Cel mai bun laminator in 2021

0
838

Documentele importante trebuie ținute în cele mai bune condiții pentru a rezista pe o perioadă lungă de vreme, acest lucru putând fi rezolvat cel mai bine cu ajutorul unui laminator. Acesa acoperă cu o peliculă transparentă protectoare documentul, fie pe partea cea mai importantă, fie pe ambele părți.

Un laminator va fi bine venit în aproape orice instituție, cât și în orice firmă specializată pe printări și pe alte servicii din această zonă, utilitatea fiind incontestabilă, întrucât piesele laminate își păstrează mai mult timp culorile vii, contrastele și aspectul curat. De asemenea, documentele laminate sunt imune la umiditate, nu se pot încreți iar dacă marginile foliilor protectoare au fost perfect lipite și etanșate, nici substanțele chimice nu vor afecta hârtiile respective.

Aceste dispozitive pot lucra atât la cald cât și la rece, cele cu laminare fierbinte topesc stratul adeziv de pe suprafața foliilor de plastic sau a cartușelor speciale de rezervă, menite să acopere foile ce trebuie protejate iar cele care lucrează la rece se folosesc mai mult pentru protecția temporară, necesită folii sau cartușe speciale, această metodă fiind recomandată pentru documentele sensibile la căldură.

Dacă te-ai convins de ce ar fi util un astfel de item pentru nevoile tale personale sau în scopul dotării unei mici firme și vrei să cauți un laminator bun, noi îți recomandăm următoarele produse.

Top 3 Cele mai bune laminatoare


PEACH PL707

PEACH PL707

  Avantaje:

 • Este un dispozitiv silențios și cu un volum mic
 • Acceptă documente de format maxim A4
 • Se achiziționează la un preț foarte bun

  Dezavantaje:

 • Necesită o pauză de 10 minute la 30 de minute de folosire

Verifica Pretul Acestui Produs

În cazul în care nu îți permiți să cheltui foarte mult, laminatorul PEACH PL707 îți vine în ajutor, fiind un dispozitiv eficient și totodată ușor de achiziționat.

Modelul de față permite laminarea documentelor cu un format maxim A4 și pot fi utilizate folii cu o grosime între 80 și 125 microni, timpul necesar pentru încălzire este de 3-5 minute, modul de laminare fiind la cald, modelul este silențios, este perfect pentru un volum redus de lucru și funcționează continuu timp de 30 de minute după care necesită o pauză de 10 minute.


OLYMPIA A230 Plus

OLYMPIA A230 Plus

  Avantaje:

 • Are un timp de încălzire de doar 2 minute
 • Viteza sa de laminare este de 400mm/min
 • Dispune de sistem de siguranță la supraîncălzire

  Dezavantaje:

 • Este foarte eficient doar la utilizarea regulată

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul de laminator Olympia A230 Plus vă permite să păstrați documentele importante un timp foarte îndelungat, prin plastifiere acestea devenind rezistente, nu se îngălbenesc și nu se mai deteriorează la fel de repede.

Acest dispozitiv este conceput pentru laminarea de fotografii, cărți de vizită și orice aveți nevoie, permițând laminarea unor documente cu un format maxim A4 și o lățime de 230mm, grosimea putând fi cuprinsă între 80 și 125 microni iar timpul necesar pentru încălzire este de doar 2 minute.

În plus, acesta are protecție la supraîncălzire și buton pentru înlăturare în situații de paperjam iar viteza sa de laminare este de 400mm/min.


Hama L42A

Hama L42A

  Avantaje:

 • Acceptă foi de o grosime maximă de 100 microni
 • Este perfect pentru utilizarea de acasă
 • Oferă un raport calitate-preț foarte bun

  Dezavantaje:

 • Timpul de încălzire de 6 minute poate fi cam mare pentru unele persoane

Verifica Pretul Acestui Produs

Hama L42A este perfect dacă dorești un dispozitiv ieftin care să-și facă foarte bine treaba la sarcinile personale, acesta fiind un dispozitiv pentru hobby-uri, incorporând un sistem de prindere cu două role încălzite.

Dispozitivul se va încălzi în circa 6 minute iar viteza de laminare este de 250mm/min, el acceptă hârtie convențională dar și fotografii în limita de grosime de maxim 100 microni iar formatul maxim acceptat este A4, lățimea maximă fiind de 236mm.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Monolith OL 289

Monolith OL 289

  Avantaje:

 • Are o viteză bună de lucru de 320mm/min
 • Se încălzește rapid, în maxim 4 minute
 • Are funcții de siguranță, cu eliberarea documentului în cazul poziționării greșite
 • Acceptă hârtii cu o grosime de maxim 80 microni, fiind un produs semi-profesional

  Dezavantaje:

 • Este limitat la formatul maxim A4

Verifica Pretul Acestui Produs

Monolith OL 289 este un laminator foarte bun, venind în ajutorul tău îndiferent dacă îl dorești pentru utilizarea la birou, acasă sau la propria firmă, făcând parte din gama semi-profesională și funcționând prin încălzire, incorporând două role de presare.

Modul de utilizare la rece permite doar presarea, în lipsa temperaturii, formatul maxim acceptat este A4 dar pot fi acceptate și documente mai mici și fotografiile, viteza de laminare este de 320mm/min, timpul de încălzire este de aproape 4 minute iar grosimea maximă acceptată este de 80 de microni, rezultatul după laminare fiind de 125 microni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.