Cel mai bun epilator in 2021

0
1657

Odată cu venirea primăverii și a temperaturilor mai ridicate, majoritatea femeilor caută cel mai bun dispozitiv de îndepărtare a firelor de păr nedorite. O lamă simplă poate însemna o variantă simplă însă raderea zonei trebuie repetată odată la mai multe zile pentru o piele fină, poate provoca iritații și tăieturi iar de cele mai multe ori dă prea multe bătăi de cap. Astfel, printre cele mai eficiente metode rămâne folosirea unui epilator electric.

Având în vedere evoluția tehnologiei în orice domeniu, aceste dispozitive au devenit opțiunea cea mai rapidă, comodă, ieftină și totodată pe termenul cel mai lung.

Dacă ești în căutarea unui astfel de aparat, ar trebui să iei în considerare următoarele aspecte:

 • Zona corpului, multe persoane nu folosesc dispozitivul pe zonele mai sensibile deoarece le poate provoca dureri însă trebuie să știi că există și epilatoare speciale care te vor ajuta pentru aceste zone;
 • Durerea provocată, epilatoarele cele mai performante îți vor oferi o atenuare a durerii prin vibromasaj, gheață sau posibilitatea de a-l folosi sub apă;
 • Modul de alimentare, reprezintă un criteriu destul de important deoarece îți poate oferi avantaje sau dezavantaje. Un dispozitiv conectat la priză nu prezintă riscul de a se opri în timpul procesului, cele cu baterii se pot transporta în diferite locuri și dacă se opresc putem înlocui bateriile în timpul procesului dar nu pot fi folosite sub apă iar cele cu acumulatori sunt mai scumpe și pot fi folosite sub apă;
 • Epilatoare IPL, reprezintă o categorie specială de epilatoare, cea a dispozitivelor cu lumină intens pulsată. Ele elimină părul fără durere și pe o durată mai lungă față de un epilator obișnuit și sunt similare tehnologiei de epilare pe termen mult mai lung din saloanele de cosmetică.

Top 3 Cele mai bune epilatoare


Philips Satinelle HP6423

Philips Satinelle HP6423

  Avantaje:

 • Are un design drăguț, cu model floral delicat
 • Este insoțit de diferite accesorii
 • Dispune de două trepte de viteză

  Dezavantaje:

 • Este conectat la rețea

Verifica Pretul Acestui Produs

Pentru cei interesați într-un epilator ieftin și eficient Philips Satinelle HP6423/00 poate fi ceea ce căutați. Dispozitivul de față este prevăzut cu 21 de pensete, care prind cu blandețe firele de păr, smulgându-le de la rădăcină. Discurile sale sunt concepute astfel încât să îndepărteze eficient părul nedorit, chiar și cel de dimensiuni foarte mici, de sub 0.5mm. Acesta se poate utiliza pe mai multe zone având două trepte de viteză, prima pentru zonele sensibile iar a doua ce oferă un plus de rapiditate se folosește pentru a elimina firele de păr de pe brațe și picioare.


Philips Satinelle HP6549/00

Philips Satinelle HP6549/00

  Avantaje:

 • Dispune de accesorii utile
 • Îndepărtează firele de păr pentru 4 săptămâni
 • Poate fi folosit pe mai multe zone

  Dezavantaje:

 • Are o singură treaptă de viteză

Verifica Pretul Acestui Produs

Cu Philips Satinelle HP6549/00 vă puteți bucura de o îndepărtare rapidă a părului de pe picioare și brațe, de o epilare delicată și precisă în zona axială și cea inghinală. Mini-epilatorul are un cap îngust, realizat special pentru a prinde firele de păr din zonele accesibile mai greu, fără a trage de piele. Discurile sale sunt concepute în mod unic să prindă și cele mai scurte fire de păr, cele care ar fi imposibil de îndepărtat cu ceara, oferind o piele fină până la 4 săptămâni.

Ca accesorii, acesta vine cu pensete pereche, ideale pentru îndepărtarea firelor de păr de pe față, soluție de epilare pentru picioare și brațe și o perie de curățare inclusă și cap de epilare lavabil.


Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry

Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry

  Avantaje:

 • Funcționează cu acumulator deci se poate folosi sub apă
 • Permite utilizarea rapidă mulțumită capului său mai mare
 • Asigură și exfoliere după epilare

  Dezavantaje:

 • Încărcarea completă durează o oră

Verifica Pretul Acestui Produs

Produsul Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry este unul de înaltă calitate, cu performanțe garantate, funcționalitate extinsă, care va putea ajuta orice doamnă sau domnișoară. Acesta funcționează cu un acumulator ce se încarcă timp de 60 de minute oferind o autonomie de 40 de minute iar datorită lui și a tehnologiei Wet&Dry, îl veți putea folosi chiar și sub duș pentru a atenua durerile, pentru o epilare blândă. În plus, funcția de reglaj de viteză vă permite să selectați două viteze diferite care conform testelor vă permit îndepărtarea celor mai mici fire care cu ceară ar fi fost imposibil de îndepărtat.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Remington IPL2000

Remington IPL2000

  Avantaje:

 • Reduce creșterea părului până la dispariție
 • Dispune de 3 nivele de energie
 • Are 4 senzori de contact cu pielea
 • Oferă extra protecție pentru zonele sensibile

  Dezavantaje:

 • Are un preț accesibil doar pentru unele persoane

Verifica Pretul Acestui Produs

Remington IPL2000 este un epilator care folosește tehnologia luminii intens pulsate. Acesta este recomandat pentru persoanele care sunt dispuse să ofere o sumă mai mare de bani în schimbul randamentului și al calității. El este destinat zonelor de pe față sau din părțile mai sensibile, cum ar fi zona bikinilor sau a axilei.

Aparatul vă oferă performanțe profesionale direct de acasă, fără a mai fi nevoie de vizita la salonul de înfrumusețare. Dispozitivul este testat dermatologic și recomandat de specialiști mai ales pentru persoanele cu pielea sensibilă, predispusă iritațiilor. Modul de funcționare incorporează tehnologia Propulse, care pătrunde în foliculul părului, oprind ciclul de creștere.

În plus, acesta are prevăzută funcția de detectare a nuanței tenului și de selectare a nivelului de energie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.