Cel mai bun congelator Arctic in 2019

0
755

În perioadele călduroase și nu numai, alimentele trebuie ținute la temperaturi foarte joase, mai ales dacă dorim să le păstrăm pe o durată lungă de vreme. Pentru familiile mari sau persoanele care fac mai rar aprovizionări un frigider propriu-zis nu este îndeajuns așa că va trebui să apelăm la un congelator separat, care va avea mult mai mult spațiu.

Un congelator separat are mai multe avantaje față de un frigider propriu-zis, pe lângă capacitatea extinsă, un congelator permite aranjarea alimentelor pe categorii, în funcție de temperaturile de îngheț recomandate.

Arctic este o companie care produce diferite aparate, printre care și congelatoare, fiind recunoscută pentru calitatea fiecărui produs realizat. Arctic aduce pe piața produse de o foarte mare calitate, ce oferă utilizatorului tot ce are nevoie, într-un model economic, de obicei compact, care nu ocupă un loc fără folos, într-un design simplu ce se poate integra în orice încăpere cu ușurință.

Fiecare congelator are un spațiu specific de răcire, așa că trebuie să alegem cu atenție în funcție de cât de multe alimente depozităm pentru a nu irosi energie fără folos, având în vedere că o capacitate mai mare va însemna și un consum mai semnificativ.

Alegerea unui congelator ideal nu este o sarcină tocmai ușoară, mai ales dacă dorim să nu cheltuim și foarte mulți bani, așa că noi am selectat câteva produse de la Arctic, care pentru noi este compania ideală ce oferă calitate bună la un preț accesibil și un consum redus.

Top 3 Cele mai bune congelatoare Arctic


Arctic ATC6648+

Arctic ATC6648+

  Avantaje:

 • Este un congelator compact
 • Aparține clasei energetice A+
 • Oferă o autonomie fără a fi ținut în priză de 16.5 ore

  Dezavantaje:

 • Nu permite stocarea unor cantități foarte mari

Verifica Pretul Acestui Produs

Arctic ATC6648+ este un congelator compact de dimensiuni 81.8×47.5×53, oferindu-i o capacitate toatlă de 66l. Acesta aparține clasei energetice A+, având un consum de 177kWh/an, are garnitură antibacteriană ce oferă prospețime și igienă alimentelor, împiedicând formarea mucegaiului, asigurând un mediu optim, are 3 compartimente, un singur compresor și o autonomie ce ține alimentele la rece chiar dacă nu este în priză de 16.5 ore.

În plus, design-ul său simplu îl face să fie potrivit oricărei încăperi și nu deranjează cu nimic deoarece dimensiunile sale sunt compacte.


Arctic ANC135+

Arctic ANC135+

  Avantaje:

 • Clasa sa energetică este A+, consumând 200kWh/an
 • Are un volum total de 117l
 • Dimensiunile sale sunt destul de mici, comparativ cu capacitatea oferită

  Dezavantaje:

 • Unii utilizator consideră că rafturile sunt mai fragile

Verifica Pretul Acestui Produs

Congelatorul Arctic ANC135+ vine cu o capacitate foarte bună pentru mărimea sa, o capacitate de 117l cu dimensiunile de 101.7x54x60 fiind bine venită. Acesta are un panou de control LED ce permite setarea rapidă a temperaturii în compartimente și selectarea funcțiilor dorite, o garnitură antibacteriană ce conține aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor, astfel putând păstra mâncarea în condiții de maximă igienă și funcția Fast Freeze XL Zone ce oferă compartimentului mare opțiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapidă.

În plus, acesta are 4 compartimente, o tavă pentru gheață și o autonomie fără curent de 18 ore.


Arctic ANC195+

Arctic ANC195+

  Avantaje:

 • Este un dispozitiv silențios, producând doar 42dB
 • Are compartimente spațioase și într-un număr mare
 • Prețul este unul accesibil pentru ce oferă

  Dezavantaje:

 • Nu dispune de funcția No Frost

Verifica Pretul Acestui Produs

Arctic ANC195+ este un congelator încăpător, structurat cumsecade, la un preț accesibil pentru majoritatea persoanelor. Capacitatea sa interioară ajunge la 162l permițându-vă să depozitați cantități considerabile de alimente și să faceți economie de timp cumpărând cantități mai mari de mâncare deodată.

Acesta este compus din 6 compartimente spațioase, are sistem antibacterian, super-congelare și sistem de avertizare pentru ușă deschisă iar consumul său este unul mai mic, de 230kWh/an deoarece aparține clasei energetice A+ și poate rezista până la 15 ore fără a fi conectat la curent.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Arctic ANC246+

Arctic ANC246+

  Avantaje:

 • Este un model ieftin pentru performanțele oferite
 • Are o capacitate bună de stocare, de 215l
 • Permite economisirea de energie, aparținând clasei A+

  Dezavantaje:

 • Funcția No Frost lipsește

Verifica Pretul Acestui Produs

Congelatorul Arctic ANC246+ este unul de o calitate superioară venind la un preț accesibil pentru majoritatea persoanelor, are 5 sertare oferindu-i o capacitate totală de stocare de 215l, potrivindu-se excelent pentru a stoca provizii considerabile pentru familii de peste 4 membri.

Aparatul incorporează un sistem de răcire static și unul de dezghețare manuală, oferind un randament foarte bun cu un consum energetic scăzut, de 257kWh/an, aparținând clasei A+ și poate congela până la 14Kg în 24 de ore.

Acesta funcționează convențional, având un afișaj LED, cu rol de avertizare asupra stării de funcționare a dispozitivului și are garnitură anti-bacteriană care conține aditivi speciali ce împiedică dezvoltarea bacteriilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here