Cel mai bun modulator in 2019

0
1798

De cele mai multe ori, e mai bine să achiziționezi un modulator auto, având în vedere că un player modern pentru mașină poate costa o sumă destul de mare de bani și totodată reușește să atragă foarte ușor privirile indiscrete ale celor care practică furtul din autotorisme.

Aceste dispozitive lucrează cu frecvențe mici și reprezintă o modalitate de a asculta muzică de pe un stick USB sau direct de pe smartphone sau Mp3 player, direct pe radioul autovehiculului. Aparatul poate trimite semnal acustic pe o frecvență liberă a radioului din mașină, preluându-l de la o sursă multimedia portabilă. Mai mult, piesa poate fi conectată ușor, dacă ai un conector compatibil, și la fel de ușor poate fi luată la purtător, când mașina este lăsată nesupravegheată însă deoarece acestea au dimensiuni mici, se pot ascunde foarte ușor.

În funcție de cum vrei să asculți muzică, un modulator poate fi convențional sau cu bluetooth. Pentru persoanele care nu doresc să investească o sumă mare de bani într-un astfel de dispozitiv, recomandăm varianta convențională care permite conectarea doar prin stick sau card de memorie însă dacă dorești să asculți muzică direct de pe telefon, obligatoriu vei avea nevoie de un modulator cu bluetooth doar că aceste dispozitive se vând cu un preț mai ridicat.

Deoarece nu întotdeauna parcurgi distanțe scurte cu mașina, îți sugerăm să alegi un modulator de calitate, precum următoarele, pentru a face timpul să treacă mai repede și să dispară plictiseala.

Top 3 Cele mai bune modulatoare


Tellur T844-C

Tellur T844-C

  Avantaje:

 • Este echipat cu telecomandă pentru manevrare ușoară
 • Memoria îți permite să reiei de la piesa la care ai rămas
 • Disponibil la un preț foarte bun

  Dezavantaje:

 • Nu este echipat cu port jack

Verifica Pretul Acestui Produs

Tellur T844-C este o variantă foarte apreciată de modulator fiind o piesă de calitate, cu un preț de achiziție foarte mic, care îți va garanta un timp plăcut și relaxant petrecut în mașină, în compania muzicii preferate.

Piesa poate reda de pe stick-uri sau carduri de memorie, calitatea sunetului este recunoscută de către utilizatori, frecvența este cuprinsă între 87.5 și 108MHz, ceea ce îți oferă o plajă destul de largă pentru selectarea frecvenței de redare, datorită memoriei integrate, reține ultima melodie și începe redarea muzicii din punctul respectiv iar telecomanda inclusă te ajută să selectezi funcția preferată și să ajustezi alte aspecte.


Energy Sistem F2

Energy Sistem F2

  Avantaje:

 • Oferă un sunet clar și puternic
 • Butoanele sunt mari și ușor de accesat
 • Dispune de funcție Aux pentru redarea muzicii de pe telefon printr-un cablu

  Dezavantaje:

 • Nu este echipat cu Bluetooth

Verifica Pretul Acestui Produs

Energy Sistem F2 este un modulator superior atât ca funcții, cât și ca preț, unul dintre primele avantaje fiind sunetul extrem de clar și de puternic, care depășește din punct de vedere calitativ alte piese.

Spre deosebire de alte modele, zgomotul de fundal al acestui dispozitiv caracteristic transmisiei radio este foarte puțin perceptibil, butoanele sale sunt mari, ușor de accesat, fără să-ți distragă atenția de la drum iar display-ul are dimensiuni mari și este ușor lizibil atât în condiții de lumină puternică cât și pe timp de noapte.


Tuadia BT719S

Tuadia BT719S

  Avantaje:

 • Dispune de Bluetooth, putându-se conecta un telefon foarte ușor
 • Are un microfon de calitate
 • Prezintă priză de încărcare sub formă de slot USB

  Dezavantaje:

 • Nu poate reda decât fișiere MP3

Verifica Pretul Acestui Produs

Tuadia BT719S reprezintă alegerea perfectă dacă vreți să ascultați muzică în mașină dar și să aveți parte de un car kit de calitate în același timp împreună cu un port de încărcare.

Datorită funcției Bluetooth a produsului Tuadia, puteți asculta muzica dumneavoastră preferată și să preluați apeluri telefonice direct în sistemul audio, microfonul său este unul de calitate superioară, este prevăzut cu un cititor de USB, un slot de micro SD și o priză de încărcare USB de 2.1V.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Energy Sistem Bluetooth

Energy Sistem Bluetooth

  Avantaje:

 • Este compact și totodată eficient
 • Are un port USB prin care se poate încărca un telefon
 • Butoanele sunt mari și ușor de accesat
 • Microfonul permite oricărui pasager să comunice

  Dezavantaje:

 • Nu poate citi carduri de memorie

Verifica Pretul Acestui Produs

Energy Sistem Bluetooth este poate cel mai bun modulator auto cu Bluetooth, oferind posibilități multiple de conectare și un design compact și elegant, astfel încât să nu deranjeze deloc șoferul.

Datorită funcției wireless, va putea fi conectat cu orice dispozitiv care dispune de această funcție, convorbirile telefonice se pot desfășura într-o mare siguranță, având un buton mare și ușor de accesat, microfonul incorporat, putând ca oricine din incinta mașinii să comunice, dispune de port USB 2.0 prin care poți atașa un stick sau încărca un telefon iar frecvențele la care poate funcționa sunt cuprinse între 87.5 și 108.0 MHz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here