Cel mai bun mousepad de gaming

0
2465

Atunci când construim un nou setup de gaming suntem atenți la fiecare componentă a acestuia, să aibă tot ce îi trebuie, monitorul să fie perfect, componentele unității să fie cât mai puternice, protejate, să aibă sisteme de răcire și așa mai departe, sistemul audio să fie de o calitate superioară și mouse-ul să fie poziționat pe un mousepad de calitate.

Cu toții știm că oricât de performant ar fi un mouse, trebuie susținut de un mousepad de calitate, deoarece ele sunt făcute să genereze performanțe foarte bune pe o suprafață anume și nu reușesc să ofere același randament doar pe un birou și chiar se pot defecta sau degrada dupa o anumită perioadă de timp.

Mousepad-urile pot fi confecționate dintr-o varietate de materiale:

 • Plastic, sunt cele mai răspândite, foarte accesibile, de obicei au bază din cauciuc pentru a preveni alunecarea accidentală, sunt subțiri, mouse-ul alunecă foarte ușor, rezistă în timp însă pot zgâria piciorușele mouse-ului.
 • Textil, acestea pot fi fie mai subțiri, fie mai groase, se pot rula și transporta cu ușurință, au un feedback tactil bun și alunecă foarte ușor însă se murdăresc ușor.
 • Silicon, aceste modele sunt de multe ori dedicate gaming-ului, folosesc un material ce îmbină cauciucul cu fibrele textile, oferind o suprafață precisă, foarte lină, care nu opune prea multă rezistență la alunecare, sunt mai durabile, igienice însă sunt mai costisitoare.

Așadar, dacă dorești să-ți completezi setup-ul de gaming, atunci sugerăm și achiziționarea unui mousepad de calitate precum următoarele, care garantează atât eficiență cât și durabilitate.

Top 3 Cele mai bune mousepad-uri de gaming


Redragon Archelon

Redragon Archelon

  Avantaje:

 • Oferta de preț este una foarte bună
 • Este rezistent și suficient de gros
 • Are un aspect plăcut de toți gamerii

  Dezavantaje:

 • Se murdărește mai ușor

Verifica Pretul Acestui Produs

Redragon Archelon este un mousepad de gaming de dimensiuni 330x260x5mm, fiind potrivit pentru orice pasionat al jocurilor pe calculator care nu dorește însă să investească o sumă foarte mare pe un mousepad.

Acest mousepad este realizat din textil, are un aspect plăcut, cu semnul clasic de la Redragon, este suficient de gros, rezistent, are aderență bună pe birou, oprind eventualele alunecări de pe acesta și are un feedback tactil eficient.


SteelSeries QcK

SteelSeries QcK

  Avantaje:

 • Oferă dimensiuni generoase, apreciate de orice utilizator
 • Materialul de calitate oferă aderență dar și eficiență
 • Este foarte subțire

  Dezavantaje:

 • Dacă este rulat pentru a fi transportat, va trebui să așteptați puțin până revine la forma normală

Verifica Pretul Acestui Produs

SteelSeries QcK se remarcă prin dimensiunile sale extrem de generoase, mai precis 320x270mm și o grosime de numai 2mm. Acesta este realizat dintr-un material din cauciuc anti-alunecare care previne ca padul să se miște în timp ce este utilizat, iar pe partea pe care se va utiliza mouse-ul avem o suprafață netedă și optimă pentru un control facil.

În plus, mousepad-ul a fost supus numeroaselor teste intensive de către jucătorii profesioniști, asigurând utilizatorilor o suprafață de încredere cu funcționalitate optimă a mouse-ului.


Logitech G240

Logitech G240

  Avantaje:

 • Are dimensiuni generoase, de 340x280mm
 • Grosimea sa este de doar 1mm
 • Oferă mouse-ului o precizie foarte bună

  Dezavantaje:

 • Nu are un design prin care iese în evidență

Verifica Pretul Acestui Produs

Logitech G240 este suprafața ideală pentru gamerii care folosesc o rezoluție DPI mică, îmbunătățind controlul mouse-ului și plasamentul precis al cursorului.

Suprafața sa cu fracțiune moderată oferă rezistență piciorușelor mouse-ului atunci când începi sau termini o mișcare bruscă, textura este solidă, permițând senzorului să scaneze acțiunea cât mai fidel iar baza de cauciuc stabilă previne ca mousepad-ul să se retragă în fața mouse-ului și de a interfera cu mișcările line ale sale.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

SteelSeries SteelPad 4HD

SteelSeries SteelPad 4HD

  Avantaje:

 • Are o precizie mare și mouse-ul poate aluneca foarte ușor
 • Este rigid, putând fi folosit și pe suprafețe neplane precum patul
 • Se poate curăța foarte ușor
 • Design-ul este plăcut și ușor de introdus în orice setup

  Dezavantaje:

 • Are o suprafață mai mică

Verifica Pretul Acestui Produs

SteelSeries SteelPad 4HD este printre cele mai bune mousepad-uri ce se poate utiliza de orice gamer înrăit și nu numai, fiind creat special pentru a oferi precizie, acuratețe și stabilitate consistente.

Acest mousepad are o suprafață fină, textura este compusă din puncte microscopice ce reflectă lumina, optimizate pentru a îmbunătăți performanțele senzorilor, feedback-ul tactil este unul de mare precizie, alunecarea mouse-ului este lină iar dimensiunile sale sunt de 290x240x2mm.

În plus, deoarece este rigid se poate lua cu succes seara în pat pentru a se putea folosi împreună cu un laptop, are un design plăcut și minimalist iar prețul de achiziție este unul acceptabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.