Cele mai bune scaune de birou

0
1118

Să lucrezi zilnic la birou poate fi o problemă pentru sănătatea oricărei persoane, solicitându-te atât psihic cât și fizic, toată greutatea centralizându-se în zona lombară, ducând la dureri de spate. Un scaun neportivit îți poate accentua durerea și totodată scăzându-ți randamentul în munca depusă așa că, pentru a contracara aceste efecte îți recomandăm folosirea unor scaune făcute pentru așa ceva, care sunt ergonomice, de o calitate bună dar care să nu afecteze foarte tare bugetul.

Un scaun de birou bun are brațele căptușite cu piele sau cu burete care distribuie uniform greutatea, astfel reducând presiunea asupra oaselor. În zona de șezut și cea lombară, este indicat să fire prezent un burete cu memorie a formei, care se va contura după forma corpului.

Spătarul unui scaun trebuie să respecte curbura naturală a coloanei, mai ales din zona lombară, astfel lățimea sa trebuie să susțină lățimea taliei iar înălțimea minimă trebuie să fie până la omoplați. Spătarul trebuie să permită mai multe poziții de așezat, înclinarea sa fiind de cel puțin 10 grade, între 90 și 100 de grade. Un scaun bun îți va permite înclinarea șezutului odată cu spătarul, între cele două elemente nu poate fi un unghi mai mic de 90 de grade și înclinația maximă se face cu 4 grade.

Fiind în căutarea unui scaun de birou care să îți ofere confort, să arate bine și să nu coste mult, probabil ai nevoie de o mână de ajutor așa că am pregătit pentru tine o listă cu scaune de birou care pentru noi ar merita fiecare bănuț.

Top 3 Cele mai bune scaune de birou


Kring Swan

Kring Swan

  Avantaje:

 • Este tapitat cu piele ecologică
 • Spătarul nu este reglabil
 • Nu ocupă un spațiu foarte mare

  Dezavantaje:

 • Pentru unele persoane poate fi considerat cam mic

Verifica Pretul Acestui Produs

Kring Swan este un scaun de birou confortabil ce vine la un preț accesibil, are un spătar generos, fiind recomandat pentru orice persoană care își petrece mare parte din timp la birou.

Șezutul său dar și spătarul sunt de un confort sporit, ele fiind tapitate cu piele ecologică de bună calitate, el prezintă un mecanism cu sistem hidraulic ce permite reglarea înălțimii acestuia, pentru a putea ajusta în funcție de fiecare birou iar greutatea maximă admisă de acest scaun este de 90Kg.

Acesta are ca dimensiuni, înălțimea ajustabilă între 89 și 102cm, un spătar cu lățimea de 60cm și un șezut la fel de mare, de 60cm.


Unic Spot US25 Reno

Unic Spot US25 Reno

  Avantaje:

 • Admite persoane de până la 100Kg
 • Este un scaun confortabil și ușor de montat
 • Dispune de funcție de balans

  Dezavantaje:

 • Dacă stați într-o încăpere călduroasă, s-ar putea să transpirați ușor

Verifica Pretul Acestui Produs

Unic Spot US25 Reno este un scaun de birou cu schelet metalic acoperit cu tapițerie din poliuretan și pvc, baza și brațele fiind din polipropilen.

Acesta se poate regla pe înățime, între 110 și 122cm, printr-un sistem hidraulic, având și funcție de balans, o greutate de 16Kg și rezistând la maxim 100Kg.

Scaunul se poate curăța ușor, folosind doar o cârpă moale și umedă, nu trebuie lăsat în razele soarelui pentru a nu se degrada și trebuie protejat de substanțele uleioase           pentru a nu fi pătat.


Kring Bokai

Kring Bokai

  Avantaje:

 • Este un scaun atât rezistent cât și confortabil
 • Poate susține persoane de până la 120Kg
 • Spătarul se poate regla

  Dezavantaje:

 • Mânerele laterale sunt din plastic

Verifica Pretul Acestui Produs

Kring Bokai se poate asorta cu orice tip de încăpere, venind pe o gamă foarte mare de culori, este un scaun cu spătar înalt, mobil, asigurând o prestanță și o poziție confortabilă, chiar și pe perioade lungi de muncă.

Atât șezutul cât și spătarul sunt confortabile, fiind tapitate cu piele ecologică, de calitate superioară, brațele de sprijin sun solide și robuste, oferind siguranța necesară unei utilizări îndelungate.

Acesta își poate regla înălțimea mulțumită mecanismului cu sistem hidraulic, pentru o poziție ergonomică, greutatea sa este de 17,38Kg iar cea mai mare greutate admisă este de 120Kg.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

US22 Space Unic Spot

US22 Space Unic Spot

  Avantaje:

 • Este un scaun comod de calitate
 • Are un cilindru pneumatic pentru a se înălța
 • Dispune de sistem de balans

  Dezavantaje:

 • Ar fi trebuit să susțină și persoane mai grele de 100Kg

Verifica Pretul Acestui Produs

US22 Space Unic Spot poate fi considerat unul dintre cele mai bune scaune de birou, având spătarul format din PU în combinație cu mesh, baza din nylon vopsit în câmp electrostatic și mânere din polipropilenă.

Acesta se poate înălța datorită cilindrului său pneumatic cu sistem de balans, greutatea maximă recomandată este de 100Kg iar materialul din care este tapițat este pielea ecologică.

Dimensiunile sale sunt relativ mici, de 70×66 iar ca înălțime poate varia între 118 și 130cm, în funcție de preferințe iar roțile sale oferă mobilitate ușoară, chiar și pe suprafețe mai nefavorabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.