Cel mai bun MP3 player in 2019

0
1290

Trecerea de la dispozitivele mari și statice la dispozitivele mici portabile a reprezentat un pas uriaș ce a revoluționat lumea muzicii și felul în care ne petrecem timpul liber sau când suntem într-o călătorie ori pentru a face o muncă repetitivă mai puțin plictisitoare. MP3-ul reprezintă poate cel mai bun dispozitiv când vine vorba de așa ceva, fiind mic, compact, ușor de folosit și totodată o capacitate foarte mare de stocare ce poate deține mii de melodii, încărcarea făcându-se prin priză, USB sau baterie.

Cea mai importantă caracteristică a unui MP3 o poate reprezenta durata bateriei, aceasta putând rezista până la 20 de ore, fiind influențată de cum folosim dispozitivul, dacă dispune de conexiune la internet sau alte funcții speciale iar un alt aspect ce nu trebuie uitat este și capacitatea de stocare, aceasta putând varia între 2GB și 32 GB, și chiar și așa, cei 2GB sunt suficienți pentru sute de melodii.

În plus, aceste dispozitive dispun de un design subtil, foarte ușor de ascuns sau mascat prin îmbrăcăminte, multe având design de stilou sau o formă geometrică discretă ce se poate strecura oriunde.

Prin urmare, dacă ești un pasionat al muzicii, călătorești mult sau lucrezi într-un loc plictisitor și repetitiv, îți recomandăm achiziționarea unui MP3 iar dacă ai nevoie de ajutor, îți propunem următoarele dispozitive.

Top 3 Cele mai bune MP3-uri


Wink Speed

Wink Speed

  Avantaje:

 • Are o memorie de 4 GB
 • Este mic și ușor de transportat
 • Dispune de o clemă ce îl ajută să se prindă de obiectele vestimentare

  Dezavantaje:

 • Nu prezintă funcții mai complexe decât cele de bază

Verifica Pretul Acestui Produs

Wink Speed reprezintă un MP3 de ultimă generație care beneficiază de un sunet de calitate, căștile sale fiind special concepute pentru a oferi o claritate sporită.

Acest produs are o formă prietenoasă, fiind foarte ușor de transportat, având dimensiuni și o greutate foarte mică dar și o clemă de prindere, ajutând-te foarte mult la plasarea acestuia oriunde pe îmbrăcăminte.

În plus, produsul are o capacitate de 4GB, dispune de butoane pentru a trece printre melodii și butoane de volum, un port USB 2.0 iar mulțumită bateriei sale, acesta are o autonomie de minim 15 ore.


Energy Sistem

Energy Sistem

  Avantaje:

 • Prezintă radio FM pentru a te bucura de cele mai bune posturi
 • Are o capacitate foarte mare de 8GB
 • Prezintă o clemă ce-l ajută să se agațe de elementele de vestimentație

  Dezavantaje:

 • Autonomia este de doar 4 ore când este folosit pe radio FM

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești în căutarea MP3-ului perfect pentru a asculta muzică în timpul liber și nu numai, atunci îți prezentăm produsul Energy Sistem ce dispune de o memorie de 8GB și posibilitatea de a o extinde printr-un card, oferindu-vă posibilitatea să păstrați extrem de multe melodii, pentru fiecare situație și stare de spirit.

Acest MP3 dispune de un mic display informativ foarte util, de o clemă ce vă poate ajuta să îl agățați de haine, rucsac sau buzunar și dispune de radio FM pentru a nu rata meciurile echipei favorite sau pentru a putea asculta muzică pusă de cele mai bune posturi de radio.


Philips SA5MXX02KF

Philips SA5MXX02KF

  Avantaje:

 • Are o autonomie de 10 ore de muzică continuă
 • Este compatibil cu Windows
 • Poate înregistra sunete cu un microfon incorporat

  Dezavantaje:

 • Are o capacitate de doar 2GB

Verifica Pretul Acestui Produs

Philips SA5MXX02KF este un MP3 de mici dimensiuni cu formă dreptunghiulară, având pe una din fețe o clemă ce ajută la plasarea mai ușoară a dispozitivului, pe cureaua unui ghiozdan sau pe o jachetă.

Acest dispozitiv vine cu funcții inovatoare ce ajută la redarea muzicii în format MP3, tehnologia FullSound procesând fișierele MP3 și ajutând la redarea muzicii cu un bass mai amplu și mai puternic, produsul este compatibil cu Windows, putându-se conecta la un port USB al unui dispozitiv ce folosește un astfel de sistem de operare, dispune de 30 de presetări pentru radio FM iar din punct de vedere al autonomiei, acesta poate rezista și 10 ore.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Sony NWZB183L

Sony NWZB183L

  Avantaje:

 • Bateria prezintă o autonomie de peste 20 de ore
 • Beneficiază de radio FM
 • Este prevăzut cu funcția Bass Boost
 • Are dimensiuni mici și greutate neglijabilă

  Dezavantaje:

 • Nu prezintă clemă pentru agățarea sa

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești în căutarea celui mai bun MP3 de mici dimensiuni care reușește să îți ofere o serie de funcții inedite la un preț foarte mic, atunci cu siguranță Sony NWZB183L este ceea ce căutai.

Acesta oferă USB 2.0, o interfață foarte ușor de folosit, se bucură de 4GB de stocare internă, este compatibil cu fișierele de tip MP3 cât și WMA iar durata medie a bateriei poate depăși 20 de ore cu ușurință, fiind foarte apeciat pentru acest aspect, oferindu-ți muzica favorită pe o durată mare de timp.

În plus, dispozitivul prezintă funcția de Bass Boost, are dimensiuni reduse și o greutate de doar 30g iar încărcarea sa durează mai puțin de 5 minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here