Cel mai bun pistol de vopsit in 2019

0
998

Atunci când ai de zugrăvit sau de dat cu vopsea suprafețe extinse din locuință sau lucrezi în construcții, una dintre cele mai proaste decizii este cea de a lucra fără a folosi o unealtă automatizată cum e aparatul de vopsit.

Acest dispozitiv se prezintă sub forma unui pistol conectat la un rezervor cu vopsea care pulverizează rapid și facil un strat fin de culoare pe obiecte, această metodă fiind preferată în defavoarea zugrăvitului clasic, deoarece nu lasă în urmă un strat inegal de vopsea, astfel reușind să acopere uniform suprafețele, acestea uscându-se mai rapid și la fel în orice zonă.

Există două tipuri majore de aparate de vopsit, în funcție de principiul de funcționare, fie cu aer comprimat, fie fără.

Pistoalele de vopsit cu aer comprimat sunt modele standard recomandate pentru vopsirea obiectelor, a mobilei sau a caroseriei de mașină prin metoda aerograf. Aerul este comprimat intern, obținându-se un efect de atomizor, care disipează lichidul în vapori foarte fini, ce sunt ulterior proiectați pe suprafața dorită iar cele fără aer comprimat folosesc direct presiunea vopselei din rezervor pentru a o direcționa pe suport însă ca să se poată efectua această sarcină, majoritatea sunt alimentate cu energie electrică, pe bază de motoare hidraulice sau mai rar pe gaz.

Prin urmare, dacă vrei să scapi de efortul depus vopsind fără o unealtă automată sau lucrezi destul de des în acest domeniu, îți sugerăm achiziționarea unui pistol de vopsit, modelele recomandate de noi fiind următoarele.

Top 3 Cele mai bune pistoale de vopsit


EvoTools SG 60

EvoTools SG 60

  Avantaje:

 • Se achiziționează la un preț foarte mic
 • Oferă un rezervor de 800ml
 • Are un consum mic, folosind doar 60W

  Dezavantaje:

 • Nu are funcții speciale

Verifica Pretul Acestui Produs

Pentru o vopsire uniformă a pereților în cel mai scurt timp, caută să achizișionezi unul dintre cele mai bune pistoale de vopsit ce vin la un preț foarte mic, cum ar fi modelul EvoTools SG 60.

Acest pistol de vopsit este simplu de utilizat pe orice tip de suprafață, acoperă perfect printr-o singură aplicare, chiar și în zonele greu accesibile, este ușor de curățat și depozitat, lucrează cu o putere de 60W, rezervorul său are o capacitate de 800ml iar mânerul său ergonomic îți permite să-l folosești pe durate lungi de timp fără a crea disconfort.


Steinhaus PRO-SG500

Steinhaus PRO-SG500

  Avantaje:

 • Este dotat cu un motor puternic ce oferă un debit mare
 • Oferă mai multe tipuri de jeturi
 • Cablul său are o lungime bună, de 3m

  Dezavantaje:

 • Nu este tocmai bun pentru lucrări profesionale

Verifica Pretul Acestui Produs

Pentru vopsire prin gospodărie, modelul Steinhaus PRO-SG500 va fi aproape perfect, spunem asta întrucât permite o pulverizare fină pentru vopsele, reușind să lucreze cu mai multe tipuri de jet, fie circular, vertical sau orizontal.

Acest pistol de vopsit oferă o duză de dispersie de 2.6mm la suprafețe mari, în timp ce pentru zone restrânse îți oferă posibilitatea de a lucra cu accesoriul de 1.8mm și  incorporează un motor cu putere de 500W, care permite un debit de lucru maxim de lucru maxim de 800ml pe minut.

În plus, acesta are un mâner soft grip, un rezervor de 800ml, un cablu generos, cu o lungime de 3m și cântărește doar 1,5Kg.


Bosch 0603207000

Bosch 0603207000

  Avantaje:

 • Oferă diferite funcții printre care și Spray Control
 • Motorul de 410W și rezervorul de 0.8l oferă un randament foarte bun
 • Cântărește mai puțin de 2Kg

  Dezavantaje:

 • Are un furtun de doar 1.3m

Verifica Pretul Acestui Produs

Bosch 0603207000 este printre cele mai bune pistoale de vopsit pentru varul lavabil, pe care îl poți achiziționa la un preț accesibil.

Acesta are dimensiuni mici, făcându-l să fie deosebit de portabil, astfel încât e totodată și foarte ușor de manevrat, oferă tehnologia Spray Control datorită căreia vei obține o acoperire fără egal a suprafeței vopsite, are duză specială pentru lacuri și glazuri făcând din acest aparat un instrument multifuncțional, eficient și utilizabil în mai multe moduri, nu doar pentru văruit.

În plus, alimentarea sa se face la rețeaua de energie electrică, motorul având o putere de 410W iar rezervorul său are un volum de 0.8l.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Black&Decker HVLP200

Black&Decker HVLP200

  Avantaje:

 • Lucrează eficient cu o putere de 400W
 • Oferă un rezervor mare de 1.2l
 • Are o rază de acțiune mare, furtunul fiind de 6m lungime
 • Prezintă multiple opțiuni pentru a putea fi utilizat în orice situație

  Dezavantaje:

 • Deoarece rezervorul este mai mare, greutatea sa va crește considerabil

Verifica Pretul Acestui Produs

Black&Decker HVLP200 este un pistol de vopsit semiprofesional care te va ajuta să vopsești eficient mobilierul, obiecte diverse, tocuri de ferestre și chiar uși.

Motorul său electric asigură o putere nominală de 400W, ideală pentru utilizarea modernă în gospodărie, sistemul se alimentează la 230V și este compus dintr-o unitate cu motor, un furtun pentru aer de 6m și un pistol cu rezervor cu umplere laterală.

Datorită puterii sale se pot acoperi 6 metri pătrați în 6 minute, oferă tehnologia Spray Control, funcția Autoselect și indicator pentru debit iar volumul rezervorului este de 1.2l.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here