Cel mai bun glucometru in 2021

1
5652

Dacă ai probleme cum ar fi diabetul sau alte boli care afecteaza nivelul glucozei in sânge, vei avea nevoie de un dispozitiv portabil care să poate măsura rapid concentrația de glucoză din sânge, oferindu-vă valoarea corectă a glicemiei in orice moment.

Glucometrul vă oferă posibilitatea să vă măsurați glicemia de cel puțin o dată pe zi, folosind o mică picătură de sânge recoltată din vârful degetului, oferind rezultatul pe loc. Prin acest apatat, proprietarul poate să își regleze singur doza de insulină sau să își aprecieze mesele care vor urma. Prin urmare, acest dispozitiv este făcut special pentru persoanele care sunt suficient de capabile să rămână la domiciliu și să nu fie internate, folosindu-l pentru a-și regla mesele sau dozele de insulină.

Majoritatea glucometrelor folosesc foarte puțin sânge însă cantitățile pot varia, așadar este bine să alegem un glucometru care nu necesită nici prea mult sânge dar nici prea puțin, pentru a nu oferi rezultate eronate.

Glucometrele au o viteză de citire specifică și este foarte important ca aceasta să fie foarte rapidă, diferența dintre 5 și 15 secunde putând fi una fatală iar un alt aspect important al unui glucometru este acela de a fi capabil să memoreze glicemiile. Ideal ar fi ca acesta să afișeze rezultatele pentru dimineață, prânz și seară, înainte cât și după masă dar și după efort fizic.

Așadar, dacă încă ai dubii în a alege un glucometru din gama variată de produse, îți sugerăm să iei în calcul și lista noastră, produsele fiind recomandate de noi.

Top 3 Cele mai bune glucometre


VPD CE0344

  Avantaje:

 • Este ușor de folosit și are design simplu
 • Generează rezultatele în jur de 5 secunde
 • Poate memora până la 500 de măsurări cu dată și oră

  Dezavantaje:

 • Vine doar cu 10 ace sterile

Verifica Pretul Acestui Produs

Una dintre cele mai bune oferte de glucometru o reprezintă VPD CE0344, un aparat cu un design simplu, compact și ușor de folosit. Acesta este prevăzut cu un ecran mare care afișează în doar 5 secunde rezultatele exacte, în care poți să ai încredere. Pentru a realiza procesul, glucometrul folosește doar 0,5 µl de sânge, fiind prevăzut de asemenea cu un buton rotator pentru înlăturarea cu ușurință a benzii folosite.

Pachetul acestui produs este generos, cuprinzând glucometrul, dispozitivul de înțepare, o pungă cu 10 ace sterile, un flacon cu 110 benzi de testare, un lansator și o trusă de transport.


CareSens N

  Avantaje:

 • Oferă toate accesoriile necesare realizării proceselor
 • Are nevoie doar de o cantitate mică de sânge
 • Rezultatele sunt afișate în 5 secunde

  Dezavantaje:

 • Ecranul nu este iluminat

Verifica Pretul Acestui Produs

Datorită dispozitivului CareSens N aveți mai puține griji, acesta putând fi transportat oriunde și realizează procesul printr-un singur pas. Acesta este un dispozitiv ce nu necesită codare, doar trebuie introdus testul și veți primi un rezultat corect în doar 5 secunde. Dispozitivul dispune de alarmă post-prandială, fiind suficient să apăsați butonul și alarma este setată pe loc.

Proba de sânge se face fără durere, fiind necesară doar o cantitate de 0,5μl de sânge, oferind o precizie foarte bună, pe care te poți baza.

În plus, pachetul acestuia vine cu glucometrul, 100 de teste, 100 de ace sterile, un lansator dar și o husă de transport.


CareSens N POP

CareSens N POP

  Avantaje:

 • Oferă posibilitatea măsurarii a 1000 de rezultate
 • Are dimensiuni mici și împreună cu bateriile, cântărește puțin
 • Ecranul este iluminat automat

  Dezavantaje:

 • Bateriile sale se pot consuma destul de rapid

Verifica Pretul Acestui Produs

CareSens N POP este un glucometru mic și inteligent care nu necesită codare și oferă până la 1000 de memorări de rezultate cu dată și oră. Acesta are nevoie de o cantitate de 0,5μl de sânge, oferind rezultate în mai puțin de 5 secunde, dimensiunile sale sunt foarte reduse, ajungând la 95x33x19mm iar greutatea sa împreună cu bateriile ajunge la 41,4g.

Acesta se poate seta astfel încât să vă ofere o alarmă ce se activează la 2 ore după masă, deține un indicator pentru hipoglicemie și unul pentru termenul de valabilitate al testelor, ecranul este iluminat automat, în funcție de lumina din jur și permite transferarea rezultatelor pe calculator, fiind mult mai ușor să-i comunici rezultatele unui medic.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

EasyTouch GCU

EasyTouch GCU

  Avantaje:

 • Oferă posibilitatea testării glicemiei, colesterolului și a acidului uric
 • Poate memora un număr mare de teste
 • Rezultatele vin într-un timp relativ scurt

  Dezavantaje:

 • Prețul său este direct proporțional cu capacitățile sale

Verifica Pretul Acestui Produs

EasyTouch GCU este un dispozitiv ideal pentru toate persoanele ce suferă de diferite boli, acesta putând măsura glicemia, colesterolul și acidul uric din sânge, rezultatele fiind afișate pe un ecran LCD și memorate în acesta, memoria fiind de 200 de teste pentru glicemie, 50 pentru colesterol și 50 pentru acid uric.

Testarea se face pe baza unei picături de sânge luată din deget și aplicată apoi pe testul corespunzător, timpul de răspuns la măsurare fiind de 10 secunde la glicemie, 20 de secunde la acidul uric și 150 de secunde la colesterol.

În plus, pachetul conține aparatul pentru măsură, stiloul pentru înțepătură, 25 de ace de unică folosință, 10 teste de glicemie, 2 teste de colesterol, 5 teste de acid uric și două baterii.

1 COMENTARIU

 1. Din câte am vazut pe net cumpărătorii se plâng că EasyTouch nu măsoară corect fiindcă rezultatele sunt prea diferite de cele obținute la clinică…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.