Cel mai bun motocultor Ruris

0
2444

motocultor ruris

Credem că munca în agricultură a devenit mai simplă odată cu evoluţia utilajelor şi ar trebui să profitaţi şi dumneavoastră de acest lucru, pentru că veţi economisi timp, resurse materiale şi efort. Cu un utilaj profesional vă puteţi recupera cheltuiala cât aţi zice peşte, pentru că puteţi lucra atât propria grădină, cât şi suprafeţe mai mari. Fie că grădinăritul este doar un hobby ori chiar doriţi să câştigaţi de pe seama sa, atunci vă putem oferi câteva sugestii privind motocultoarele Ruris.

Caracteristici ale motocultoarelor Ruris

Tipologia motorului: Este un prim aspect foarte important în momentul în care alegeţi să vă cumpăraţi pentru grădina dumneavoastră un motocultor. În funcţie de motor, puteţi afla consumul, puterea, costurile de întreţinere, cât de eficient este produsul şi ce suprafaţă de pământ poate acoperi.

Există două tipuri de motoare: cele electrice, dependente de o sursă de energie electrică şi cele diesel. Motoarele electrice sunt potrivite pentru o suprafaţă limitată, iar puterea e oferită în W.

Motorul diesel foloseşte mai mult tipuri de combustibil. Puterea, de data aceasta, este exprimată în CP (cai putere) şi chiar dacă consumul poate creşte mai repede, la fel de mare va fi şi randamentul dat.

O putere de 4 CP este utilă pentru suprafeţe mai mici, cum ar fi o grădină mai mică, dacă ajunge până la 6 CP atunci motocultorul poate fi folosit şi într-o fermă mai mică, iar ce depăşeşte 8 CP este deja pentru lucrări agricole.

Tipul motocultorului:

Depinde de dumneavoastră pentru ce doriţi mai exact să cumpăraţi un motocultor, ce nevoi aveţi şi la ce v-ar putea ajuta mai exact.

Tipu motocultorului este al doilea aspect important, pentru că în funcţie de sistemul de transmisie, există trei categorii de produse şi anume: hobby, semiprofesionale si profesionale. Bineînţeles, diferă între ele şi oferă funcţii diferite, accesorii diferite li rezultate mai diferite.

Motocultoarele hobby: Sunt destul de asemănătoare cu motosapele, este destul de eficient pentru suprafeţe mai reduse de teren şi chiar perfect pentru grădina proprie. Este uşor de manevrat şi de depozitat, iar preţul este unul mai scăzut, aşadar, este un instrument perfect pentru grădina dumneavoastră, iar raportul calitate preţ este unul nemaipomenit. Mai trebuie mentionat ca are, de asemenea, un sistem de transmisie simplu.

Motocultoarele semiprofesionale: Are un sistem de transmisie pe lanţ plus cutie de viteze. Suprafaţa de lucru este una mai mare, cuprinsă între 50.000 mp şi 100.000 mp. Pot fi folosite atât în grădina proprie, cât şi pe suprafeţe mai mari, cum ar fi pe câmp. Participă la uşurarea muncii dumneavoastră în gospodărie, fiind un partener de nădejde. Pentru un plus de eficienţă, se poate ataşa o miniremorcă, în funcţie de preferinţele proprii.

Motocultoarele profesionale: Mai sunt numite şi motocultivatoare, ele reprezentând cele mai puternice şi performante produse pe care le puteţi găsi pe piaţă la momentul actual. Toate modelele utilizeaza transmisie prin ambreiaj de la motor la cutia de viteze. Sunt indicate pentru soluri grele, pentru activităţi care vă solicită mai mult timp şi efort, datorită puterii ridicate şi a funcţiilor lor.

Lăţimea frezelor:

Rolul acestor freze este de a răscoli solul şi în funcţie de dimensiunile lor, vă puteţi da seama peste ce suprafaţa de pământ poate acţiona freza. În cazul motocultoarelor hobby şi semiprofesionale, frezele măsoară între 80 şi 100 cm, iar în cazul celor profesionale, frezele ajung până la 140-150 cm.

Adâncimea:

la care vor pătrunde frezele reprezintă un criteriu, deoarece cu cât este mai greu dispozitivul, cu cât adâncimea va fi mai mare, la fel şi viteza vă va ajuta să vă reglaţi motocultor în funcţie de ce nevoie aveţi dumneavoastră, în funcţie de ce doriţi să cultivaţi sau să săpaţi. Viteza 1 se foloseşte la terenurile mai dificile, 2 la cele mai afânate şi 3 pentru mersul în marşarier.

Accesoriile:

Sunt importante pentru că, cu cât aveţi mai multe, cu atât munca vă va fi şi mai uşurată. Probabil vă întrebaţi ce accesorii poate avea un motocultor echipat complet.

În primul rând, roţile pentru transport. Rotile de calitate sunt de regula confecţionate din cauciuc şi permit deplasarea pe distanţe mai mari. Ele asigura usurinta de deplasare pe teren accidentat, motiv pentru care trebuie sa fie de cea mai inalta calitate.

În al doilea rând, prăşitoare, plug pentru cartofi, rarita, semănătoare. Sunt utile atunci când doriţi să lucraţi pământul, ele are câte o funcţie specială în funcţie de tipul de cultură. În al treilea rând, remorca. Pentru modelele mai puternice, peste 6 CP, poate fi potrivită pentru a transporta animale, fân, legume etc.

Nu uitaţi să aveţi în vedere:

  • ghidonul reglabil
  • panoul de comandă
  • tipul de oprire, să fie automată
  • coarne lungi

Top 3 Cele mai bune motocultoare Ruris


Motocultor Ruris Zimbru

Motocultor Ruris Zimbru

  Avantaje:

  • Utilaj puternic cu motor termic
  • Poate fi echipat cu diferite accesorii
  • Model dotat cu 7 CP
  • Prelucrarea solurilor uşoare din sere solare
  • Randament foarte bun
  • Motor în timpi
  • Poate fi folosit pentru cele 3 categorii (hobby, semiprofesional, profesional)

  Dezavantaje:

  • Tip de pornire manual

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest motocultor interesant beneficiaza de un motor termic de cea mai mare calitate, un motor care il recomanda pentru orice tip de lucrare. Acest motor dezvolta o putere de nu mai putin de 7 CP, ceea ce e mai mult decat suficient.

Mai trebuie precizat ca el are un randament foarte bun prin prisma motorului sau in timpi, o versatilitate care il face sa iasa in evidenta din mai multe puncte de vedere. Totodata interesant e faptul ca el ofera o usurinta de lucru remarcabila in prelucrarea solurilor usoare.


Motocultor Profesional  Ruris DAC 7000K

Motocultor Profesional  Ruris DAC 7000K

  Avantaje:

  • Este potrivit pentru hobby
  • Tip de alimentare pe benzină
  • Are 2 viteze şi marşarier
  • Folosire îndelungată

  Dezavantaje:

  • Tipul de pornire manual

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest utilaj de la Ruris consumă mai puţin combustibil, fiind eficient şi ergonomic. Fiindcă are un motor de 7 CP, se pretează folosirii pentru suprafeţe mici şi medii. Iese in evidenta priun faptul ca i se pot ataşa cu uşurinţă diverse accesorii, el venind la pachet chiar şi cu o rariţă.

Mai trebuie precizat ca acest motocultor se pliază perfect pe orice tip de nevoie a dumneavoastră, datorită celor 3 viteze, a reglării adâncimii de lucru şi a lăţimii. Asta il face util pentru orice tip de prelucrare, indiferent de duritatea solului.


Motocultor Ruris 731K

Motocultor 731K

  Avantaje:

  • Este echipat cu roţi de cauciuc
  • Are ca accesoriu rariţa
  • Echipat cu 3 viteze
  • Funcţie de aprindere electronică

  Dezavantaje:

  • Pornire manuală

Verifica Pretul Acestui Produs

Motocultorul Ruris 731K de la Ruris este un utilaj fiabil, usor de utilizat, dar si puternic, cu un randament bun. El iese in evidenta prin faptul ca are o functie de aprindere electronica care poate fi foarte utila pe termen lung.

Mai mult, acest motocultor beneficiaza de 3 viteze de lucru si are o rarita de calitate pentru usurarea lucrului in regim de viteza. Totodata, el beneficiaza de roti mari de cauciuc care il fac foarte manevrabil.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Motocultor Ruris DAC 7009ACC

DAC 7009ACC

  Avantaje:

  • Are 3 viteze de lucru
  • Vine echipat cu 2 rarite
  • Functie de cultivator
  • Beneficiaza de un plug de calitate
  • Echipat cu adaptor
  • Accesorii rezistente

  Dezavantaje:

  • Pornire manuala
  • Pretul ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest motocultor de calitate vine cu 3 viteze de lucru operationale si o multime de alte functii de nadejde. Spre exemplu, el beneficiaza nu de una ci de doua rarite care vor usura cu certitudine orice proiect indiferent de calitatea solului.

Am face bine sa mai precizam ca el are totodata o functie de cultivator si ca vine echipat cu un plug de cea mai inalta calitate. De fapt, mai toate accesoriile sale sunt de o calitate deosebita, motiv pentru care acest motocultor este atat de popular la ora actuala.

Odată ce doriţi să achiziţionaţi un motocultor Ruris, trebuie să vă pregătiţi să fiţi uimiţi şi de rezultatele sale. Acestea fiind zise, nu uitati sa folosiţi echipament de protecţie şi aveţi grijă unde depozitaţi motocultorul. Daca puteti, adaptaţi motocultorul la nevoile dumneavoastră şi aveţi grijă de el, păstrându-l în condiţii optime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.