Cel mai bun dispozitiv anti-pierdere in 2019

0
852

De câte ori nu ai pățit să pierzi de mai multe ori același obiect doar pentru că este de dimensiuni foarte mici sau pentru că îl folosești așa des încât ești sigur de fiecare dată că îl ai pe undeva prin buzunar, în geantă sau în rucsac? Prin aceste probleme trece aproape orice persoană și pentru a le remedia suntem nevoiți să apelăm la diferite dispozitive care reușesc să depisteze obiectul pierdut.

Aceste dispozitive anti-pierdere apar sub forma unui breloc sau a unui accesoriu ușor de agățat de obiectul respectiv, funcționează prin Bluetooth sau alte tehnologii wireless, au o baterie cu autonomie de lungă durată și se pot localiza de pe telefonul mobil la o distanță ce se învârte în jurul valorii de 10m însă unele reușesc să transmită semnale și de la distanțe mult mai mari.

În plus, aceste dispozitive se pot folosi și pentru a localiza mașina în parcare, se poate agăța de zgarda animalului de companie pentru a te asigura că acesta nu părăsește locuința, dispozitivul anunțându-te când iese din raza telefonului și arătându-ți o ultimă locație sau dacă ești în parc cu un copil mai mic, îi poți atașa un astfel de dispozitiv de hăinuță și să-l lași să descopere lumea de unul singur în siguranță în timp ce tu te poți relaxa citind o carte sau bucurându-te de peisaj pe o bancă.

Așadar, dacă de multe ori întâmpini astfel de probleme sau dorești să ții mereu ceva aproape de tine, îți sugerăm următoarele dispozitive anti-pierdere.

Top 3 Cele mai bune dispozitive anti-pierdere


XBlitz

XBlitz

  Avantaje:

 • Prețul său este unul foarte mic
 • Are funcție de pornire a camerei telefonului și de înregistrat mesaje
 • Design-ul său este simplu și ușor de folosit ca breloc

  Dezavantaje:

 • Nu oferă nicio funcție specială

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă te numeri printre persoanele care dorește să țină un obiect aproape fără să fie nevoit să scoată o sumă mare din buzunar, atunci îți recomandăm dispozitivul XBlitz.

Acest localizator GPS multifuncțional folosește ultima tehnologie de Bluetooth 4.0 cu consum mic de energie, este compatibil cu toate dispozitivele smart care folosesc Android 4.3 sau mai avansat și iOS versiuni peste 7.0, putându-se utiliza în a supraveghea copiii, a localiza autotorismele, bagajele și poate înregistra mesaje vocale direct pe smartphone.


ICANSEE iTag

ICANSEE iTag

  Avantaje:

 • Este ușor de integrat datorită culorilor sale simple
 • Se pot conecta până la 8 astfel de dispozitive simultan la un smartphone
 • O baterie oferă autonomie timp de 6 luni

  Dezavantaje:

 • Se poate conecta la Android însă nu va funcționa așa cum o face pe iOS

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești un fan Apple atunci cu siguranță vei aprecia un dispozitiv anti-pierdere creat special pentru acest brand, și anume tracker-ul ICANSEE iTag. Acest tracker folosește Bluetooth 4.0, având un consum minim de energie ce oferă o autonomie de 6 luni, poate localiza obiecte, poate fi folosit ca telecomandă de selfie-uri sau pentru a declanșa înregistrarea video/audio.

În plus, un telefon se poate conecta la maxim 8 dispozitive iTag simultan, ținându-ți toate lucrurile prețioase aproape de tine, el poate transmite mesaje de alarmă chiar dacă iese din raza telefonului, distanța de localizare fără pereți este de 25-35 de metri iar ca aspect, acesta vine în mai multe culori, făcându-l ușor de integrat oriunde.


Chipolo Plus

Chipolo Plus

  Avantaje:

 • Aplicația sa este o întreagă comunitate care te ajută împotriva furtului
 • Se poate acționa de la distanțe mari
 • Bateria are o autonomie de până la 12 luni

  Dezavantaje:

 • Este mai mic și mai fragil comparativ cu alte dispozitive de anti-pierdere

Verifica Pretul Acestui Produs

Chipolo Plus este un dispozitiv de urmărire cu Bluetooth, foarte discret și bine construit astfel încât să-și îndeplinească datoriile fără a putea deranja.

Acest dispozitiv funcționează cu Bluetooth atât pe Android cât și pe iPhone, putându-se conecta de la o rază de 10m care poate fi extinsă până la 60 de m când există o linie clară între dispozitiv și telefon, difuzorul său reușește să emită un sunet de peste 90dB, ceea ce înseamnă că îți vei găsi obiectele foarte ușor de la distanță, este rezistent la apă iar datorită bateriei sale puternice, reușește să funcționeze până la 12 luni.

În plus, aplicația sa reprezintă o cumintate de oameni care atunci când un obiect împreună cu device-ul Chipolo este furat, oricine trece pe lângă acel obiect poate primi semnal și declara ultima sa locație.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

TrackR

TrackR

  Avantaje:

 • Aplicația sa dispune de multiple metode de găsire a device-ului
 • Se poate folosi atât pe Android cât și pe iOS
 • Autonomia bateriei ajunge la 6 luni
 • Device-ul poate apela telefonul în caz că nu-l mai găsești

  Dezavantaje:

 • Are un preț mai mare de achiziție comparativ cu celelalte device-uri

Verifica Pretul Acestui Produs

Cu TrackR poți localiza orice obiect în doar câteva secunde folosindu-ți telefonul mobil, fie el pe Andoid sau iOS. Acest dispozitiv este de mărimea unei monede ce se poate atașa la obiectele tale de valoare iar prin intermediul aplicației sale îți poți găsi orice obiect pierdut sunând dispozitivul, folosind indicatorul de distanță sau prin intermediul opțiunii crowd GPS.

Acest dispozitiv te poate ajuta să-ți găsești și telefonul, dacă îl ai la îndemână poți apăsa pe un buton de pe acesta să-ți apeleze smartphone-ul, prin intermediul opțiunii crowd GPS orice utilizator care trece prin preajma dispozitivului tău pierdut îi poate raporta ultima poziție iar autonomia bateriei sale poate ajunge la 6 luni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here