Cel mai bun serviciu de masă in 2019

0
1352

Odată cu trecerea timpului, momentul mesei a început să nu mai reprezinte doar o simplă satisfacere a unei nevoi fizice ci și un moment oportun de a petrece timp cu familia sau cu prietenii deoarece majoritatea persoanele încep să aibă din ce în ce mai puțin timp, așa că este indicată folosirea unor farfurii de calitate, cu un design plăcut, asortate cu fața de masă, onorând acest moment special.

Să alegi un astfel de serviciu de masă și mai ales, să fie unul bun, poate însemna ceva destul de dificil așa că trebuie să te axezi în primul rând pe scopul pentru care ți-l dorești, putând fi un serviciu de masă mai simplu sau mai complex. Cele mai simple servicii pot fi cele pentru servirea cafelei, ele incluzând farfuriile și ceștile asortate, iar unele dintre ele îți pot pune la dispoziție un recipient pentru lapte și o zaharniță, cu lingură asortată iar cele mai complexe sunt folosite pentru servirea unei mese complete, incluzând toate accesoriile la care poate nici nu te-ai fi gândit.

Un alt aspect la care ar trebui să fii atent atunci când achiziționezi un serviciu de masă este și materialul din care este realizat deoarece acesta poate influența pozitiv sau negativ durabilitatea, rezistența și într-o oarecare măsură și aspectul său.

Astfel, în funcție de scopul în care îl vei utiliza, materialul din care este realizat, numărul de persoane care îl vor folosi dar și aspectul dorit, sugerăm achiziționarea unui serviciu de masă deoarece ajută la formarea unui tot unitar când vine vorba de aspectul mesei.

Top 3 Cele mai bune servicii de masă


Bormioli Toledo

Bormioli Toledo

  Avantaje:

 • Reprezintă o alegere ieftină și bună
 • Tot setul este realizat din opal rezistent
 • Se poate spăla la un umăr infinit de cicluri

  Dezavantaje:

 • Unele persoane consideră farfuriile cam mari pentru uzul familial

Verifica Pretul Acestui Produs

Toledo este o linie simplă a companiei Bormoli, compatibilă în aranjarea mesei cu orice model de veselă, caracteristică ce o propulsează în topul alegerilor clienților din domeniul HoReca, dar și al celor care își doresc achiziționarea pentru acasă a unor farfurii albe, simple, dar extrem de rezistente.

Acest set realizat din opal oferă o rezistență sporită față de porțelan în cadrul șocului termic dar și mecanic și se poate spăla la mașina de spălat vase în nenumărate cicluri și la temperaturi înalte, fără a crea vreun risc.

În plus, serviciul de masă conține o farfurie întinsă, o farfurie adâncă, o farfurie pentru desert și un bol pentru salată.


Luminarc Cadix

Luminarc Cadix

  Avantaje:

 • Oferă suficiente vase pentru 6 persoane
 • Se poate spăla foarte ușor, fără a fi nevoie de un efort mare
 • Serviciul cântărește sub 7Kg, transportându-se ușor

  Dezavantaje:

 • Nu este util decât pentru un număr mare de persoane sau unde este nevoie de farfurii mari

Verifica Pretul Acestui Produs

Luminarc Cadix reprezintă alegerea perfectă dacă ești în căutarea unui serviciu de masă în stil clasic, de culoare albă care să se poată curața foarte ușor, fără a fi nevoie să depui un efort foarte mare.

Acest serviciu de masă conține 6 farfurii întinse de 24.5 cm, 6 farfurii adânci de 22.5 cm, 6 farfurii de desert de 19.5cm și un bol mare de 24cm, greutatea lor fiind sub 7Kg, putându-se astfel transporta foarte ușor, întreg setul ajungând pentru 6 persoane.


Luminarc Authentic

Luminarc Authentic

  Avantaje:

 • Este un serviciu de masă modern, format din piese în două culori
 • Farfuriile și bolul oferă mult spațiu
 • Materialul din care este realizat se poate spăla la nesfârșit fără a se deteriora

  Dezavantaje:

 • Multe persoane au remarcat faptul că pe farfuriile negre se pot lăsa zgârieturi destul de ușor

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești în căutarea unui serviciu de masă modern, în alb și negru, potrivit oricărei bucătării în stil modern, atunci Luminarc Authentic este probabil ceea ce căutai.

Acest serviciu de masă este realizat din opal, în formă pătrată, perfect pentru 6 persoane deoarece conține cate 6 farfurii întinse, adânci și pentru desert, de 26, 22 și respectiv 20 cm la care se adaugă un bol mare pentru salată de 24cm, toate aceste piese având în total între 9 și 10Kg.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Kring Daria

Kring Daria

  Avantaje:

 • Setul este realizat din porțelan rezistent și atrăgător
 • Design-ul este unul special, forma și decorațiunile de un gust bun
 • Include farfurii întinse mari și mici, farfurii adânci pentru supă și un set complet pentru ceai
 • Se poate spăla la mașina de spălat vase

  Dezavantaje:

 • Utilizarea lor în cuptorul cu microunde este interzisă

Verifica Pretul Acestui Produs

Cel mai bun serviciu de masă din porțelan ce se remarcă a fi elegant și rafinat este setul Kring Daria, el câștigând admiratori încă de la prima privire datorită modelului simplu și delicat, un filigran remarcabil.

Setul include 30 de piese cu un design aparte, 6 farfurii întinse cu diametrul de 26.5cm, 6 farfurii adânci cu diametrul de 26.5cm, 6 farfurii pentru desert cu diametrul de 19cm, 6 cești pentru ceai, cu o capacitate de 200ml și 6 farfurii pentru cești, cu dimensiunea de 14.5cm.

În plus, setul este caracterizat printr-o rezistență aparte, produsele te vor însoți la numeroase mese festive iar strângerea lor este simplă, căci pot fi curățate și uscate în mașina de spălat vase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here