Cel mai bun scaun gaming in 2019

0
907

Odată cu avansarea industriei jocurilor video, tinerii și nu numai au început să petreacă din ce în ce mai mult timp pe diferite platforme, calculatoare, console și așa mai departe, lucru nu foarte benefic pentru sănătatea lor. Din moment ce această indistrie a devenit foarte populară, au apărut și diferitele meserii, cum ar fi cele de streamer, game developer și așa mai departe, meserii care necesite o mulțime de ore petrecute în fața unui device.

Odată ce petreci foarte mult timp într-o pozitiție fixă, corpul începe să obosească și de aici vine senzația de disconfort și odată ce ignori acest disconfort pot apărea complicații la nivelul coloanei și nu numai și de aceea este nevoie de un scaun special pentru petrece timpul pe un calculator sau pe o consolă.

Scaunele de gaming reprezintă scaune special concepute pentru timpul petrecut la astfel de dispozitive, jucând jocuri sau ocupându-ți timpul cu orice activitate ce le include pe acestea. Ele sunt concepute astfel încât să ofere spatelui și șezutului o poziție confortabilă și sănătoasă, oferă mânere ergonomice, unele au pernuțe pentru suport cervical și lombar, se pot regla foarte ușor iar funcțiile lor te ajută să-l reglezi în funcție de cum te simți cel mai comod.

Prin urmare, dacă obișnuiești să petreci foarte mult în fața calculatorului, ești un pasionat al jocurilor sau lucrezi în domeniul acestora, îți sugerăm achiziționarea unui scaun de gaming ce te poate salva de eventualele probleme la nivelul coloanei iar dacă nu știi ce model s-ar potrivi pentru tine, noi îți sugerăm să alegi unul din următoarele.

Top 3 Cele mai bune scaune de gaming


Kring Kago

Kring Kago

  Avantaje:

 • Prețul de achiziție este unul convenabil
 • Își poate regla înălțimea în funcție de înălțimea biroului
 • Suportă până la 120 Kg

  Dezavantaje:

 • Este mai mult pentru persoanele mai scunde, spătarul având doar 56cm
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Produsul Kring Kago constituie o variantă accesibilă ca preț atunci când vine vorba de un scaun de gaming, el reușind să îmbine prețul foarte bun cu o calitate excepțională, putând fi integrat cu ușurință în orice setup, atât cele profesioniste cât și într-o cameră simplă ce conține un device corespunzător.

Acest scaun este realizat din piele ecologică ce se poate curăța foarte ușor, cântărește 17Kg și poate suporta o greutate de până la 120Kg, are mânere ergonomice din plastic, șezutul și spătarul oferă comoditate crescută, el permite reglarea înălțimii iar baza acestuia este realizată din plastic rezistent, suficient pentru a putea rezista greutății maxime acceptate.


Kring Loki

Kring Loki

  Avantaje:

 • Este un scaun rezistent cu bază din aluminiu și plastic
 • Materialul din care este tapițat este pielea ecologică
 • Brațele conferă siguranță dar și confort

  Dezavantaje:

 • Nu se poate bloca atunci când este întins „pe spate”
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Kring Loki este un scaun de gaming realizat din piele ecologică, cu elemente colorate în negru, alb și roz. Spătarul are o formă curbată, iar baza prezintă o zonă creată special pentru susținere lombară.

Zona pentru susținere a coloanei și cea pentru susținerea laterală a spatelui sunt realizate din materiale diferite și au, în consecință, o duritate diferită, eliminându-se astfel punctele de presiune de la nivelul discurilor vertebrale iar mai sus observăm două zone rotunjite pentru a sprijini circulația aerului.

Acest scaun își poate regla atât înălțimea cât și gradul de înclinare, mulțumită manetei de sub șezut, structura este realizată din aluminiu și plastic rezistent iar mulțumită roților acestuia, se poate roti la 360˚.


Marvo CH-106

Marvo CH-106

  Avantaje:

 • Oferă pernuțe de suport pentru șezut și zona cervicală
 • Materialul exterior este pielea sintetică și rezistentă
 • Dispune de 2 ieșiri prin spătar ce ajută la circulația aerului

  Dezavantaje:

 • Mânerele sale sunt mici, nu ajung până la coate
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Cu un suport ergonomic pentru mijloc și gât, scaunul Marvo CH-106 îți asigură confortul necesar fără a fi nevoie de alte ajustări. Gradul de rigiditate și faptul că se poate înclina pe spate, oferă utilizatorului suficientă flexibilitate pentru a-l seta oricum își dorește.

La nivelul de confort contribuie și mânerele ce au un design simplu și eficient, pernuțele sale sunt groas, întreaga parte superioară a scaunului fiind tapițată cu piele sintetică, rezistentă și de o calitate înaltă iar culorile sale se potrivesc oricărui setup de gaming.

În plus, scaunul oferă sistemul fluture de ajustare a acestuia, spătarul este reglabil, rotirea la 360˚ este posibilă iar înălțimea totală a scaunului poate ajunge la 139cm.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Arozzi Torretta V2

Arozzi Torretta V2

  Avantaje:

 • Este poate cel mai flexibil scaun de gaming
 • Suportă până la 120Kg
 • Oferă pernuțe pentru zona lombară și tetieră
 • Materialele din care este realizat sunt de cea mai mare calitate

  Dezavantaje:

 • Prețul de achiziție este unul mai măricel
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Scaunul perfect de gaming poate fi considerat modelul Arozzi Torretta V2, el aducând un plus prin design-ul său, având o construcție din materiale textile de calitate, cusături netede și culori vibrante.

Acesta este unul din cele mai flexibile scaune de gaming, având design ergonomic, cotiere reglabile, înălțime ajustabilă, funcția de rotire la 360˚ și cea de înclinare. El este construit din cadre ușoare, fiind ușor de mutat, cele 5 roți rezistente asigură stabilitatea, pistonul său pe gaz asigură reglarea înălțimii și suportă până la 120Kg și un plus foarte mare al acestuia este că oferă pernuțe pentru zona lombară și tetieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here