Acasă Hobby Cel mai bun sistem Home Cinema in 2021

Cel mai bun sistem Home Cinema in 2021

0

Odată ce experimentezi un film într-o sală de cinema, devii convins că acea senzație și acea coloană sonoră nu poate fi reprodusă acasă. Cu toate acestea, mulți producători au reușită să dezvolte în ultimii ani o serie de sisteme audio menite să aducă experiența de cinema acasă, de aici și numele de sistem Home Cinema.

Aceste sisteme Home Cinema ridică gradul de claritate al sunetului dar și al imaginii, aducând filmele de la cinema direct acasă. Cu ajutorul unui sistem Home Cinema, până și cel mai mare fan al ieșirilor în sălile de cinema ar putea ceda confortului oferit de propria casă.

Majoritatea sistemelor Home Cinema dispun de un DVD Player sau un Blu-Ray player, pentru a putea fi redate cu ușurință filmele, el ajutând la scalarea imaginii și sunetului standard-definition ale acestora pentru vizualizare 1080p, prin tehnologii de conversie progresive, și un sistem audio ce vine sub forma unui pachet, compus dintr-un subwoofer și un set de boxe, cel mai important fiind ca numărul de boxe să fie cât mai mare, pentru o calitate perfectă a sunetului.

Un alt aspect pe care trebuie să-l iei în considerare reprezintă și compatibilitatea, deoarece dacă achiziționezi un astfel de sistem care nu se poate conecta la televizorul de acasă, efortul este depus degeaba, prin urmare trebuie să verifici dacă televizorul este compatibil cu sistemul ales.

Așadar, dacă plănuiești să renunți în a te deplasa la un Cinema și să te bucuri de confortul de acasă, îți sugerăm să achiziționezi un sitem Home Cinema, de preferabil unul din următoarele, acestea oferind tot ce ai nevoie la un preț avantajos.

Top 3 Cele mai bune sisteme Home Cinema


Samsung HT-J4500

  Avantaje:

 • Este accesibil pentru marea majoritate
 • Boxele mici se pot plasa oriunde în cameră
 • Dispune de Blu-ray de calitate superioară

  Dezavantaje:

 • Pachetul nu conține cablu HDMI

Verifica Pretul Acestui Produs

Sistemul Samsung HT-J4500 include 4 boxe de micuțe și ușor de plasat oriunde în cameră, un difuzor central, un subwoofer și player-ul Blu-ray 3D, caracteristici care îl recomandă ca fiind un produs performant ce vă va oferi sunet surround în încăperile mici sau medii.

Blu-ray player-ul redă imagini de o calitate superioară, HD sau Full HD și se conectează la internet pentru a-ți permite să urmărești online filmele și serialele favorite și, de asemenea, se poate conecta la diferite dispozitive, el având port HDMI, USB 2.0, Audio In, Audio Optic în dar și Bluetooth.

Acest sistem este capabil să redea diferite formate precum fișiere MP3, WMV, WMA, AAC, JPEG și lista poate continua iar puterea totală a sistemului ajune la 500W.


Samsung HT-J5150

  Avantaje:

 • Oferă sunet de calitate, boxele fiind mari și într-un număr mare
 • Dispune de mai multe porturi de intrare și ieșire
 • Are opțiunea de egalizator, putându-te juca la setările sunetului

  Dezavantaje:

 • Suportă doar formatele WMA și WMV

Verifica Pretul Acestui Produs

Samsung HT-J5150 poate fi considerat cel mai bun sistem Home Cinema vândut de acest producător, în principal datorită tehnologiei de ultimă oră ce a fost incorporată în cadrul acestei configurații de către experți, pentru a oferi experiențe acustice și vizuale de excepție.

Pachetul oferă o unitate centrală de citire, însoțite de multiple boxe printre care subwoofer, boxă centrală, spate și frontală, ea reușind să redea cu succes datele inscripționate pe CD, DVD și DivX, formatele suportate fiind WMA și WMV.

Conexiunile se stabilesc versatil, având mai multe tipuri de porturi, printre care putem observa HDMI, USB, Audio In dar și Audio Optic In.


Sony BDVE6100

  Avantaje:

 • Oferă o putere suficientă pentru majoritatea camerelor, de 1000W
 • Se poate conecta la televizor prin multe metode
 • Blu-ray-ul dispune de 3D

  Dezavantaje:

 • Boxele sunt conectate între ele prin fire

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul Sony BDVE6100 este un sistem Home Cinema ce dispune de cele mai noi tehnologii audio ce oferă o calitate impresionantă a sunetului iar mulțumită designului său modern, se poate plasa în orice încăpere.

Acest sistem dispune de 4 boxe de tip turn ce se plasează la nivelul solului, împrejurul persoanelor ce privesc televizorul, subwoofer-ul în față iar conectarea lor se face prin intermediul firelor. Sistemul de redare al sunetului este clasic, cu membrană vibrantă dar materialele de calitate și construcția robustă vor determina un sunet clar iar în ceea ce privește puterea, cei 1000W vor fi suficienți pentru orice sufragerie de apartament.

În plus, calitatea video este impresionantă, se pot atinge rezoluții 3D și Full HD și se poate conecta la televizor prin Wireless, Bluetooth, NFC, USB dar și HDMI.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Panasonic SC-BTT505EG9

  Avantaje:

 • Dispune de o mulțime de metode de conectare
 • Oferă o putere totală a sunetului de 1200W
 • Suportă filme de calitate superioară, inclusiv 4K
 • Sunetul oferit este de o calitate excepțională

  Dezavantaje:

 • Prețul de achiziție este mai mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă îți dorești cel mai bun sistem Home Cinemal, noi îți recomandăm să analizezi și specificațiile modelului Panasonic SC-BTT505EG9, un produs all-in-one cu sunet Hi-Fi de calitate și lipsit de distorsiuni, datorită componentelor audio performante, cu panou de aluminiu ce diminuează vibrațiile.

Sistemul este unul 5.1, format dintr-un subwoofer și 5 boxe, fiind ideal pentru camerele medii spre mari, asigurând efectul de redare surround.Sunetul pur și profund este dat de ciclul Lincs D Amp ce elimină distorsiunile și de circuitele LSI care au rol de a controla semnalul audio la fiecare difuzor.

În plus, tehnologia 4K Up-Scaling asigură o imagine Full-HD de o claritate superioară, apropiată de cea de care te bucuri în sălile de cinema, sistemul are porturi HDMI, Digital Audio in, Audio in și conexiuni wireless, LAN, NFC dar și Bluetooth.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version