Cel mai bun încărcător de laptop in 2019

0
614

Atunci când achiziționezi un laptop, faci tot posibilul să pui cât mai mult la suma investită pentru a fi mai performant și să te țină pe o perioadă mai lungă de timp, lucru care întradevăr este adevărat însă de multe ori pățim nu ca laptopul să se strice ci încărcătorul său, această problemă fiind una comună printre utilizatorii de laptopuri.

Încărcătorul laptopului se poate strica oricând sau îl poți pierde oricând, așa că ești nevoit să îl schimbi, lucru evident mai ieftin decât cumpărarea unui alt laptop.

Încărcătoarele de laptop pot avea mufe diferite, brand-urile având o mufă specifică pentru laptopurile produse de ei așa că fie cumperi un încărcător original de la brand-ul respectiv care să se potrivească cu modelul tău, fie mergi pe mâna unui încărcător universal care vine de obicei cu mai multe mufe ce pot fi schimbate între ele dar să ai grijă ca pachetul să conțină în special mufa de care ai nevoie.

Dacă mergi pe mâna unui încărcător original care este conceput special pentru laptopul tău și trebuie să alegi neapărat unul universal, trebuie să fii atent și la parametrii de alimentare, adică voltajul de ieșire și amperajul; aceste valori nu trebuie să fie niciodată mai mici decât dorește laptopul însă amperajul poate fi cu până la 3 unități mai mari decât valoarea originală spre deosebire de voltaj care mereu trebuie să fie identic cu al laptopului pentru a nu se deteriora.

Așadar, deoarece laptopul reprezintă o achiziție destul de costisitoare îți sugerăm să-i cumperi cu grijă un încărcător care să i se potrivească perfect și să fie și de calitate.

Top 3 Cele mai bune încărcătoare de laptop


Toshiba 19V 3.42A 65W

Toshiba 19V 3.42A 65W

  Avantaje:

 • Oferă o compatibilitate vastă pe modelele Toshiba
 • Prețul său este unul foarte bun
 • Are un consum scăzut, de 65W

  Dezavantaje:

 • Nu oferă adaptor pentru mașină

Verifica Pretul Acestui Produs

 

Toshiba 19V 3.42A 65W reprezintă o alegere inspirată nu doar pentru laptopurile Toshiba ci și pentru alte modele deoarece acesta dispune de o compatibilitate vastă și un preț accesibil.

Acesta poate fi folosit dacă deții un laptop din seriile Tecra, Portage, Satellite/Satellite Pro, putând fi ușor compatibil și cu alte modele, în limita indicatorilor de funcționare. Acesta include o tensiune de ieșire de 19V și are o capacitate de 3.42A, alimentându-se la 100-240V.

Conectorul său este cilindric cu dimensiuni 5.5×2.5x12mm și se livrează cu cablul de alimentare și cu unitatea adaptoare, alături de un certificat de garanție de 12 luni.


Asus 19V 3.42A 65W

Asus 19V 3.42A 65W

  Avantaje:

 • Prezintă compatibilitate extinsă pe modelele Asus
 • Se livrează cu garanție de 1 an
 • Raport calitate-preț foarte bun

  Dezavantaje:

 • Este utilizabil doar pentru prizele obișnuite, neavând și alte adaptoare

Verifica Pretul Acestui Produs

 

Dacă deții un laptop Asus iar încărcătorul tău vechi a întâmpinat probleme, îți sugerăm un încărcător de la același brand, și anume Asus 19V 3.42A 65W.

Încărcătorul este compatibil cu o vastă gamă de modele de la Asus, este testat pe fiecare model și reușește să își facă treaba foarte bine pe toate dintre acestea. E util să știi că se întrebuințează modelelor ce necesită 19V și minim 3.42A, are un consum de 65 de W, un conector în formă de cilindru cu dimensiunile de 5.5×2.5x12mm și cântărește nu mai mult de 0.3Kg.


Acer 19V 3.42A 65W

Acer 19V 3.42A 65W

  Avantaje:

 • Este un încărcător de Acer ieftin și bun
 • Configurat pentru a alimenta numeroase modele Acer
 • Mufa are formă de vinclu pentru a preveni uzura și a rezista mai ușor

  Dezavantaje:

 • Cablul poate fi considerat mai scurt de unele persoane

Verifica Pretul Acestui Produs

 

Acer 19V 3.42A 65W este un încărcător compatibil cu o multitudine de serii de laptopuri, astfel încât să nu dai greș când îl alegi pe acesta. Printre cele mai vizate amintim seriile Aspire 5000 și 3000, Aspire One, Aspire Timeline, Ferrari, Extensa și TravelMate.

Voltajul și amperajul sunt cele convenționale recunoscute la o mare parte de modele de laptop și anume 19V și 3.42A, consumul fiind unul scăzut, de 65W iar conectorul este o mufă cilindrică care măsoară 5.5×1.6x12mm, configurat pentru a rezista la uzură persistentă.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Apple Power MagSafe 2

Apple Power MagSafe 2

  Avantaje:

 • Este mic, ușor și simplu de transportat
 • Prevăzut cu mufă magnetică ce permite conectarea sigură
 • Are funcții ce avertizează în momentul în care este încărcat complet
 • Compatibil cu MacBook Pro cu Retina Display

  Dezavantaje:

 • Are un preț de achiziție mai mare

Verifica Pretul Acestui Produs

 

Apple Power MagSafe 2 este unul dintre cele mai vândute modele de încărcătoare Apple de la noi din țară, iar asta pentru că este special conceput ca să alimenteze ediția MacBook Pro.

Acesta include un conector magnetic DC, astfel încât, în caz de șoc sau smulgere din priză, deprinderea de dispozitiv se va face fără ca mufa să se deterioreze. O funcție de avertizare cu LED îți arată dacă încărcătorul primește energie iar în momentul în care lumina este verde, laptopul este încărcat complet.

În plus, dispozitivul are o putere de 85W și o greutate de 27g, lucru care îl face ușor de transportat și dispune de trei moduri, pornit, oprit și sleep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here