Cel mai bun scaun auto pentru copii

0
4207

Atunci când cumperi o mașină de familie, trebuie să te asiguri că dispui și de toate accesoriile necesare pentru a putea realiza activitățile de zi cu zi împreună cu familia ta. Un accesoriu foarte important pentru o familie întemeiată de curând este scaunul auto. Înainte de a te avânta spre un scaun auto mai ieftin, trebuie să iei în considerare faptul că acesta trebuie să treacă cu succes peste o serie de teste deoarece siguranța copilului tău este pe primul loc.

Achiziționarea unui model adecvat este o alegere foarte bună când vizează o grupă de vârstă extinsă, iar statisticile arată că dispozitivul salvează viața sau minimalizează traumatismul copilului, în cazul unui accident în trafic.

Când alegi un nou model ține cont de vârsta copilului, mărimea și greutatea acestuia. Scaunele pentru sugari sunt diferite ca mărime, opțiuni și caracteristici, comparativ cu modelele pentru vârstele de 1-3 ani sau 3-5 ani.

Este foarte important să achiziționezi toate accesoriile de instalare pentru scaun, dacă un element lipsește sau nu se potrivește cu mașina în care este folosit, siguranța oferită de către produs scade. Un sistem de reglare al aparatului al oferi un confort în plus bebelușului, acesta putând fi întins atunci când copilul vrea să doarmă sau să fie poziționat vertical pentru a putea sta în șezut.

Trăim într-o epocă modernă, a vitezei și a timpului limitat, așa că, pentru a pune siguranța pe primul loc, sugerăm să faci primul pas prin achiziționarea unui scaun auto pentru copil, unul precum următoarele.

Top 3 Cele mai bune scaune auto pentru copii


Juju Safe Rider

Juju Safe Rider

  Avantaje:

 • Se achiziționează la un preț ușor accesibil
 • Poate fi folosit de copii cu greutate cuprinsă între 9 și 36Kg
 • Oferă siguranță prin curele și hamuri

  Dezavantaje:

 • Are un sistem de prindere în centura mașinii, mai puțin comod de utilizat

Verifica Pretul Acestui Produs

Juju Safe Rider este un scaun practic, cu o greutate redusă, de doar 4Kg, ce poate fi montat ușor pe majoritatea mașinilor. Acesta poate fi transformat într-un înălțător, prin detașarea spătarului, este conceput cu tetiere laterale, este recomandat copiilor cu o greutate cuprinsă între 9 și 36Kg, sau între 9 luni și 12 ani.

Scaunul oferă un nivel de siguranță foarte ridicat, având centură în 3 puncte, sistem de prindere cu ham în 5 puncte, protecție laterală la impact și absorbție a șocurilor, 4 poziții de reglare a centurilor de siguranță și este totodată și confortabil, fiind dotat cu husă detașabilă și lavabilă, cotiere acoperite cu material și un spătar detașabil.


Kinderkraft Comfort UP

Kinderkraft Comfort UP

  Avantaje:

 • Cântărește doar 4Kg
 • Suportă maxim 36 de Kg, putând fi folosit până la 12 ani
 • Centura se prinde în 5 puncte, oferind siguranță la nivel mare

  Dezavantaje:

 • Odată prins în centură, rabatarea devine destul de dificilă

Verifica Pretul Acestui Produs

Kinderkraft Comfort UP este un scaun auto pentru copii, format din înălțător de șezut, spătar rabatabil și tetiera.

Acest scaun are un spătar ce se rabatează, având mai multe poziții, tetiera este ajustabilă ca înălțime, are reductor la nivelul coloanei vertebrale în partea lombară pentru a oferi o poziție corectă, centurile scaunului au sistem de prindere în 5 puncte, instalarea este ușoară, se poate folosi de la aproximativ 10 luni până la 12 ani, oferă husă detașabilă și lavabilă, are un design modern și asigură protecție pentru laterale, cap și umeri.


Wunderkid Reclining

Wunderkid Reclining

  Avantaje:

 • Oferă 5 puncte de prindere a centurii
 • Este confecționat din materiale de calitate, oferind confort
 • Scaunul este rabatabil în 4 poziții

  Dezavantaje:

 • Nu oferă husă de protecție

Verifica Pretul Acestui Produs

Atunci când vine vorba de copilul nostru, siguranța sa reprezintă prima prioritate, Wunderkid Reclining fiind alături de tine, fiind un model pe care îl poți folosi în vacanță, la plimbare în parc sau la cumpărături.

Acesta dispune de protecție laterală, el având 5 puncte de prindere a centurii, special gândite pentru mai multă siguranță, suportă maxim 25Kg, scaunul este rabatabil în 4 poziții diferite, ajutându-te să găsești cât mai ușor poziția perfectă pentru copilul tău și are design modern, fiind realizat din materiale de calitate, asigurând confortul copilului tău.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Wunderkid Rotativ 360°

Wunderkid Rotativ 360°

  Avantaje:

 • Oferă un sistem de rotație la 360° făcând schimbarea pozițiilor mai ușoară
 • Are un picior de fixare în podeaua mașinii
 • Șezutul este reglabil în 5 poziții
 • Suportă între 0 și 18Kg

  Dezavantaje:

 • Are un preț de achiziție destul de mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Wunderkid Rotativ 360° este unul dintre cele mai bune scaune auto pentru copiii ce au o greutate cuprinsă între 0 și 18Kg.

Scaunul dispune de un sistem inovativ de prindere pe banchetă denumit ISOFIX. Pe lângă punctele de prindere, special gândite pentru mai multă siguranță, scaunul conține și un picior de fixare în podeaua mașinii, ce crește stabilitatea și oferă siguranță în cazul unul impact, scaunul conține un sistem de protecție laterală integrat, pentru impact lateral, are design modern pentru a oferi confort, oferă rotire la 360 de grade, făcând ca schimbarea pozițiilor copilului să se facă într-un mod facil iar șezutul este reglabil în 5 poziții diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.