Cel mai bun frigider Beko in 2019

0
800

Beko este un brand internațional de electrocasnice deținut de grupul Arçelik, luând naștere în anul 1955, obiectivul lor fiind acela de a deveni un brand extins peste tot în lume. Beko a reușit să se extindă pe piețele internaționale datorită gamei sale de produse de uz casnic, care se extinde de la frigidere și mașini de spălat la cuptoare cu microunde și aragazuri simple și mixte, ele reușind să îmbine în mod armonios inovația în design și tehnologia de ultimă generație.

În ceea ce privește frigiderele, trebuie menționat că acestea se bucură de cumpărători și aprecieri din peste 130 de țări, Beko comercializând frigidere la prețuri accesibile și cu dotări de top.

Dacă ai hotărât să cumperi un figider de la acest brand de renume, înseamnă că știi deja că el reprezintă alegerea ideală pentru orice bucătărie, fie ea spațioasă sau nu iar un alt aspect important de care trebuie să ții cont este acela al capacității.

Aproape orice frigider de la Beko folosește tehnologia No Frost, ceea ce înseamnă că pereții interiori și alimentele nu îngheață, drept care vei beneficia de mai mult spațiu de stocare și nici nu vei fi nevoit să dezgheți frigiderul periodic.

Dacă te interesează un frigider Beko la un preț bun și performanțe care se ridică la nivelul așteptărilor, atunci îți sugerăm să arunci o privire peste lista de mai jos în care am analizat câteva dintre cele mai bune frigidere Beko ca raport calitate-preț.

Top 3 Cele mai bune frigidere Beko


Beko RDSA290M20W

  Avantaje:

 • Frigider compact cu capacitate de 278 litri
 • Beneficiază de dezghețare automată
 • Este echipat cu 3 rafturi și 3 suporturi pe ușă

  Dezavantaje:

 • Materialele care îl compun trebuie mânuite cu grijă, deoarece sunt mai fragile

Verifica Pretul Acestui Produs

O propunere avantajoasă pe care v-o oferim este reprezentată de modelul RDSA290M20W, el fiind un frigider cu un volum net total de 278 litri, ceea ce îl face adecvat chiar și pentru familiile cu 3 membri. Acesta este încadrat în clasa energetică A+, cu un consum energetic anual de 255 KW.

Frigiderul este echipat cu 3 rafturi confecționate din sticlă rezistentă și cu un compartiment generos pentru fructe și legume. Pe ușa sa sunt amplasate 3 suporturi pe care poți așeza sticle, dulciuri sau alte alimente care trebuie păstrate la rece iar datorită sistemului de dezghețare automat, întreținerea este foarte ușoară.

Congelatorul său are două compartimente, are o capacitate de congelare de de până la 4Kg în 24 de ore și dispune de iluminare interioară și de termostat reglabil.


Beko RDNE535E20ZX

  Avantaje:

 • Poate stoca cantități mari de mâncare, având 372l capacitate
 • Aparține clasei energetice A+
 • Permite păstrarea alimentelor fără gheață, având funcția No Frost

  Dezavantaje:

 • Pe materialul din exterior se lasă amprente destul de ușor

Verifica Pretul Acestui Produs

Frigiderul RDNE535E20ZX este un exemplu perfect de dispozitiv care îmbină performanța și capacitățile tehnice. Acesta are o capacitate impresionantă de 372l și este separat în două compartimente, dintre care congelatorul are, la rândul său, capacitatea de 103l. Eficiența sa energetică este de altfel una de apreciat, el fiind un frigider cu două uși de clasa A+.

Din punct de vedere al clasei climatice, încadrarea este SN-T, demonstrând că este adaptabil în orice mediu și va funcționa optim în orice condiții de temperatură. Ca funcționalitate, dispozitivul este un exemplu de versatilitate și design inteligent, dispune de o capacitate de congelare de 6Kg în numai 24 de ore și include un sistem de dezghețare automat și o funcție No Frost.


Beko RDNE455E20ZX

  Avantaje:

 • Dispune de o capacitate impresionantă de 406l
 • Are sistem antibacterian performant
 • Funcțiile sale sunt în număr mare

  Dezavantaje:

 • Capacitatea de congelare este mică, comparativ cu restul calităților sale

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești în căutarea unui frigider Beko bun și la un preț accesibil, atunci acest produs cu 2 uși și sistem Full No Frost poate fi alegerea perfectă. Este spațios, având un volum net total de 406l, intrând în categoria mare, și eficient energetic, făcând parte din clasa cea mai bună, clasa A+.

Modelul beneficiază de zonă pentru păstrarea alimentelor proaspete la o umiditate adecvată, iar funcția de răcire rapidă asigură obținerea unei băuturi reci în cel mai scurt timp. Depozitarea este simplă datorită celor 3 rafturi din sticlă din frigider cu sistem de glisare spre exterior și de asemenea, alimentele sunt păstrate într-un mediu complet igienic, cu ajutorul sistemului de protecție contra bacterii prin ventilator.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Beko RDNE505E20DZX

Beko RDNE505E20DZX

  Avantaje:

 • Capacitatea impresionantă este utilă pentru familii cu multi membri
 • Temperatura și alte funcții se accesează digital
 • Dispune de dispenser de apă
 • Are 4 rafturi și 3 suporturi pe ușă

  Dezavantaje:

 • Prețul este unul ce necesită câteva economii

Verifica Pretul Acestui Produs

Un număr impresionant de utilizatori ai modelului RDNE505E20DZX i-au acordat punctajul maxim, capabilitățile confirmând de ce a primit un număr așa mare de aprecieri. Produsul cuprinde un compartiment de congelare cu volum net de 103l și un spațiu de răcire cu 343l, ambele ventilate și prevăzute cu sistem de înghețare No Frost. Se ajunge astfel la un volum net total de 446l, ceea ce corespunde adecvat necesităților unei familii.

Printre cele mai apreciate funcții ale sale amintim dispenserul de apă, termostatul reglabil, lampă de iluminare internă, opțiunea ECO, funcția de super-congelare, sistemul de eliminare a bacteriilor și reglajul electronic al temperaturii interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here