Cel mai bun irigator bucal in 2021

0
3262

Este foarte important să avem grija de sănătatea noastră orală, fiind nevoie de diferite dispozitive pentru a realiza cu succes acest proces, dispozitive precum irigatoarele bucale.

Un irigator bucal reprezintă un dispozitiv intrebuințat pentru periajul profesional ce se poate realiza direct de acasă, întâlnindu-se de cele mai multe ori sub denumirea de aparat de duș bucal. Acest dispozitiv utilizează un jet de apă expulzat la presiune mare, pentru a elimina acumulările dintre și de pe dinți, demonstrându-se conform studiilor că aceste aparate sunt mult mai eficiente decât ața dentară în curățarea gingiilor, putând fi considerate extrem de utile în ameliorarea efectelor bolii paradontale, a gingivitelor dar și pentru persoane care dețin un aparat dentar fix sau lucrări dentare complexe.

Aceste dispozitive se pot clasifica în modele motorizate și piese atașate la duș sau robinet. Dacă porți un aparat dentar fix, vei avea nevoie de un irigator bucal cu tehnologie avansată, pentru a-l monta permanent în baie însă dacă obișnuiești să călătorești foarte des, alege un dispozitiv fără fir care dispune de o portabilitate mai mare.

În funcție de modelul ales, vei avea nevoie și de o sursă de apă care poate fi limitată sau nu. Cele countertop sunt dispozitivele montate în baie și odată ce au fost montate pot fi utilizate fără oprire, atâta timp cât casa dumneavoastră dispune de conectare la rețeaua de apă iar un dispozitiv portabil dispune de un rezervor care poate fi mai mare sau mai mic, chiar dacă acestea sunt portabile, rezerva de apă este limitată.

Prin urmare, dacă dispui de diferite probleme sau lucrări la nivelul danturii, îți sugerăm să investești într-un irigator bucal, modelele recomandate de noi fiind următoarele.

Top 3 Cele mai bune irigatoare bucale


Dr. Mayer WT3100

Dr. Mayer WT3100

  Avantaje:

 • Curăță eficient dantura mulțumită celor 1700 de impulsuri pe minut
 • Poate fi achiziționat la un preț foarte bun
 • Oferă 3 viteze de lucru, pentru un periaj în funcție de nevoi

  Dezavantaje:

 • Acumulatorul trebuie schimbat mai des, uzându-se ușor

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești interesat într-un astfel de dispozitiv la un preț avantajos, noi îți sugerăm modelul Dr. Mayer WT3100, acesta fiind o alegere inspirată deoarece este unul ieftin și bun, care grație prețului economic, poate fi achiziționat și de către cei cu un buget mai mic.

Acesta funcționează eficient, emitând 1700 de impulsuri pe minut, astfel vei obține rezultate foarte bune, el elimină cu succes bacteriile din spațiile interdentare, unde periuța de dinți nu poate ajunge, beneficiază de un design ergonomic duza putându-se roti până la 360 de grade, el emite o presiune cuprinsă între 40 și 80 PSI și aveți posibilitatea de a regla viteza de funcționare.


Panasonic EW1211W845

Panasonic EW1211W845

  Avantaje:

 • Funcționează cu până la 1400 impulsuri pe minut
 • Rezervorul de 130ml este integrat în mâner, pentru un plus de portabilitate
 • Are 3 trepte ale presiunii

  Dezavantaje:

 • Rezervorul trebuie reumplut măcar o dată pe durata efectuării procesului

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești în căutarea unui produs performant, modelul care trebuie luat în considerare este Panasonic EW1211W845, fiind adecvat pentru adulții din familie, utilitatea sa în îndepărtarea resturilor de alimente din spațiile interdentare fiind incontestabilă.

Dispozitivul funcționează cu un număr de 1400 impulsuri/ minut, rezervorul de apă este integrat în mâner, piesa având o portabilitate mare, are indicator al stării de încărcare și are incluse 2 duze, putând fi astfel utilizată de 2 persoane.


Dr. Mayer WT5000

Dr. Mayer WT5000

  Avantaje:

 • Oferă un randament foarte bun și poate fi folosit de 8 persoane
 • Include rezervor cu capacitate extinsă
 • Lucrează la presiune mare care poate fi modificată

  Dezavantaje:

 • Ocupă un spațiu mai mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Un irigator bucal foarte eficient pe care să-l poată folosi toată familia fără probleme este modelul Dr. Mayer WT5000. Acesta este conceput astfel încât să lucreze la un randament bun, utilizând 1700 impulsuri pe minut și o presiune reglabilă de la 0 la 90 PSI.

Dispozitivul are un design ergonomic, duza este confecționată astfel încât să se poată roti până la 360 de grade, oferindu-vă posibilitatea de a putea controla fără dificultate fluxul de apă pentru a ajunge în zonele greu accesibile, presiunea se poate seta în 4 trepte, prevăzute pe mâner, se alimentează la priză, dispune de 8 duze iar volumul vasului este de 1600ml.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

WATERPIK WF-02

WATERPIK WF-02

  Avantaje:

 • Poate fi utilizat oriunde, fiind rezistent și la apă
 • Oferă 2 capete pentru a putea fi utilizat de două persoane
 • Are un rezervor de 150ml, putând fi foarte ușor transportat
 • Cele 1200 pulsații pe minut sunt recomandate, fiind sigure dar și eficiente

  Dezavantaje:

 • Prețul de achiziționare este ceva mai ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Pentru utilizatorii interesați în menținerea unei danturi sănătoase și curate, vă sugerăm modelul WATERPIK WF-02, deoarece este fără fir, se alimentează cu baterii AA și îl puteți lua cu dumneavoastră oriunde.

Acesta este rezistent la apă, oferă 2 capete, putând fi utilizat de 2 persoane, are sistem de reglare al presiunii în 2 trepte, între 45 și 75 PSI, oferă 1200 pulsații pe minut, fiind sigur și eficient, rezervorul are o capacitate de 150ml iar datorită modului economic în care funcționează, durata bateriilor va fi de aproximativ 1 spre 2 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.