Cel mai bun reportofon in 2019

0
961

Reportofonul reprezintă un dispozitiv de captare a sunetului, dovedindu-și utilitatea atunci când dorești să înregistrezi repetițiile unei trupe, să iei un interviu, sau să înregistrezi un curs pe care să-l poți mai apoi analiza în toată complexitatea sa.

Aceste dispozitive pot fi clasice sau digitale, mare majoritate alegând dispozitivele digitale, ele fiind apreciate pentru calitatea excepțională a sunetului înregistrat și pentru faptul că unele sunt atât de mici, încât încap în palmă. Dispozitivele digitale se împart la rândul lor în două categorii, pentru lucrul personal sau profesionale. Astfel, dacă ai nevoie de un reportofon pentru a putea fi mai atent la un curs sau să înregistrezi un concert live la care ai participat, cel mai bine este să achiziționezi unul obișnuit, acesta fiind mai ieftin și totodată își face bine treaba iar unul profesional poate fi folsit cel mai bine pentru a înregistra interviuri sau pentru a susține un videoclip.

În plus, comparativ cu un reportofon clasic care poate înregistra 30, 60 sau 90 de minute, cel digital reușește să înregistreze ore întregi, acest aspect fiind raportat la capacitatea de stocare care însă poate fi dotată cu un card SD.

Un astfel de dispozitiv poate fi util pentru orice student, cât și pentru o persoană care se ocupă cu capturi video întâmpinate de sunet, așadar, am realizat o listă cu câteva exemple de reportofoane ce merită cumpărate.

Top 3 Cele mai bune reportofoane


Digital GH-518

Digital GH-518

  Avantaje:

 • Oferă o memorie de 8GB
 • Se achiziționează la un preț foarte bun
 • Dispune de adaptor pentru conversațiile telefonice

  Dezavantaje:

 • Nu are slot pentru card SD

Verifica Pretul Acestui Produs

Reportofonul Digital GH-518 oferit la un preț accesibil pentru orice persoană se situează pe cele mai înalte poziții în topul vânzărilor, oferind tot ce ai nevoie la un preț bun. Dispozitivul este un model digital de bază, configurat pentru a fi la fel de ușor de folosit de către utilizatorii noi, cât și de cei cu experiență.

Acesta conține un microfon principal și unul suplimentar, configurat eficient pentru a prelua sunete din toate direcțiile, are o memorie de 8GB, ceea ce înseamnă că poate înregistra peste 850 de ore, interfața include port jack și se poate conecta și adapta conversațiilor telefonice, accesoriile fiind incluse în pachet.


Sony ICD-PX240

Sony ICD-PX240

  Avantaje:

 • Este alimentat cu baterii ce oferă autonomie de 45 de ore
 • Se achiziționează la un preț foarte bun
 • Oferă sunet stereo prin cele două microfoane

  Dezavantaje:

 • Nu are port USB pentru transfer de fișiere pe alt dispozitiv electronic

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești interesat într-unul dintre cele mai bune reportofoane de la Sony ce se pot cumpăra cu bani puțini, atunci soluția cea mai convenabilă pentru tine este cu siguranță modelul ICD-PX240. Acesta este un produs digital cu opțiuni de bază, recomandat pentru activitățile de zi cu zi, la birou sau la cursuri.

Acesta are un difuzor puternic ce îți permite să asculți ceea ce ai înregistrat, memoria de 4 GB îți permite să stochezi multe fișiere și date, suportă atât format MP3 cât și format HVXC iar ca funcții dispune de noise cut și speed control.


Sony ICD-UX533B

Sony ICD-UX533B

  Avantaje:

 • Dispune de conectori multipli, printre care și USB
 • Oferă câteva sute de ore de înregistrări mulțumită memoriei de 4GB
 • Include două microfoane pentru efectul stereo

  Dezavantaje:

 • Folosește o singură baterie, astfel având o autonomie mai mică

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă te interează un reportofon USB foarte performant, atunci acest Sony ICD-UX533B din gama de produse cu funcții de bază poate fi un ajutor apreciabil.

Aparatul utilizează tehnologie digitală și este configurat cu sistem de înregistrare stereo, care permite apoi redarea cu acuratețe a sunetului înregistrat, permițându-ți ca la ascultare să intuiești direcția din care se aude vorbitul, stocarea se face în format MP3, WMA, AAC sau WAV iar mulțumită memoriei de 4GB se pot stoca extrem de multe ore de înregistrări.

În plus dispozitivul dispune de conector USB, Jack și pentru microfon iar alimentarea se face printr-o baterie de tip AAA.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Sony ICDUX560B

Sony ICDUX560B

  Avantaje:

 • Oferă slot pentru card SD chiar dacă memoria de 4GB este suficientă
 • Dispune de conector USB, port jack și port pentru microfon
 • Display-ul oferă o mulțime de informații utile
 • Suportă foarte multe formate audio

  Dezavantaje:

 • Autonomia de 1 oră poate dezamăgi uneori

Verifica Pretul Acestui Produs

Poate cel mai bun reportofon de la Sony poate fi considerat modelul ICDUX560B, configurația sa incluzând caracteristici care demonstrează cu adevărat capacitățile sale.

Acesta este un produs digital și include un microfon cu tehnologie avansată, care va capta eficient sunetele din vecinătate, totul va fi păstrat pe suport flash drive, până se ocupă toată memoria internă de 4GB, suportă MP3, LPCM, AAC și WMA și oferă multe moduri ample de focalizare pentru prezentări și întâlniri.

În plus, este dotat cu conector USB incorporat, port Jack și unul pentru microfon, display-ul este extrem de util iar ca alimentare se folosește un acumulator cu litiu ce pentru o încărcare de 3 minute oferă autonomie de 1 oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here