Cel mai bun epilator Braun

0
1696

A sosit sezonul cald iar achiziționarea unui epilator electric este esențială, el rezolvând, fără prea mari bătăi de cap problema părului nedorit de pe diferite părți ale corpului. Odată cu avansarea tehnologiei, epilatoarele nu mai sunt asociate cu durerea, procesul de epilare fiind tot mai plăcut iar rezultatele din ce în ce mai bune.

Cel mai bun epilator reprezintă o achiziție pe termen lung, oferind o piele fină și netedă la fiecare utilizare, el venind și cu accesorii suplimentare ce permit folosirea dispozitivului pe toate zonele corpului, inclusiv pe cele sensibile sau pe față, iar un astfel de produs îl putem găsi la brandul Braun.

Braun are o gamă extinsă de produse dedicate îngrijirii masculine și feminine, precum aparate de ras, epilatoare, uscătoare, ondulatoare, plăci de întins părul, etc, ei câștigând treptat îngrederea utilizatorilor, ajungând în topul celor mai bune branduri. Din moment ce reprezentantele sexului frumos vor să se bucure de o piele fină și strălucire de durată, Braun pune la dispoziție o serie de modele de epilatoare, care mai de care mai bun, primul epilator din lume fiind construit sub numele acestui brand de prestigiu.

Cei de la Braun sunt dispuși să mulțumească orice cumpărător și de aceea au făcut ca gama lor de produse să fie foarte diversificată, ei distribuind atât epilatoare ce se alimentează la rețea cât și epilatoare ce funcționează cu acumulatori iar ca accesorii, indiferent de model, Braun vă oferă un epilator bun, prevăzut cu diferite accesorii precum capete pentru zonele sensibile, dispozitive pentru îndepărtarea părului nedorit de pe față, sistem de ridicare a firelor de păr, vibromasaj, perie de exfoliere concomitentă a pielii, perii pentru curățarea aparatului și lista poate continua.

Top 3 Cele mai bune epilatoare Braun


Braun Silk-épil 5185

Braun Silk-épil 5185

  Avantaje:

 • Funcția SmartLight este foarte folositoare
 • Este un dispozitiv silențios
 • Oferă un randament mare

  Dezavantaje:

 • Pachetul nu deține decât un singur cap

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă doriți o epilare cât mai delicată, dar și eficientă, Braun pune la dispoziție un aparat ce îndeplinește cu succes aceste funcții, și anume Silk-épil 5185. Acest dispozitiv este conceput cu un sistem pentru confort în timpul epilării, deține niște role incorporate pentru masaj, pentru a acționa delicat asupra pielii, include o mănușă ce permite răcorirea pielii, rezolvând problemele determinate de încălzirea în exces și eliminând mult din senzațiile dureroase.

Dispozitivul oferă o epilare eficientă, el fiind echipat cu close-grip și Softlift Tips, tehnologii ergonomice, cu 40 de pensete, ca să se muleze mai bine pe suprafețele neregulate, capul este pivotant iar funcția SmartLight permite iluminarea zonelor epilate, ca să nu ratați smulgerea vreunui fir.


Braun SE3270

Braun SE3270

  Avantaje:

 • Se pot selecta două trepte de viteze
 • Lucrează eficient, pe baza a 20 de pensete
 • Are un raport calitate-preț foarte bun

  Dezavantaje:

 • Este conectat direct la rețea deci nu poate fi folosit în apă

Verifica Pretul Acestui Produs

Orice femeie care se respectă va fi absolut cucerită de această ofertă ce include un kit complex de epilare, aparținând cunoscutului brand Braun.

Modelul SE3270 deține un sistem de 20 de pensete pentru o îndepărtare delicată de la rădăcină și rezultate de durată, cu până la 4 săptămâni, rolele sale stimulează delicat și masează pielea pentru o epilare ușoară, butonul SmartLight te va ajuta să vezi chiar și cele mai fine fire de păr pentru o epilare perfectă, personalizarea vitezei îți permite selectarea vitezei în funcție de nevoile tale și în plus are și un cap de ras și capac pentru tuns pentru a putea alege în funcție de preferințe.


Braun SE9567

epilator Braun SE9567

  Avantaje:

 • Utilizarea se poate face atât pe uscat cât și sub apă
 • Are 40 de pensete ce prind firele de păr mai aproape de piele
 • Se încarcă rapid, în doar o oră

  Dezavantaje:

 • Uneori cele 40 de minute de autonomie nu sunt suficiente

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă doriți să beneficiați de un epilat profesional la dumneavoastră acasă, atunci modelul conceput de cei de la Braun, respectiv SE9567 este alegerea potrivită.

Acesta oferă printre cele mai rapide și mai precise epilări, pentru până la 4 săptămâni de piele netedă, capul de epilare e cu 40% mai lat, îndepărtând mai multe fire de păr dintr-o mișcare, dispune de 6 atașamente printre care capul de ras, capacul pentru tuns, capacul de masaj cu frecvență înaltă, capacul pentru contactul cu pielea, capacul facial și standul de încărcare.

În plus, acest dispozitiv funcționează cu acumulatori, putându-se astfel utiliza în apă timp de 40 de minute, încărcându-se în doar o oră.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Braun Silk-épil 9961

Braun Silk-épil 9961

  Avantaje:

 • Se utilizează ușor, fără fir, funcționând cu acumulator
 • Este versatil, având funcția Wet&Dry
 • Permite lucru eficient și rapid, pe baza noului cap mai lat

  Dezavantaje:

 • Încărcarea completă durează o oră

Verifica Pretul Acestui Produs

Persoanele interesate de un epilator de calitate, cu performanțe garantate și funcționalitate extinsă, vor fi încântate de modelul Silk-épil 9961, un produs de înaltă ținută, aparținând brandului Braun.

Acest model funcționează cu acumulatori, având o autonomie de 40 de minute la fiecare 60 de minute de încărcare, tehnologia Wet&Dry vă permite să-l utilizați sub apă, atenuând durerile iar funcția de reglaj de viteză facilitează utilizarea a două trepte diferite.

Combinarea tuturor avantajelor acestuia permite îndepărtarea eficientă și a firelor mai mici de 0.5mm, sistemul de iluminare și cel de masaj garantează un randament optim, iar capul de epilare mai lat permite înjumătățirea timpului de lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.