Cel mai bun detergent de rufe in 2020

0
8160

Alegerea unui detergent pentru mașina și rufele tale poate însemna o sarcină destul de dificilă, având în vedere multitudinea de oferte valabile în magazine. Detergentele lichide prezintă un avantaj mai mare comparativ cu detergentele de tip pudră, acestea fiind disponibile într-o mare varietate de concentrații. Pe acestea sunt înscrise pe etichetă recomandarea clară în legătură cu cantitatea de lichid necesară pentru o spălare, ea putând varia în funcție de mai mulți factori, dintre care menționăm duritatea apei, cantitatea de rufe și gradul lor de murdărie.

Detergenții convenționali conțin tot felul de agenți de spălare care le garantează îndepărtarea eficientă a petelor, a murdăriei dense și așa mai departe. Unele dintre formule sunt marketate ca fiind 2 în 1, în sensul că balsamul este și el integrat în rețetă, ajutându-te să faci o economie mai mult sau mai puțin considerabilă, în funcție de cât de des folosești detergenții de rufe.

Fiecare detergent lichid prezintă un element comun și anume parfumul, acesta ajutându-te să faci economii prin eliminarea balsamului, oferă un miros plăcut însă dacă sunteți o persoană cu alergii la nivelul aparatului respirator, cel mai bine ar fi să alegeți un detergent fără un astfel de parfum.

Astfel, dacă ești în căutarea de noi variante pentru mașina ta de spălat și vrei să găsești cât mai rapid un detergent de rufe eficient, noi îți sugerăm următoarele produse.

Top 3 Cei mai buni detergenți


Ariel Touch of Lenor

Ariel Touch of Lenor

  Avantaje:

 • Este un produs ce oferă 40 de spălări la un preț mai mic
 • Se poate folosi pe haine colorate sau albe
 • Are un capac special de pre-tratare al hainelor

  Dezavantaje:

 • Nu este recomandat pentru lână și mătase

Verifica Pretul Acestui Produs

Detergentul lichid Ariel Touch of Lenor este ideal dacă dorești să speli fie haine colorate, fie haine albe, fiind disponibil la un preț foarte bun.

Acest detergent combină puterea Ariel de îndepărtare impecabilă a petelor cu avantajele formei lichide, nelăsând reziduuri, având totodată și un capac special de pre-tratare care vă ajută să îndepărtați petele cele mai dificile.

Detergentul este de tip automat, se poate folosi atât pe haine albe cât și colorate, poate ajunge la un număr de 40 de spălări, fiind în cantitate de 2.6l iar parfumul este catalogat ca fiind „Fresh”.


Persil Lavender

Persil Lavender

  Avantaje:

 • Oferă un parfum de levănțică, îndrăgit de multe persoane
 • Este foarte eficient împotriva petelor, putându-se acționa direct pe aceasta
 • Acționează la temperaturi scăzute, protejând hainele

  Dezavantaje:

 • Este doar pentru hainele colorate

Verifica Pretul Acestui Produs

Persil Lavander este un detergent foarte bun în îndepărtarea petelor, noua sa formulă conținând o combinație unică de ingrediente active pentru a oferi o soluție completă pentru hainele tale.

Acest detergent protejează culorile și fibrele hainelor mai bine decât detergentul pudră obișnuit, acționează la temperaturi scăzute, de 20 de grade Celsius, făcând totodată și economii considerabile, poate ajunge până la 60 de spălări, venind în cantitate de 3,38l iar parfumul său este unul de levănțică, îndrăgit de marea majoritate.


Persil Color Expert

Persil Color Expert

  Avantaje:

 • Te ajută să economisești, acesta acționând la temperaturi de 20 de grade Celsius
 • Are o formulă cu enzime active, aducând performanță la spălare
 • Poate atinge 60 de spălări

  Dezavantaje:

 • Este doar pentru haine colorate

Verifica Pretul Acestui Produs

Persil Color Expert este un detergent eficient, având o formulă cu enzime active, aducând noi beneficii spălării moderne, performanță la spălare, dizolvând și eliminând petele încă de la începutul spălării.

Detergentul protejează culorile și fibrele hainelor, acționează la temperaturi de 20 de grade Celsius, se poate aplica direct pe pată, fiind potrivit pentru pre-spălare, poate atinge numărul de 60 de spălări, având cantitatea de 4,38l și este doar pentru hainele colorate.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Ariel Mountain Spring

Ariel Mountain Spring

  Avantaje:

 • Este disponibil în mai multe cantități, în funcție de nevoile personale
 • Se poate folosi atât pentru hainele albe cât și pentru cele colorate
 • Te ajută la economisire, spălând la temperaturi scăzute
 • Oferă un parfum apreciat de mulți consumatori

  Dezavantaje:

 • Nu este potrivit pentru hainele de lână

Verifica Pretul Acestui Produs

Ariel Mountain Spring este unul dintre cele mai bune detergente de rufe, oferind cea mai bună performanță în spălare și cele mai proaspete haine.

Acest detergent acționează chiar și la temperaturi scăzute, ajutându-te să economisești, combină puterea unui detergent Ariel pudră cu avantajele formei lichide, păstrează hainele colorate și pe cele albe imaculate, este de tip automat, are proprietăți anticalcal, parfumul este unul Mountain Spring, fiind apeciat de foarte mulți consumatori și poate atinge un număr foarte mare de spălări, în funcție de cantitatea aleasă, de 5,2l ce poate atinge 80 de spălări, de 3,9l pentru 60 de spălări sau de 2,6l pentru 40 de spălări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.