Cel mai bun deodorant in 2021

0
5836

Nevoia unui deodorant nu vine doar atunci când se simte căldura verii, acesta ajutând și la reglarea eficientă a excreției la nivelul pielii, garantând o protecție cât mai bună și un confort de mult dorit. Orice persoană recunoaște că este extrem de jenant ca produsul pe care îl folosești să nu-și facă treaba cum ți-ai fi dorit, mai ales când riști ca acest fapt să fie simțit și de alții.

Deodorantele pot fi de mai multe feluri din punct de vedere al modului de aplicare pe piele, deodorant stick, cel lichid și de tip spray. Deodorantele stick se comercializează sub formă solidă, având o consistență cremoasă și fiind create pentru aplicare dimineața, după spălarea corespunzătoare a zonei de sub braț, roll-on-urile includ formule lichide, ce trebuie întinse eficient pe zona respectivă iar cele de tip spray prezintă atât cazuri în care sunt iubite, cât și cazuri în care sunt urâte, manifestând o eficiență foarte bună însă prezintă riscul de pătare a pieselor de vestimentație.

Un alt aspect foarte important pe care trebuie să-l ofere un deodorant este o formulă eficientă, transpirația fiind concepută în proporție de 99% din apă și 1% din substanțe rezultate din excreție, ingredientele active ale deodorantului având rolul de a împiedica procesul de înmulțire a microorganismelor.

Așadar, dacă dorești să afli recomandările noastre despre un deodorant de calitate, care să-și facă treaba așa cum trebuie, îți sugerăm analizarea listei de mai jos.

Top 3 Cei mai buni deodoranți


Gillette Power Beads

Gillette Power Beads

  Avantaje:

 • Este un deodorant ieftin și eficient
 • Oferă protecție de până la 48 de ore
 • Se poate utiliza zilnic timp de aproximativ o lună, datorită cantității de 75ml de soluție

  Dezavantaje:

 • Oferă un miros apreciat doar de unele persoane

Verifica Pretul Acestui Produs

Gillette Power Beads reprezintă deodorantul perfect pentru a fi utilizat zilnic, in fiecare dimineață, oferind energie revitalizantă și prospețime pe toată durata zilei.

Acest deodorant este de tipul celor cu gel, mai exact de tipul stick, el elimină mirosul de transpirație și oferă o senzație plăcută ce poate dura până la 48 de ore.

În plus, produsul oferă o cantitate de 75ml soluție, utilizarea zilnică oferindu-i o autonomie de aproximativ o lună iar prețul său de achiziție este unul excelent, putându-se cumpăra oricând fără prea mari probleme.


Old Spice Fresh

Old Spice Fresh

  Avantaje:

 • Oferă un miros distinc și masculin
 • Prețul de achiziție este unul convenabil
 • Protecția acestuia poate dura până la 48 de ore

  Dezavantaje:

 • Există un număr mai mic de bărbați ce apreciază deodorantele stick cu formulă solidă

Verifica Pretul Acestui Produs

Old Spice Fresh este recomandat bărbaților energici, având un miros ademenitor, curat și proaspăt, oferind siguranță pe durata întregii zile.

Acest deodorant este unul de tip stick, cu formulă solidă, ce se aplică ușor, ține transpirația la distanță, se folosește dimineața după duș, pe pielea uscată iar mirosul este unul masculin puternic, distinct, ce va scoate din anonimat orice bărbatm acesta înviorând și revigorând, menținând aromele vreme îndelungată de la aplicare.

În plus, acesta este disponibil într-o cantitate de 50ml iar prețul său de achiziție este unul foarte bun, accesibil pentru orice persoană.


Vichy Homme Control Extrem

Vichy Homme Control Extrem

  Avantaje:

 • Este un produs ce combină protecția cu îngrijirea pielii
 • Oferă prospețime timp de 72 de ore
 • Se absoarbe rapid în piele, riscul apariției petelor pe haine fiind minuscul

  Dezavantaje:

 • Are un preț de achiziție pe măsura activității sale

Verifica Pretul Acestui Produs

Vichy Homme Control Extrem este un produs roll-on ce te va proteja până la 72 de ore, reglând fluxul de căldură și transpirația, lăsând în același timp pielea să respire.

Acesta este un produs recomandat oricărui tip de piele, inclusiv celei sensibile sau proaspăt epilate, riscul de apariție a unor iritații fiind minim. Are o textură delicată, nelipicioasă ce oferă prospețime și nu îngrașă, absorbindu-se rapid în piele.

Acest deodorant combină protecția sporită cu îngrijirea pielii, iar costul mediu de achiziție justifică acțiunea rapidă și constantă.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Vichy 7 Days

Vichy 7 Days

  Avantaje:

 • Oferă protecție timp de 7 zile
 • Nu lasă urme albe pe haine sau piele
 • Nivelul transpirației scade de la săptămână la săptămână
 • Lasă un miros plăcut de lungă durată

  Dezavantaje:

 • Conține doar 30ml de substanță

Verifica Pretul Acestui Produs

Vichy 7 Days poate fi considerat cel mai bun deodorant de la Vichy, formula sa cremă promițând o protecție de până la 7 zile, destul de impresionant, având în vedere că celelalte formule asigură maxim 72 de ore de protecție.

Acesta ține sub control transpirația, pielea de la subraț rămânând uscată și hidratată, este un tratament-cremă durabil, acțiunea sa fiind treptată și constantă, transpirația reducându-se progresiv cu fiecare săptămână de utilizare.

Textura sa nu este lipicioasă și nu îngrașă pielea, absorbindu-se cât se poate de rapid și nu lasă pete nedorite pe piele sau haine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.