Cel mai bun rucsac pentru laptop in 2021

0
2636

Laptopurile reprezintă unele dintre cele mai utilizate gadgeturi în ziua de azi, iar pentru a le putea avea mereu cu noi, fie la școală, la servici, și așa mai departe, e nevoie de un rucsac corespunzător. Un rucsac bun pentru laptop vine echipat cu numeroase compartimente și buzunare, ce vor ține conținutul organizat, permițând utilizatorului să transporte, fără a exista disconfort, și alte obiecte personale, unul dintre aceste buzunare va fi căptușit special pentru laptop, fiind fix pe mărimea acestuia pentru a-l împiedica să se deplaseze.

Fiecare rucsac are acel buzunar special conceput pentru laptop iar mărimea acestuia variază de la model la model, întrucât și modelele de laptopuri au mărimi diferite, cel mai bine fiind să alegi un model ce să se potrivească cu laptopul tău dacă nu dorești ca acesta să se miște prin geantă însă dacă obișnuiești să călătorești des, și un rucsac mai mare poate fi bun pentru tine.

Rucsacul ideal deține și mai multe compartimente, toate cu un anume scop, cel de a te menține organizat și a te împiedica să pui toate accesoriile la un loc, lucru care poate duce la deteriorarea acestora.

Acestea fiind spuse, dacă de multe ori călătorești sau obișnuiești să fii cel care aduce laptopul în excursii, la școală, în proiecte și așa mai departe, cu siguranță vei avea nevoie de un astfel de rucsac pentru a-l ține în perfectă siguranță iar dacă încă nu te-ai hotărât la un anume model, îți sugerăm următoarele:

Top 3 Cele mai bune rucsacuri pentru laptop


A+ Reno

A+ Reno

  Avantaje:

 • Oferta de preț este una foarte bună
 • Are căptușeală pe interior, protejând laptop-uri de până la 15.6 inchi
 • Dispune de bretele căptușite, fiind comod de purtat pe umeri

  Dezavantaje:

 • Are un spațiu de stocare mai redus

Verifica Pretul Acestui Produs

A+ Reno este un rucsac simplu, cu un interior prevăzut cu un compartiment organizatoric format din sloturi card, bucle pentru stilou, clip pentru chei și spații pentru păstrarea anumitor obiecte de dimensiuni reduse.

Compartimentul său central din interior permite stocarea de documente, cărți, ziare, reviste iar cele două sloturi permit păstrarea în siguranță a unor obiecte de valoare. Bretelele sale sunt foarte confortabile, mânerul și spatele sunt prevăzute cu o căptușeală realizată din burete, oferind confort și siguranță iar buzunarele exterioare permit acces rapid la sticla de apă, umbrelă sau orice alt obiect dorit a fi la îndemână.


Case Logic VNB217

Case Logic VNB217

  Avantaje:

 • Este încăpător, fiind un rucsac cu trei compartimente
 • Oferta de preț este una avantajoasă
 • E compatibil cu laptopuri de până la 17 inchi

  Dezavantaje:

 • Mânerul superior este subțire, putând fi incomod dacă transporți ceva mai greu

Verifica Pretul Acestui Produs

Cei interesați să achiziționeze un rucsac pentru laptop ieftin și bun vor fi încântați să descopere modelul Case Logic VNB217, acesta fiind foarte spațios, împărțit în trei compartimente.

Primul compartiment este dedicat laptopurilor care au o diagonală de până la 17 inchi, spațiul este căptușit, iar deschiderea nu se face complet, ceea ce îți va permite să tragi fermoarul fără ca laptopul să cadă pe o parte din neatenție. Compartimentul din mijloc este cel mai mare, fiind destul de încăpător pentru cărți, documente și alte accesorii iar cel frontal are un mod de organizare inteligent, fiind prevăzut cu suport pentru telefon, bucle pentru stilou și clip pentru cheie.


A+ Austin

A+ Austin

  Avantaje:

 • Este un ghizodan spațios și ieftin
 • Materialul ce îl compune este nylon-ul, oferindu-i o rezistență mai mare pentru apă
 • Are un design interesant, potrivindu-se oricărei persoane

  Dezavantaje:

 • Există foarte multe modele de laptopuri ce dețin o diagonală mai mare de 15.6 inchi

Verifica Pretul Acestui Produs

A+ Austin este varianta perfectă dacă ești în căutarea unui rucsac ieftin și bun, care să-ți ofere atât rezistență cât și spațiu prin 3 compartimente spațioase.

Acest rucsac suportă dispozitive de până la 15.6 inchi, interiorul său este format din sloturi card, bucle stilou, clip pentru chei și spații pentru păstrarea anumitor obiecte de dimensiuni mici, compartimentul central permite stocarea cărților iar cele două sloturi sunt pentru obiectele prețioase.

În plus, rucascul este unul aspectuos, este confecționat din nylon, fiindu-i mai greu apei să pătrundă iar totodată materialul este căptușit cu burete ce oferă atât confort cât și protecție la șocuri mecanice.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

A+ Paterson B15

A+ Paterson B15

  Avantaje:

 • Este cel mai bun rucsac la prețul pe care îl are
 • Oferă 3 buzunare compartimentate inteligent
 • Materialul ce îl compune îi oferă rezistență bună la stropii de apă
 • Are un design minimalist și interesant

  Dezavantaje:

 • Nu poți transporta laptopuri mai mari de 15.6 inchi

Verifica Pretul Acestui Produs

A+ Paterson B15 este printre cele mai bune rucsacuri pentru laptop pe care îl poți cumpăra la un preț rezonabil, acesta oferind siguranță conținutului, acesta având 3 compartimente, unul pentru laptopuri cu diagonală de până în 15.6 inchi, o parte centrală care este mai mare și mai încăpătoare, precum și un spațiu frontal, organizat în mod inteligent.

Acesta este realizat din nylon, oferindu-i rezistență la apă conținutului, are buzunare exterioare, bretelele sunt căptușite, reglabile și confortabile, iar buzunarul principal este căptușit pentru a proteja laptopul la șocuri mecanice.

În plus, acesta are un design minimalist însă foarte interesant, mânerul este unul rezistent și căptușit, are suport pentru sticla de apă iar fermoarele sale sunt rezistente, riscul de se degrada fiind mai mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.