Cel mai bun mp3 player auto in 2021

0
767

mp3 player auto

Dacă sunteți o persoană preocupată de mașina dvs și doriți mereu să fiți pe aceeași lungime de undă cu alți șoferi, care au mașinile echipate cu cele mai bune produse, atunci probabil vă gândiți că o soluție de îmbunătățire a aspectului și calității mașinii ar fi schimbarea aparatului de radio. Cel vechi nu vă mai satisface nevoile și ați dori să puteți asculta oricând și oriunde melodiile dvs preferate, nu-i așa?

Să știți că un mp3 player pentru mașina dvs poate fi o soluție chiar foarte bună, mai ales că unele studii arată că șoferii care ascultă muzică în timp ce conduc vor fi mai puțin agresivi decât cei care nu fac acest lucru. Așadar, vei putea evita eventualele conflicte din trafic și totodată, veți putea asculta orice doriți. La fel și copilul dvs poate beneficia de avantajele unui radio mp3 player, pentru că îi veți putea pune să asculte povești, cărți audio, orice muzică dorește el ș.a.m.d.

Călătoriile dvs vor fi mai relaxante, plăcute, iar întreaga familie se poate bucura de avantajele unui radio mp3 player, pentru că vă oferă mult mai multă libertate de alegere decât un radio clasic și vechi. Este așadar o îmbunătățire atât a calității mașinii, cât și a atmosferei pe timpul călătoriilor.

Fiecare șofer are o pasiune ascunsă când vine vorba despre radio mp3 player, fiecare dorește ca muzica preferată să se audă într-un anumit fel, fie că este mai tare sau cu sunete mai clare, lipsite de distorsiuni audio.

Înainte să vă lamentați și să achiziționați un mp3 player pentru mașina dvs, vă sugerăm să vă informați cât mai bine și sperăm că următorul ghid vă va clarifica anumite aspecte.

Caracteristicile unui mp3 player auto de calitate:

 • Dimensiunile unității: Un MP3 player trebuie să se integreze perfect în mașina dvs, de la dimensiuni și până la aspectul său. Dimensiunile sunt importante, deoarece produsele pot varia atât în înălțime, cât și în lungime, iar ca viitor utilizator de MP3 player, trebuie să știți exact de ce produs aveți nevoie. O soluție ar fi măsurarea spațiului din bord, unde dvs veți dori să amplasați dispozitivul. Majoritatea aparatelor au cam aceeași înălțime, de 7 inch ( 18 cm), însă pot să difere la înălțime și anume există două înălțimi standard de 5 cm și de 10 cm notate cu 1DIN și 2DIN. La fel de importantă este și adâncimea spațiului în care veți monta aparatul, de aceea ar trebui să aveți în vederea lăsarea unui spațiu cât de cât adecvat și pentru montarea firelor din spate.
 • Controlul funcțiilor: Un aparat de genul poate veni cu diferite accesorii și funcții suplimentare, dar aici depinde de nevoile dvs și de bugetul pe care îl aveți, deoarece un MP3 player mai complex poate costa și mai mult. Printre funcții se numără: scanarea automată, butoane iluminate, conexiune la iPhone, memorie etc. De asemenea, pot avea o telecomandă prin care aparatul poate fi controlat de la distanță.
 • Interfața: Optați pentru una vertasilă, care să aibă cât mai multe intrări și ieșiri, dar totodată să nu vă încurce în timp ce conduceți, pentru că probabil atunci veți folosi mai mult aparatul. Cei mai mulți șoferi aleg varianta cea mai populară, adică cea cu USB și auxiliar, astfel acestea vă vor permite să vă conectați telefonul, un stick de memorie, iPod etc. Dacă doriți să vă extindeți și mai mult aria de posibilități de ascultare a melodiilor preferate, atunci alegeți un radio MP3 player cu cititor de card de memorie. Interfața poate fi una simplă, eficientă, dar în același timp complexă din punct de vedere al funcțiilor integrate.

Un player cu ieșiri auxiliare vă permite să conectați difuzoare și amplificatoare mai puternice, dar și un subwoofer pentru redarea audio de joasă frecvență. Pentru un sunet complet, aceasta este cea mai bună soluție.

 • Redarea: Este importantă această caracteristică, pentru că până la urmă doriți să achiziționați un nou aparat tocmai pentru a trece la nivelul următor de redare a sunetelor. Orice radio MP3 player ar trebui să poată măcar să redea MP3, WMA și AAC, dar modelele mai noi și mai performante pot face mult mai mult de atât. Modul în care dispozitivul recepționează semnalul radio este iarăși important, așa că un model poate fi considerat bun dacă prezintă funcțiile radio RDS, FM, MW și LW.

Acum că ați reușit cât de cât să vă formați o părere despre cum ar trebui să fie un aparat MP3 player pentru mașina dvs, să vedem un top cu cele mai bune dispozitive disponibile în online.

Top 3 Cele mai bune mp3 playere auto


Radio MP3 player auto PNI Clementine 8440 1 DIN cu SD si USB

Radio MP3 player auto PNI Clementine 8440

  Avantaje:

 • Redare fișiere Mp3 de pe medii de stocare externe
 • Telecomandă
 • Mufe ISO universale
 • Consolă centrală

  Dezavantaje:

 • Conectivitate mai slabă cu stick-ul de memorie

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest aparat de la Clementine este bun tocmai pentru că are AUX, RCA, USB, Subwoofer, Conector ISO, Card Reader. Practic, din punct de vedere al funcțiilor încorporate se află la un nivel superior multor astfel de dispozitive in aceasta categorie de pret.

Prețul este și el unul accesibil, în ciuda avantajelor multiple pe care le oferă. Tipul display-ului este unul digital, iar telecomanda vă poate ajuta să controlați foarte ușor dispozitivul și de la distanțe mai mari.


Radio MP3 auto iNew XC-5206

Radio MP3 auto iNew XC-5206

  Avantaje:

 • Are bluetooth
 • Telecomanda
 • 4-canale de ieșire de mare putere (4 difuzoare)
 • Moduri de Suport: BT / APE / WAV / WMA / MP3 / FM
 • Suport format de muzică: MP3 / WMA /WAV

  Dezavantaje:

 • Porneste la volum maxim de fiecare data

Verifica Pretul Acestui Produs

Putem spune că acest produs este un radio MP3 player auto la preț bun, rivalizând în materie de capabilități tehnice și cu produse la preț aproape dublu. Asta il face sa iasa in evidenta nu doar in aceasta categorie de pret ci si ca mp3 player propriuzis.

Mai trebuie sa precizam ca el suporta nu doar fisiere mp3 ci marea majoritate a fisierelor audio populare, inclusiv WAV sau WMA. Nu numai, acest dispozitiv poate totodata sa functioneze pe post de radio FM daca situatia o cere.


Radio MP3 Player Auto 2Drive 3256

Radio MP3 Player Auto 2Drive 3256

  Avantaje:

 • Double USB, AUX, SD, MMC, BT
 • Remote
 • Panou frontal detașabil și iluminat
 • Ecran LCD

  Dezavantaje:

 • Nu are RDS

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest mp3 player oferă un sunet foarte clar și se poate adapta oricărui gen de muzică de la pop, clasică, până la rock. Panoul iluminat va avea un efect grozav, mai ales noaptea va da mașinii dvs un aspect cât mai modern.

El iese totodata in evidenta prin design-ul atragator si prin usurinta cu care poate fi montat pe masina fara a folosi prea multe scule si instrumente auxiliare. Mai trebuie precizat ca el beneficiaza de un ecran LCD de cea mai inalta calitate.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Radio MP3 Player auto Sony DSXA410BT

Radio MP3 Player auto Sony DSXA410BT

  Avantaje:

 • Conector Siri
 • Bluetooth dual
 • Sunet captivant și multiple moduri de a reda muzica
 • LCD cu contrast ridicat pentru citire ușoară
 • Egalizator digital cu 10 benzi pentru personalizarea sunetului

  Dezavantaje:

 • Prețul mai ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Sony vine mia mereu în întâmpinarea utilizatorilor aparate performante care de regula uimesc prin ingeniozitatea lor deosebita. Suntem siguri că acest produs vă va încânta încă de la primul sunet datorita faptului ca incorporează multiple funcții și are accesorii perfecte pentru nevoile multora.

El are printre altele un connector Siri si o functie Bluetooth dual pe care nu multe mp3 playere le incorporeaza. In acelasi timp, el beneficiaza de un LCD cu contrast ridicat pentru o vizibilitate sporita si de catre un egalizator digital cu nu mai putin de 10 benzi personalizabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.