Cel mai bun premergător in 2020

0
1643

Un accesoriu foarte util pentru copilul tău este premergătorul, acesta ajutându-l în dezvoltarea sa armonioasă. În mare parte, un premergător învață copilul să meargă și să își mențină echilibrul însă unele dispun și de alte funcții. Acesta nu doar îl ajută să meargă ci îi poate oferi micuțului un nou mod de explorare a mediului și ocupându-i mare parte din timp, oferindu-ți și ție o mică pauză.

Acesta trebuie să îți ajute micuțul să se deplaseze cu mai multă ușurință așa că, atunci când cumperi unul, trebuie să te asiguri că are și o greutate corespunzătoare, pentru a-i fi lui mai ușor dar și ție pentru a-l transporta. Este important ca premergătorul ales să fie confecționat și din materiale rezistente deoarece copii sunt de cele mai multe ori activi și curioși și poate suferi daune destul de mari dacă nu rezistă tuturor șocurilor provocate în activitățile sale.

Pe lângă toate acestea, este bine să luăm în calcul și înălțimea premergătorului care trebuie să fie direct proporțională cu înălțimea copilului, accesoriile care îl vor face și mai atractiv pentru copil, oferind jucării dar și design-ul care va stârni interes copilului în a-l folosi și confortul necesar pentru a se simți bine folosindu-l.

Dacă încă ești la început și nu ai idei despre care ar trebui să fie premergătorul ideal pentru copilul tău, îți sugerăm să arunci o privire peste lista următoare.

Top 3 Cele mai bune premergătoare


Zilan ZLN-1077

Zilan ZLN-1077

  Avantaje:

 • Este un premergător ieftin
 • Vine într-o varietate de culori
 • Dispune de 10 roți pivotante

  Dezavantaje:

 • Nu rezistă foarte mult în timp

Verifica Pretul Acestui Produs

Zilan ZLN-1077 este un premergător ieftin și bun recomandat atât pentru părinții de fată cât și de băiat, fiind disponibil în 4 culori, roz, roșu, verde și albastru, copilul putându-l alege pe cel care i se potrivește.

Acesta se poate transporta sau depozita cu ușurință deoarece are o greutate de doar 5Kg, putându-se plia, este prevăzut cu 10 roți pivotante, oferindu-i o stabilitate superioară, pentru un plus de siguranță. Premergătorul este recomandat copiilor de peste 6 luni, își poate regla înălțimea, adaptându-se odată cu creșterea copilului iar în fața sa putem observa un mic centru de joacă, fiecare piesă oferind sunete atractive.


Baby Care RAT

Baby Care RAT

  Avantaje:

 • Are un aspect interesant pentru copii
 • Greutatea sa este minimă și se poate plia
 • Susține copii de până la 12Kg

  Dezavantaje:

 • Cele 3 trepte de înălțime nu sunt întotdeauna suficiente

Verifica Pretul Acestui Produs

Premergătorul Baby Care RAT este unul rabatabil, cu un aspect interesant și frumos, copilul fiind atras în special de rățușca ce figurează în fața acestuia. Produsul este unul cu 8 roți, înălțime reglabilă în 3 trepte în funcție de înălțimea copilului, are un centru de joacă dar și melodii. Acesta este realizat dintr-un plastic rezistent, suportând o greutate de maxim 12Kg și oferind un mediu sigur în care copilul poate explora fiecare colțișor al casei fără a se lovi sau răni.

În plus, acesta se poate plia și are o greutate mică, de doar 2,3Kg, oferindu-i atât lui cât și ție posibilitatea de a-l muta și depozita cu ușurință.


DHS Easy Pink

DHS Easy Pink

  Avantaje:

 • Husa se poate detașa și spăla
 • Suportă maxim 15Kg, fiind compatibil cu aproape orice copil
 • Oferă o măsuță muzicală distractivă pentru copil

  Dezavantaje:

 • Nu vine decât în culoarea roz

Verifica Pretul Acestui Produs

DHS Easy Pink este unul dintre cele mai bune premergătoare, în special pentru fete, având în vedere culoarea sa roz, fiind un model adaptabil, rezistent și care include o serie de activități care îl vor amuza pe copil. Acesta este reglabil pe 3 înălțimi mulțumită cărora piesa se adaptează rapid creșterii copilului, este recomandat celor de peste 6 luni și suportă o greutate maximă de 15Kg.

În partea din față prezintă o măsuță muzicală detașabilă care îl va ține pe micuț ocupat iar dacă doriți să îl curățați, husa premergătorului se poate detașa și spăla la cel mult 30 de grade.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Bright Starts 2in1 Walkin Wild Walker

Bright Starts 2in1 Walkin Wild Walker

  Avantaje:

 • Se poate plia ușor, devenind îngust și ocupând un spațiu de aproximativ 20cm
 • Oferă două etape copilului, putând fi folosit ca premergător și antepremergător
 • Este un produs ușor, având doar 3,7Kg

  Dezavantaje:

 • Nu oferă foarte multe jucării copilului

Verifica Pretul Acestui Produs

Premergătorul de la Bright Stars este unul multifuncțional care se adaptează creșterii bebelușului, ajutându-l la început să facă primii pași, ca mai apoi să descopere cu ușurință lumea ce-l înconjoară. În etapa 1, acesta este premergător, folosindu-l atunci când încă nu știe să meargă, oferindu-i o jucărie electronică inclusă, care redă diferite sunete iar în etapa 2, acesta devine antepremergător, fiind utilizat atunci când copilul poate sta în picioare dar are nevoie de sprijin.

Acesta se poate regla la înălțimea corespunzătoare, având 3 trepte diferite, scaunul este înalt în partea din spate, confortabil și ergonomic iar mânerul său este rotunjit și ușor de prins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.