Cel mai bun cuier pentru hol in 2019

0
1458

Holurile sunt spații foarte des folosite și de cele mai multe ori înguste așa că trebuie să avem grijă în momentul în care plasăm un cuier, pentru a reuși să-ți organizezi spațiul și să păstrezi în ordine lucrurile folositoare. Este necesar să găsim cea mai inteligentă soluție pentru a ne putea organiza perfect într-un hol, pentru a-l putea folosi la capacitate maximă.

Cel mai bine este să alegi o piesă de mobilier care să se potrivească corespunzător nevoilor tale. Cuierele pentru hol pot îndeplini mai multe funcții, pot fi cuier simplu, cu pantofar, cu dulap sau chiar cu băncuță pe care se poate sta în momentul în care te încalți însă, în funcție de spațiul disponibil, fiecare își poate alege combinația pe care o preferă și pe care spațiul din hol o permite.

Indiferent de spațiul de care dispui, un cuier de hol te poate ajuta să-ți organizezi corespunzător lucrurile și obiectele din hol iar datorită faptului că pe piață există o gamă largă de cuiere de hol, ai posibilitatea de a alege varianta care se potrivește cel mai bine stilului și spațiului holului.

Verticalitatea și funcționalitatea sunt principalele aspecte care ne interesează la un cuier, tocmai pentru că spațiul nu este suficient, cuierele încercând să ocupe cât mai mult spațiu pe verticală astfel încât să optimizeze la maxim spațiul respectiv.

Dacă vrei să afli care sunt cuierele care îmbină cel mai bine calitatea cu funcționalitatea, îți sugerăm să arunci o privire pe lista următoare.

Top 3 Cele mai bune cuiere pentru hol


Kring Hook

Kring Hook

  Avantaje:

 • Este un cuier ieftin și rezistent
 • Are un aspect plăcut, fiind simplu dar și modern
 • Dispune de patru agățători

  Dezavantaje:

 • Nu vine cu accesorii pentru montaj

Verifica Pretul Acestui Produs

Cuierul Kring Hook este un cuier de perete format din 4 elemente, având totodată și 4 agățători. Aspectul său este unul simplu, dar totodată frumos și modern fiind format din PAL Melaminat de 16mm cu cant ABS, făcându-l ușor dar totodată și rezistent în timp. În plus, datorită faptului că acesta se montează pe perete, spațiul utilizat este unul minim și nu te poate încurca cu nimic.


Kring Hana

Kring Hana

  Avantaje:

 • Vine la un preț accesibil pentru majoritatea cumpărătorilor
 • Dispune de 5 agățători
 • Are și o ladă pentru depozitarea diferitor lucruri

  Dezavantaje:

 • Materialul său nu este atât de rezistent încât să-l folosești în momentul în care te încalți

Verifica Pretul Acestui Produs

Kring Hana este un cuier modular care se montează pe podea, lângă un perete având cinci agățători. Acesta are un aspect simplu, este format dintr-un sertar spațios în care poți pune diferse obiecte și un cuier cu 5 agățători, materialul din care este format fiind PAL-ul.

Dimensiunile sale sunt 80x35x200 cm, ocupând mai mult spațiu pe verticală pentru a nu te deranja în deplasarea pe hol iar dacă dorești să îl muți, o poți face cu ușurință deoarece în total piesa cântărește 40Kg sau se poate demonta cu ușurință.


Belluno M 120 PPK

Belluno M 120 PPK

  Avantaje:

 • Are un aspect plăcut și contemporan
 • Dispune de oglindă, două sertare dar și spațiu pentru pantofi
 • Este un model mai compact, ocupând puțin spațiu

  Dezavantaje:

 • Cele 4 agățători sunt uneori insuficiente

Verifica Pretul Acestui Produs

Cuierul Belluno M 120 PPK este unul în stil modern prevăzut cu oglindă și agățători de haine ce se fixează pe perete. Acesta este un model ce dorește să economisească spațiu dar să-ți ofere și o gamă vastă de posibilități, măsurând doar 90cm în lungime și 181cm în înălțime, având 4 agățători, un dulap mare și spațios și un sertar pentru lucrurile mici, un spațiu special pentru pantofi dar și o oglindă de mari dimensiuni foarte utilă dimineața înainte de a ieși în oraș.

Aspectul mobilierului este unul frumos, conteporan, oferindu-vă spațiu atât pentru deplasarea pe hol cât și pentru depozitarea hainelor, a pantofilor și a altor obiecte dar și să vă ajute prin oglinda sa plasată corespunzător.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Domino KO 422

Domino KO 422

  Avantaje:

 • Are un aspect foarte frumos și modern
 • Este spațios, oferind 6 agățători și 3 dulapuri diferite
 • Dispune de oglindă montată inteligent

  Dezavantaje:

 • Poți face rost de acesta doar la un preț mai ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă dorești un cuier care să arate superb, să schimbe total aspectul holului dumneavoastră, atunci modelul Domino KO 422 este perfect pentru tine. Acesta este un cuier modular cu aspect modern, se montează pe podea, oferind 6 agățători. Dimensiunile sale de 198x128x40cm sunt utilizate inteligent, având jos două dulapuri spațioase pentru a depozita obiecte, șase agățători plasate la o înălțime corespunzătoare, un dulap lateral de dimensiuni mari și o oglindă montată pe acesta, pentru a economisi cât mai mult spațiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here