Cel mai bun selfie stick in 2021

0
942

Cu toții știm că imortalizarea momentelor frumoase reprezintă o pasiune pentru orice posesor al unui dispozitiv care dispune de o cameră. Odată cu apariția telefoanelor ce incorporează o cameră și pe partea din față a telefonului, utilizatorii au căpătat posibilitatea de a face fotografii în orice circumstanțe, ajungându-se până în prezent la smartphone-urile care incorporează printre cele mai bune camere, ca rezoluție și opțiuni.

Orice deținător de device care poate realiza poze știe cât este de greu să-ți faci singur o poză, mai ales dacă nu este nimeni care să te ajute, astfel găsindu-se o soluție sub forma selfie stick-urilor care au devenit populare pe piață în ultima vreme.

Selfie stick-ul se mai numește și monopod și este alcătuit dintr-un mâner, o tijă și un cap de susținere pentru camere foto sau telefoane mobile. Este de înțeles că fiecare selfie stick are gradul său propriu de compatibilitate cu alte device-uri, însă trebuie să vă asigurați că este capabil să susțină în deplină siguranță telefonul sau camera dumneavoastră, fără a fi nevoie să faceți improvizații.

Majoritatea selfie stick-urilor sunt telescopice, astfel încât permit ajustarea lungimii și extensia câmpului vizual prin îndepărtarea camerei de subiectul fotografiei. În plus acesta trebuie să aibă o ergonomie ridicată, având în vedere că un produs de calitate trebuie să se manevreze facil, să fie în același timp rezistent dar și ușor, pentru a putea fi folosit cu o singură mână.

Prin urmare, dacă ești un împătimit al selfie-urilor sau ieși des cu prietenii și vrei să faci poze de grup de cea mai inalta calitate, îți sugerăm să achiziționezi un selfie stick de calitate precum următoarele.

Top 3 Cele mai bune selfie stick-uri


Stick Tellur Plus

Stick Tellur Plus

  Avantaje:

 • Produsul este oferit la un preț foarte bun
 • Este compatibil atât cu telefoane Android cât și cu telefoane iOS
 • Poate ajunge până la 110cm

  Dezavantaje:

 • Cauciucul de pe mâner se poate deteriora rapid

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă doriți să vă procurați un dispozitiv care să simplifice procesul de realizare a pozelor de tip selfie, însă nu aveți la dispoziție un buget prea mare, atunci Tellur Plus este perfect pentru dumneavoastră.

Acesta este un dispozitiv practic, eficient, de calitate satisfăcătoare și merită achiziționat din prisma raportului foarte bun calitate-preț. Brațul său poate fi ajustat fără dificultate, cu ajutorul secțiunilor sale care pot ajunge până la 110cm, fiind astfel potrivit pentru situațiile când doriți să captați momentele plăcute de grup, din excursii și așa mai departe.

În plus, acest selfie stick susține orice fel de smartphone, răspunzând astfel unei largi categorii de utilizatori.


A+ 88cm

A+ 88cm

  Avantaje:

 • Vine la un preț foarte mic
 • Suportă foarte multe telefoane ce au o greutate sub 500g
 • Se poate extinde până la 88cm

  Dezavantaje:

 • Unele telefoane vor avea nevoie de o aplicație pentru a putea fi folosite cu acest selfie stick

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul de față de la A+ face parte din categoria acelor selfie stick-uri eficiente care nu solicită investirea unei sume considerabile, putând fi accesibil și persoanelor cu buget mai redus.

Acesta este un dispozitiv potrivit pentru vacanțe, cântărind doar 180g și având doar 20cm când nu este extins făcându-l astfel ușor de transportat. Atunci când este extins, acest selfie stick poate ajunge până la lungimea de 88cm, nu necesită Bluetooth, conectându-se printr-un cablu, susține o gamă largă de telefoane, chiar și cele cu o diagonală mai mare precum iPhone 6 Plus iar greutatea maximă suportată este de 500g.


Tellur Bluetooth

Tellur Bluetooth

  Avantaje:

 • Se poate extinde până la 105cm
 • Încărcarea sa durează mai puțin de o oră
 • Este un selfie stick universal, putându-se folosi atât la Android cât și la iOS

  Dezavantaje:

 • Nu se poate folosi la telefoanele cu Windows

Verifica Pretul Acestui Produs

Tellur Bluetooth este acel tip de selfie stick pe care îl poți lua oriunde cu tine, fiind construit din materiale de calitate, cu Bluetooth, putând captura poze sau videoclipuri și în cele mai greu accesibile locuri.

Acesta suportă telefoane ce au o lățime de maxim 8,5cm, este compact, are buton pe mâner, este compatibil atât cu Android cât și cu iOS, are o baterie de 45mAh, încărcarea completă durând nu mai mult de o oră iar greutatea lui nu depășește 181g.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

A+ Bluetooth

A+ Bluetooth

  Avantaje:

 • Oferă calitate foarte bună la un preț mic
 • Este disponibil pentru foarte multe telefoane
 • Mânerul său este de calitate, fiind rezistent la picături de apă
 • Se încarcă foarte rapid

  Dezavantaje:

 • Nu trebuie folosit cu telefoane mai grele, putându-se deteriora

Verifica Pretul Acestui Produs

Selfie stick-ul A+ cu Bluetooth poate fi considerat printre cele mai bune astfel de dispozitive din moment ce calitatea pe care o oferă este cu mult mai mare decât prețul pe care îl cere.

Acesta este simplu de folosit, este compatibil cu telefoane mari, se poate extinde până la 100cm și este disponibil atât pentru Android cât și pentru iOS.

Selfie stick-ul se încarcă printr-un port USB în mai puțin de o oră și oferă autonomie de lungă durată, oferă siguranță telefonului, având mai multe metode de fixare și prezintă un mâner cu cauciuc ce oferă ergonomie și protecție asupra butonului ce poate fi acționat și cu mâinile ude.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.