Cel mai bun fierăstrău sabie in 2019

0
669

De multe ori în construcții simți nevoia unei unelte care să acționeze rapid, pe aproape orice tip de material, uneltele de mare precizie fiind incomode, mai grele și efectuează munca într-un timp mai lung. Unealta de acest tip poate fi chiar fierăstrăul sabie.

Fierăstrăul sabie este foarte asemănător cu unul pendular, pentru modul în care se mișcă lama, dar e mult mai puternic și rezistent, acesta reușind să taie prin lemn, fibră de sticlă rigips, tencuiala sau chiar metal, când îi asociezi accesoriul potrivit.

Aceste fierăstraie sunt alimentate prin mai multe moduri, însă cele mai populare sunt cele conectate la rețea și cele cu acumulator. Cele conectate la rețea sunt de cele mai multe ori mai ușoare și au o putere constantă dar depind continuu de prezența unei prize iar cele cu acumulator, deoarece au o baterie atașată, sunt mai grele, când bateria este pe terminate puterea scade însă se pot folosi oriunde, în orice circumstanță, fără a fi nevoie de prezenta unei prize și te scutește de firul care te-ar fi putut încurca.

Există pe piață mai multe modele de fierăstraie sabie, clasificându-se în modele de hobby, modele semi-profesionale și profesionale. Cele hobby sunt de regulă propulsate de un motor de 600-800W și sunt destinate întrebuințării casnice, nu foarte solicitante, cele semi-profesionale au o putere cuprinsă între 700 și 1200W, fiind utile dacă lucrezi destul de des iar cele profesionale au o putere de minim 1000W și sunt recomandate numai dacă lucrezi zilnic, deoarece din moment ce reprezintă cele mai avansate produse, se vor comercializa și la un preț destul de mare.

Așadar, dacă ești interesat într-un astfel de dispozitiv care să-ți ușureze munca, fără a mai fi nevoie să folosești uneltele sofisticate pentru muncile care nu necesită o finețe foarte mare, îți sugerăm unul dintre fierăstraiele următoare.

Top 3 Cele mai bune fierăstraie sabie


Einhell TH-AP 650 E

Einhell TH-AP 650 E

  Avantaje:

 • Este un fierăstrău ieftin și bun
 • Consumă puțin și taie rapid datorită celor 3000rpm
 • Poate tăia lemn la 150mm și metal la 10mm adâncime

  Dezavantaje:

 • Nu este indicat pentru exploatarea lucrărilor semi-profesionale

Verifica Pretul Acestui Produs

Einhell TH-AP 650 E este un fierăstrău sabie din gama celor de hobby, fiind recomandat atât pentru rezultate moderate de lucru cât și pentru costurile de achiziție minime necesare.

Produsul este unul clasic, se va alimenta la rețea, puterea pe care o va oferi este de 650W, de aici și un consum minim la utilizare, poate ajunge la 3000rpm, indicând rapiditate la secționare, adâncimea dată pentru lemn este de 150mm iar pentru metal de 10mm, fiind în special pentru utilizarea casnică, mânerul său este unul ergonomic iar greutatea sa este de 2.9Kg.


Skil F0154900AG

Skil F0154900AG

  Avantaje:

 • Lucreză în mod eficient datorită puterii de 1050W
 • Este perfect pentru lucrările semi-profesionale dar face față și la cele profesionale
 • Poate tăia până la adâncimi de 20mm în oțel sau aluminiu

  Dezavantaje:

 • Are o greutate mai mare, atingând 3.7Kg

Verifica Pretul Acestui Produs

Skil F0154900AG este un fierăstrău sabie cu utilizare semi-profesională ce poate face față cu succes și lucrărilor profesionale, acesta lucrând conectat la rețea cu o putere mare de 1050W, reușind să treacă și prin oțel.

Acesta lucreză cu o turație bună, având frecvența curselor de 2700 pe minut, putând finaliza rapid sarcinile atribuite, în lemn taie la adâncimi de 180mm iar în oțel până la 20mm, este echipat cu mâner soft grip, indicator la pornire, pânzele sale se schimbă intuitiv iar greutatea sa este de 3.7Kg.


Bosch KEO

Bosch KEO

  Avantaje:

 • Cântărește doar 1Kg și are mâner soft grip
 • Acumulatorul îi permite să lucreze oriunde, fără a fi nevoie de priză
 • Dispune de cele mai eficiente norme de siguranță

  Dezavantaje:

 • Are acumulator incapsulat, fiind nevoie să aștepți odată ce este descărcat

Verifica Pretul Acestui Produs

Bosch KEO este dispozitivul ideal pentru muncile casei, fiind un dispozitiv din categoria celor de hobby, perfect pentru a tăia crengi prin grădină sau a efectua munci mai simple.

Acesta este unul cu acumulator, neavând nevoie permanentă de o priză, mânerul său este unul cu soft grip și formă ergonomică pentru manevrabilitate sporităm, schimbarea pânzei se face într-un mod ușor, dispune de frână cu reacție rapidă și apărătoare pentru un plus de siguranță, zăvorul de siguranță împiedică pornirea accidentală, poate tăia în lemn până la 80mm și în metal până la 7mm adâncime iar greutatea sa este de doar 1Kg.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Bosch PSA 700 E

Bosch PSA 700 E

  Avantaje:

 • Reușește să lucreze în lemn și în oțel până la 10mm
 • Se livrează cu lame pentru materialele importante
 • Consumă puțin dar dezvoltă 2700rpm
 • Are mâner soft grip și îndeplinește normele de siguranță

  Dezavantaje:

 • Nu are funcții complicate, fiind doar pentru lucrări semi-profesionale

Verifica Pretul Acestui Produs

Bosch PSA 700 E este unul dintre cele mai bune fierăstraie semi-profesionale, fiind unul clasic, conectat la rețea, dezvoltând o putere constantă de 710W, specifică uneltelor destinate utilizării semi-frecvente.

Acesta lucreză cu o cursă de 20mm, asigură o adâncime de tăiere de 150mm în lemn și 10mm pentru oțel, dezvoltă până la 2700rpm, sistemul său Bosch SDS îți permite să schimbi rapid pânzele iar mânerul soft grip și greutatea de 3Kg îți permit să-l manevrezi ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here