său potrivindu-se în colecția sa de spinnere neobișnuit de aspectuoase.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Fidget spinner BB21

Fidget spinner BB21

  Avantaje:

 • Are aspect metalic deosebit
 • Poate fi luat oriunde datorită dimensiunilor
 • Este perfect pentru copiii extrem de activi
 • Poate reprezenta cadoul perfect pentru colecționari

  Dezavantaje:

 • Are un preț mai mare comparativ cu alte spinnere

Verifica Pretul Acestui Produs

Fidget spinner-ul BB21 este unul metalic, multicolor ce are o rază de 6cm și o grosime de 1.5cm, fiind foarte ușor de luat în buzunare, pentru a te ajuta să scapi de stres la muncă, la școală sau în trafic când aștepți de multă vreme într-o zonă aglomerată.

Acesta este un spinner perfect și pentru a fi făcut cadou, mai ales pentru colecționari, fiind un spinner cu aspect deosebit. În plus, el poate fi și jucăria perfectă pentru un copil, mai ales pentru cei plini de energie, el ajutându-i să se liniștească și totodată să își sporească concentrarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here