Cel mai bun șlefuitor in 2020

0
818

Fie că intenționezi să-ți organizezi un mic atelier personal de lucru, fie că vei să lucrezi la un nivel profesional, atunci când îți pui la punct setul de unelte motorizate, o mașină de șlefuit electrică este indispensabilă.

Acest dispozitiv îți va permite să șlefuiești, să finisezi, să polizezi și să prelucrezi tot felul de suprafețe, indiferent că ai nevoie de șlefuire brută, șlefuire fină sau lustruire.

În funcție de modul de funcționare, există cel puțin 5 modele diferite:

Cu bandă, fiind soluția pe care o alegi pentru a prelucra porțiuni extinse de material lemnos, în principal mobilă, uși, blaturi sau podele, întrucât îți permite să acoperi suprafețe mari în timp scurt și abordează agresiv materialele.

 • Alternative, sunt utile pentru cei care doresc să lustruiască vopsea, tencuială, ipsos sau să prepare diverse suprafețe înainte de a le da cu lac.
 • Orbitale, acestea îți permit să șlefuiești suprafețele ușor curbate la fel de bine ca pe cele plate, având discuri cu o mișcare orbitală, fiind perfecte pentru orice tip de material.
 • Excentric, se mai numesc și mașini de șlefuit cu vibrații. Seamana cu cele alternative însă lucrează suprafețele extrem de fin, însă lucrează totodată și mai încet.

Un alt aspect care trebuie luat în considerare este și design-ul, acesta reprezentând cât de confortabil și de ușor de folosit va fi aparatul și cum se va comporta la utilizarea intensă.

Acestea fiind spuse, ca să-ți completezi setul de unelte motorizate, îți sugerăm să achiziționezi un șlefuitor din următoarele.

Top 3 Cele mai bune șlefuitoare


Einhell TH-OS 1520

Einhell TH-OS 1520

  Avantaje:

 • Dezvoltă 23000 oscilații pe minut datorită puterii de 150W
 • Oferta de preț este una foarte bună
 • Cântărește doar 1.3Kg

  Dezavantaje:

 • Este doar pentru lucrări mici, încălzindu-se rapid

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă îți cauți un șlefuitor ieftin care să-și facă bine treaba pentru micile activități din gospodărie, atunci Einhell TH-OS 1520 este perfect pentru tine.

Acest aparat de șlefuire are un sistem de prindere cu arici și cleme de fixare, oferă o pârghie de prindere, o formă compactă iar în pachet se va mai găsi și un mâner suplimentar.

Aparatul se alimentează la 230V, dezvoltă 23000 oscilații/min datorită puterii de 150W iar greutatea sa ajunge la 1.3Kg.


Einhell BT-RS 420 E

Einhell BT-RS 420 E

  Avantaje:

 • Este ușor de manevrat datorită greutății de doar 2Kg
 • Are un mâner anti-alunecare
 • Dezvoltă o putere de 420W, putând fi utilizat intensiv

  Dezavantaje:

 • Săculețul este de o calitate mai slabă

Verifica Pretul Acestui Produs

Einhell BT-RS 420 E este soluția ideală pentru șlefuit lemn sau alte materiale de o cantitate mare, acesta având o putere de 420W, dezvoltând 13000 rpm.

Acest aparat se alimentează electric, este unul cu bandă circular, potrivit pentru lucrările profesionale și semiprofesionale și cântărește doar 2Kg.

Aparatul are un variator de putere ce îți permite să utilizezi viteza potrivită, în funcție de fiecare suprafață abordată, are un mâner din plastic, anti-alunecare și include și un săculeț de colectare.


Bosch PSS 200 AC

Bosch PSS 200 AC

  Avantaje:

 • Datorită puterii de 200W, aparatul poate atinge 24000 oscilații/minut
 • Oferă softgrip pentru o utilizare confortabilă
 • Dispune de funcția de aspirare a rămășițelor

  Dezavantaje:

 • Este pentru suprafețe mai mici

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ai nevoie de un șlefuitor eficient ce îți garantează cu succes un randament foarte bun, noi îți sugerăm aparatul Bosch PSS 200 AC.

Motorul acestui dispozitiv este de 200W, are o suprafață de șlefuire de 92x182mm, are sistem de microfiltrare, având un element aspirator integrat, sistem de prindere a foii abrazive cu pârghie de strângere pentru schimbarea simplă și comodă, oferă softgrip pentru utiizare plăcută iar viteza pe care o dezvoltă este de 24000 oscilații/minut.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Bosch PEX 300 AE

Bosch PEX 300 AE

  Avantaje:

 • Puterea sa de 270W ajută la atingerea
 • Se manevrează ușor datorită mânerelor ergonomice și a greutății de 1.5Kg
 • Dispune de funcție de aspirare și de recipient pentru rămășițe
 • Se poate folosi pentru orice fel de lucrare

  Dezavantaje:

 • Investiția necesară este mai mare decât a celorlalte dispozitive

Verifica Pretul Acestui Produs

Bosch PEX 300 AE este perfect pentru tine dacă ți-ai planificat proiecte mai mari și dorești să execuți rapid lucrări universale.

Acest dispozitiv lucrează perfect suprafețele, fără a fi nevoie de un efort mare, are sistem de preselecție a turației, mânerele sunt ergonomice pentru lucru confortabil, fixarea și demontarea accesoriilor este simplă datorită sistemului de prindere cu arici, are sistem de microfiltrare pentru a lucra curat și fără praf, oferă cutie pentru păstrarea rămășițelor și își indică nivelul de umplere, puterea aparatului ajunge la 270W iar greutatea sa nu depășește 1.5Kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.