Cel mai bun gamepad in 2020

0
828

Accesoriile clasice precum tastatura și mouse-ul vor fi mereu prima alegere atunci când dorim să jucăm un joc însă unele dintre ele, pentru a putea fi jucate mai ușor necesită un gamepad.

Un gamepad este un accesoriu util pentru cei care se joacă jocuri care presupun apăsarea multor butoane și folosirea unor combinații diversificate pentru diverse acțiuni.

Când alegi un gamepad trebuie să te asiguri că acesta este totuși de o calitate bună deoarece multe jocuri oferă o mulțime de combinații de butoane și anumite controllere nu reușesc să scoată maximul din acel joc.

Un gamepad bun este construit din materiale de calitate, fiind rigid și ușor de ținut în mână, se comportă normal cu transpirația ce se adună pe mâini la sesiunile intense de gaming, oferă feedback prin vibrații, are o lungime a cablului mare pentru a putea fi folosit de pe canapea, un scaun și așa mai departe, oferă manete ce se pot roti la nesfârșit fără a se degrada, butoane pentru meniu, pentru pornire/oprire și o formă ergonomică care să nu cauzeze dureri sau incomoditate.

În mare, un gamepad bun te ajută să profiți la maxim de posibilitățile oferite de joc, este ergonomic și bine construit și nu te forțează să scoți o sumă uriașă de bani pentru a-l achiziționa iar dacă ai vrea să știi care ar fi câteva exemple cu astfel de gamepad-uri, îți sugerăm lista următoare.

Top 3 Cele mai bune gamepad-uri


Canyon CNS-GPW6

Canyon CNS-GPW6

  Avantaje:

 • Este disponibil la un preț foarte bun
 • Oferă feedback vibration
 • Se controlează wireless

  Dezavantaje:

 • Nu poate fi folosit pe PS4

Verifica Pretul Acestui Produs

Canyon CNS-GPW6 este produsul perfect pentru tine dacă joci rareori jocuri cu gamepad-ul sau dacă doar l-ai folosi seara, după muncă, pentru a te relaxa, deoarece oferă tot ce ai nevoie într-un design interesant, fiind totodată și ieftin.

Acest gamepad suportă funcția de feedback vibration, este compatibil cu PC, PS2 și PS3, are opțiunea de mod automat care vă permite să atribuiți diferite butoane pentru modul de tragere automată, este wireless, conectându-se printr-un adaptor USB și cântărește doar 360g.


Logitech F310

Logitech F310

  Avantaje:

 • Este un controller comod la un preț bun
 • Oferă un cablu de 1,8m
 • Îți oferă posibilitatea de a-l configura în funcție de joc

  Dezavantaje:

 • Este doar pentru PC

Verifica Pretul Acestui Produs

Logitech F310 este un gamepad ce îți oferă pe calculator o experiență cât mai apropiată de cea de pe consolă, dându-ți posibilitatea să personalizezi toate butoanele în funcție de nevoie.

Acest gamepad oferă un design clasic ce te lasă să te concentrezi la joc, manetele sale sunt din cauciuc confortabil, are un D-pad mobil ce dispune de patru switch-uri, oferind un răspuns rapid la schimbările rapide de direcție, lungimea cablului este de 1,8m, putându-te bucura de jocul preferat de la o distanță considerabilă iar ca și compatibilitate, acesta este compatibil cu toate sistemele de operare Microsoft Windows.


Logitech F710

Logitech F710

  Avantaje:

 • Este wireless, încărcându-și bateriile prin USB
 • Are un motor dual cu force feedback pentru a simți fiecare detaliu din joc
 • Se poate folosi pe o gamă largă de jocuri

  Dezavantaje:

 • Nu este compatibil cu console

Verifica Pretul Acestui Produs

Logitech F710 este poate cel mai bun gamepad de la Loghitech, oferind tot ce ai nevoie pentru a putea profita la maxim de posibilitățile oferite de joc.

Acest gamepad utilizează o conexiune stabilă de 2.4GHz, în timp ce datorită motorului dual cu force feedback poți simți fiecare izbitură, explozie sau accident. El este compatibil cu aproape orice joc care oferă posibilitatea conectării unui gamepad, se instalează ușor, are un layout de control intuitiv și familiar, nefiind nevoie de timp de învățare pentru a-l folosi, oferă garanție de 2 ani, este fără fir, încărcându-se prin USB și este compatibil doar cu PC-ul.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Sony Dualshock 4 V2

Sony Dualshock 4 V2

  Avantaje:

 • Are formă și design elegant ce se împletește perfect cu ergonomia de nivel înalt
 • Oferă o multitudine de opțiuni pe care le găsești pe foarte puține gamepad-uri
 • Bateria sa este de 1000mAh și se încarcă rapid
 • LED-ul său determină caracterul jucat de gamer printr-o anumită culoare

  Dezavantaje:

 • Este doar pentru PS4

Verifica Pretul Acestui Produs

Sony Dualshock 4 V2 poate fi considerat cel mai bun gamepad de pe piața actuală deoarece dispune de noi inovații pentru a oferi o experiență captivantă de joc, incluzând un senzor extrem de sensibil six-axis, precum și un touchpad situat pe partea de sus a controller-ului.

Acest controller dispune de un buton share prin care poți împărtăși cu prietenii ultimele minute din joc fără a-ți afecta progresul, are un senzor de mișcare incorporat, un difuzor ce te ajută să simți cu adevărat senzația ce o simte caracterul din joc, are LED a cărei culoare se va schimba în funcție de culoarea personajelor din joc, pentru ca jucătorii să se poată determina, este wireless cu o baterie reîncărcabilă de 1000mAh și cântărește doar 210g.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.