Cel mai bun mixer cu bol in 2020

0
2968

Un mixer de calitate reprezintă un ajutor de nădejde în bucătărie, însă nu de fiecare dată ne descurcăm în a alege unul care să fie capabil să rezolve toate sarcinile pe care ni le-am dori. În ultima vreme au apărut pe piață mai multe modele de mixere care te ajută nu doar la a mixa ci și la a toca diferite tipuri de carne, a prepara înghețată, și la a face aluaturi.

Din punct de vedere al conformației, pe piață vă stau la dispoziție două categorii mari de mixere, cele cu bol și cele de mână. Cele de mână sunt de obicei mai ușoare ca greutate, se întrețin ușor și oferă protabilitate la un preț mai mic însă dacă avem nevoie de dispozitive capabile să rezolve aproape orice sarcină, care au o putere mare și își fac treaba într-un timp foarte scurt, atunci mixerele cu bol sunt soluția. Multe variante pot fi întrebuințate ca și blender, au un bol incorporat și postament de fixare pe suprafețe orizontale, însă ocupă și ceva mai mult spațiu.

Mixerele cu bol au tendința de a fi mult mai puternice decât cele de mână, statut condiționat și de necesitatea efectuării sarcinilor mai grele, care necesită un motor puternic iar un alt plus al motorului puternic o poate reprezenta faptul că se pot utiliza mult mai des și se uzează mai greu.

În plus, mixerele cu bol oferă pe lângă kitul standard și o varietate de accesorii cum ar fi un tel, blender vertical, accesoriu pentru piure, tocător de nuci și multe altele.

Așadar, dacă nu ai dat încă de mixerul ideal pentru tine, îți propunem să urmărești și lista de mai jos în care am prezentat câteva produse cât se poate de interesante.

Top 3 Cele mai bune mixere cu bol


Star-Light SMB-300W

  Avantaje:

 • Este prevăzut cu 5 viteze și funcție turbo
 • Vasul este realizat din inox, pentru rezistență
 • Capacitatea bolului este de 4l

  Dezavantaje:

 • Bolul nu este rotativ, deci va trebui învârtit manual

Verifica Pretul Acestui Produs

Star-Light SMB-300W poate fi considerat unul dintre cele mai bune mixere de la Star-Light din moment ce poate fi achiziționat la un preț uimitor de mic. Chiar dacă prețul său este unul mic, el oferă eficiența și calitatea necesară oricărui utilizator.

Acest dispozitiv este potrivit pentru a bate albușurile de ou, pentru a obține diverse creme sau pentru frământarea aluatului, este poziționat pe un suport și poate acționa singur, având nevoie doar de puțină supraveghere, motorul său este de 300W, este însoțit de un accesoriu de frământare și palete de amestecare iar cele 5 trepte de viteză ale sale pot fi folositoare atunci când preparați rețete cu ingrediente diferite.


Bosch MFQ36460

  Avantaje:

 • Dispune de 5 trepte de viteză și funcție turbo, adaptate diferitelor tipuri de amestecuri
 • Mânerul său este cauciucat, de calitate mare
 • Prețul de achiziție este unul atrăgător

  Dezavantaje:

 • Vasul de mixare este din plastic

Verifica Pretul Acestui Produs

Bosch MFQ36460b este un mixer performant ce preia multe dintre sarcinile ce presupun baterea și omogenizarea anumitor produse și te ajută să le finalizezi cât mai repede.

Modelul de față incorporează un bol rotativ, cu o capacitate de 2l, este prevăzut cu motor puternic de 450W și 5 trepte de viteză, caracteristici care te asigură că poți omogeniza și frământa într-un timp foarte scurt, în mod controlat, el dispune de funcție turbo prin simpla apăsare a unui singur buton, este prevăzut cu accesoriu de frământare și palete de amestecare iar mânerul său este cauciucat, ceea ce îi oferă o ergonomie mai bună.


Star-Light SMM-1000W

  Avantaje:

 • Puterea motorului în combinație cu cele 6 trepte oferă un timp de preparare scurt
 • Are multe accesorii printre care și un capac pentru bol
 • Comparativ cu calitatea sa, prețul este unul bun

  Dezavantaje:

 • La viteze mari, zgomotul produs este destul de puternic

Verifica Pretul Acestui Produs

Mixerul Star-Light SMM-1000W este perfect pentru persoanele pasionate de gătit, în special torturi, plăcinte și prăjituri. Acesta are o putere foarte bună de 1000W și un bol de amestec de 4l, ceea ce îi oferă posibilitatea de a prepara cantități mari în timp foarte scurt.

Bolul are o formă circulară ergonomică și este realizat din oțel inoxidabil iar cu ajutorul paletelor speciale de mixat, poți fi sigur că aluatul va fi frământat până la capăt. Viteza aparatului este împărțită în 6 trepte iar setarea lor se poate face cu ajutorul unui buton de mari dimensiuni, amplasat în lateral.

În plus, din punct de vedere al accesoriilor, mixerul prezintă tel, accesoriu pentru frământare, palete de amestecat și un capac de acoperire al bolului.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Heinner HPM-1500XMC

Heinner Master Collection HPM-1500XMC

  Avantaje:

 • Dispune de sistem anti-alunecare și afișare LED
 • Capacitatea bolului este una foarte bună de 5.5l
 • Puterea mare și cele 6 trepte de viteză sunt utile pentru orice sarcină
 • Este realizat în totalitate din aluminiu

  Dezavantaje:

 • Prețul este unul pe măsură

Verifica Pretul Acestui Produs

Heinner HPM-1500XMC este un mixer de bucătărie profesional, din categoria Master Collection, promovat de chef Cătălin Scărlătescu. Acesta este realizat în totalitate din aluminiu turnat, făcându-l robust, rezistent în timp și ușor de întreținut, putând fi curățat doar cu o lavetă umedă.

Puterea sa este una foarte mare, de 1500W iar mixarea este planetară, ceea ce îi oferă posibilitatea de a ajunge în toate părțile bolului care are o capacitate de 5.5l, fiind foarte util pentru cantitățile mari de alimente, pentru a putea prepara mult într-un timp mai scurt.

În plus, bolului i se poate atașa o protecție din plastic ce vă protejează de stropii generați la viteze mari iar ca accesorii, aceasta vine cu tel, accesoriu de frământare și palete de amestecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.