Cel mai bun set de tacâmuri in 2019

0
1396

Tacâmurile reprezintă o parte importantă din arsenalul oricărei bucătării, ele reflectând nu numai calitatea experienței pe care fiecare membru al familiei o are la masă ci și atenția acordată detaliilor, în cadrul unui prânz sau a unei cine festive. De aceea, în funcție de setul de tacâmuri folosite, ne putem da seama de importanța acordată mesei, a musafirilor, dacă este o cină cu ton relaxat sau una festivă, cu accente clasice.

Atunci când îți alegi un nou set de tacâmuri, este important să iei în considerare și numărul de utilizatori. Astfel, dacă dorești un set de tacâmuri pentru utilizarea de zi cu zi, este indicat să te orientezi către cele care acoperă necesitățile pentru membrii familiei, mai ales dacă toți obișnuiesc să ia masa în același timp iar dacă dorești un set pentru ocazii speciale, ar fi inspirat să achiziționezi ceva mai complex, cu multe piese, astfel încât să nu fie nevoie să fie adăugate pe masă tacâmuri din alt set.

Un alt aspect important îl reprezintă și tipologia pieselor, referindu-se la ce varietate de ustensile conține setul respectiv. Dacă un set standard conține numai furculițe, cuțite și linguri, cele destinate meselor festive vor fi mai complexe, incluzând linguri mari pentru supă, cuțit pentru friptură, furculiță de servire și lingurițe pentru prăjituri sau cafea.

Așadar, dacă ești interesat într-un nou set de tacâmuri, îți sugerăm să alegi unul dintre următoarele, în funcție de nevoile tale și modul în care îl vei folosi.

Top 3 Cele mai bune seturi de tacâmuri


Amefa Charon

Amefa Charon

  Avantaje:

 • Se achiziționează la un preț foarte bun
 • Conține 24 de piese din inox
 • Sunt compatibile cu mașina de spălat vase

  Dezavantaje:

 • Setul nu conține piese speciale, doar cele standard, cuțite, furculițe și linguri

Verifica Pretul Acestui Produs

Amefa Charon este setul perfect de tacâmuri pentru utilizarea de zi cu zi, fiind disponibil la un preț accesibil, piesele fiind confecționate din oțel inoxidabil cu rezistență mare la coroziune.

Setul este format din 24 de piese, cu design atractiv cu linii curbe, toate având o grosime de 2.2mm, sunt compatibile cu mașina de spălat vase și se pot folosi pentru orice ocazie, fie că este vorba de un mic dejun cu familia, mese cu prietenii sau un grătar în grădină.

Setul conține cuțite, furculițe, lunguri mari dar și linguri mici, toate în număr de 6 iar datorită design-ului lor, pot fi folosite atât la o masă festivă cât și la masa zilnică.


Kring Neptune Athena

Kring Neptune Athena

  Avantaje:

 • Este realizat din oțel inoxidabil, rezistând bine la pete și microbi
 • Setul este compus din 24 de piese, acoperind necesarul oricărei familii
 • Au dimensiuni decente, manevrându-se cu ușurință

  Dezavantaje:

 • Nu este recomandat meselor festive deoarece nu este foarte complex

Verifica Pretul Acestui Produs

Kring Neptune Athena oferă eleganță oricărei mese, indiferent de preparatele pe care le servești, fiind alcătuit din 24 de piese, potrivit oricărei familii numeroase, din moment ce include 6 linguri, 6 furculițe, 6 cuțite și 6 lingurițe.

Toate ustensilele sunt confecționate din oțel inoxidabil și se bucură de un finisaj lucios, ceea ce înseamnă că, pe lângă faptul că vor oferi stil meselor bogate, se caracterizează și printr-o durabilitate mare în timp și împiedică ruginirea, coroziunea sau oxidarea.


Kring Delphi Calypso

Kring Delphi Calypso

  Avantaje:

 • Oferă un număr mare de piese
 • Sunt ușor de mânuit deoarece au o grosime cuprinsă între 1.5 și 2mm
 • Design-ul lor este elegant cu un finisaj lucios

  Dezavantaje:

 • Numărul mare de piese este inutil pentru utilizarea zilnică în cadrul familiei

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă organizezi foarte des cine în familie sau cu prietenii, atunci setul de tacâmuri Kring Delphi Calypso este perfect pentru tine, fiind format din 48 de piese rezistente, din oțel inoxidabil.

Acest set oferă un design minimalist, elegant, cu un finisaj lucios, este format din 48 de piese, cuțite, linguri, furculițe și lingurițe, toate în număr de 12, fiind perfect pentru întrunirile la care sunt prezente un număr mare de persoane.

În plus, piesele sunt ușor de mânuit, având o grosime cuprinsă între 1.5 și 2mm iar dimensiunile lor nu sunt nici prea mari nici prea mici.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Amefa All You Need

Amefa All You Need

  Avantaje:

 • Setul este compus din toate piesele necesare unei mese festive
 • Design-ul lor este unul minimalist, lucios și plăcut
 • Oferă suficiente piese pentru 6 persoane
 • Piesele sunt compatibile cu mașina de spălat vase

  Dezavantaje:

 • Prețul setului este mai mare așa că, fie aștepți o reducere, fie investești cât e nevoie deoarece este un set de calitate

Amefa All You Need este probabil cel mai bun set de tacâmuri deoarece, cum spune și numele său, oferă tot ce ai nevoie pentru o masă festivă la care participă un număr mare de persoane.

Setul conține cuțite, furculițe, linguri, cuțite pentru friptură, lingurițe pentru latte, toate în număr de 6, 10 lingurițe medii și 2 linguri pentru legume, piesele sunt compatibile cu mașina de spălat vase iar datorită inoxului din care sunt realizate, sunt rezistente la oxidare și coroziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here