Cel mai bun soundbar in 2019

0
1238

O soluție de calitate pentru sonorizarea domiciliului alternativă, sistemului audio, o reprezintă soundbar-ul, acest dispozitiv reușind să-și facă treaba excelent, mai ales pentru living și, în general, pentru încăperile cu suprafață mică și medie. Marile avantaje ale acestor dispozitive în favoarea sistemului audio sunt:

 • Prețul – aceste dispozitive fiind mai ieftine decât un sistem audio;
 • Conectivitatea – este facilă și oferă niște performanțe excelente, mai ales în încăperile mici și medii;
 • Portabilitatea – acestea se pot transporta foarte ușor oriunde, cântărind mai puțin și fiind mai compacte decât sistemele audio;

Aceste dispozitive pot avea mai multe configurații, fie 2.1 pentru camerele mai mici deoarece acestea sunt formate din soundbar și subwoofer inclus, fie 5.1 pentru locurile mai mari care au nevoie de sonorizare mai performantă și mai puternică, fie pot fi singure, doar soundbar-ul, acest tip sporindu-ți portabilitatea și ajutându-te să o poți transporta la întâlniri cu prietenii sau mici evenimente.

În plus, aceste dispozitive dispun de foarte mulți conectori cum ar fi cel USB, HDMI, Audio In, Audio Optic In, și, dacă este posibil, conexiune wireless cu subwooferul și bluetooth cu un alt dispozitiv de control, cel din urmă permitându-ți streamingul audio de pe telefon sau tabletă și este destul de important când nu dispui de spațiu suficient pentru cabluri sau dacă dorești să depui cât mai mult efort.

Prin urmare, sugerăm achiziționarea unui soundbar, în funcție de preferințele dumneavoastră să alegeți și conectivitatea preferată iar dacă nu dispuneți de suficiente exemple de produse de calitate, vă sugerăm următoarele.

Top 3 Cele mai bune soundbar-uri


Blaupunkt LS175

Blaupunkt LS175

  Avantaje:

 • Reprezintă un soundbar ieftin și bun
 • Economisește energie prin funcțiile sale speciale
 • Lucrează cu sunet puternic, de 120W

  Dezavantaje:

 • Nu are port HDMI și nici USB

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești interesat să găsești un soundbar 2.1, noi te sfătuim să alegi calea ieftină și totodată performantă, reprezentată de modelul Blaupunkt LS175. Difuzorul său a fost conceput pentru a oferi suport sunetului provenit de la un televizor, astfel încât să substituie caracteristicile unui sistem Home Cinema.

Sistemul de față reușește să fie atât economic cât și puternic, mulțumită puterii totale de 120W, ca interfață, remarcăm porturi RCA/AUX suplimentare, Audio In, Audio Aux, incorporează funcție Bluetooth iar când este inactiv dispozitivul intră în modul economic, pe baza opțiunii de stand by, Auto Power Off.


Samsung HW-K450/EN

Samsung HW-J355

  Avantaje:

 • Reprezintă o alegere mai puțin costisitoare
 • Poate reda aproape orice format de sunet
 • Puterea sa totală de 120W este mai mult decât suficientă

  Dezavantaje:

 • Portul HDMI lipsește

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul de față Samsung HW-K450/EN este un exemplu perfect de soundbar ieftin și bun, care oferă o gamă largă de funcții și facilități, mai ales dacă este utilizat în combinație cu un televizor inteligent de la același producător.

Puterea totală a dispozitivului este de 120W, echivalând cu cea a unui sistem audio 5.1. Dispozitivul este capabil să redea formatele AAC, MP3, WAV, WMA și OGG, astfel că vei putea asculta practic orice cu ajutorul lui.

Ca și conectivitate, acest soundbar are intrări USB, Audio in și Audio Optic In și de asemenea posibilitatea de streaming prin Bluetooth.


JBL TV Boost

JBL TV Boost

  Avantaje:

 • Este foarte folositor pentru a îmbunătăți calitatea sunetului TV-ului
 • Se poate conecta la telefon prin Bluetooth însă are și telecomandă proprie
 • Design-ul compact și modern îl face ușor de plasat în decor

  Dezavantaje:

 • Puterea de 30W poate nu va fi suficientă pentru unii

Verifica Pretul Acestui Produs

Utilizatorii care doresc să îmbunătățească semnificativ calitatea sunetului oferit de televizor, pot apela cu încredere la avantajele oferite de acest produs. Modelul JBL TV Boost este prevăzut cu două difuzoare ce oferă o putere totală de 30W și se poate conecta printr-un cablu la TV și dupa fără fir, prin Bluetooth, la telefon sau tabletă pentru a-l controla ușor.

Dispozitivul dispune de porturile Audio Optic și Audio In, suficiente pentru a fi folosit doar pentru televizor iar, în plus, acest soundbar este de dimensiuni mici și de un design modern și interesant, putând fi așezat cu ușurință oriunde pe lângă televizor, potrivindu-se cu orice decor.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Sony HTRT3

Sony HTRT3

  Avantaje:

 • Oferă o putere foarte bună de 600W
 • Poate comunica atât prin Bluetooth cât și prin NFC
 • Oferă sunet surround, fiind un soundbar 5.1
 • Interfașa și tehnologiile de decodare sonoră asigură acces la diverse formate și medii

  Dezavantaje:

 • Greutatea totală a setului poate crea probleme

Verifica Pretul Acestui Produs

Sony HTRT3 face parte din categoria soundbar-urilor 5.1 și putem fi siguri că reușește să învingă orice competitor, atât prin design cât și prin performanțele fantastice.

Remarcăm din prima faptul că acest soundbar oferă o putere totală de 600W, care asigură o redare la calitate superioară și intensitate sonoră pe măsură. Un amplificator digital S-Master garantează sunet pur pentru filme, oferindu-ți o experiență apropiată de cea de la cinema, în ceea ce privește conectivitatea, porturile sunt din cele mai diverse, printre care enumerăm USB, HDMI, optic și analog iar ca bonus putem observa posibilitatea de a fi conectat prin Bluetoot dar și prin NFC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here