Cel mai bun ciocan rotopercutor in 2019

0
1361

Ciocanul rotopercutor este o combinație perfectă dintre un ciocan demolator și o bormașină, acesta reușind să îmbine perfect capabilitatea celor două dispozitive. Aceste ciocane rotopercutoare pot fi considerate bormașini mult mai puternice ce sunt capabile să funcționeze în beton, fiind foarte utile atunci când faci tot felul de reparații și când lucrezi în construcții. Ciocanul rotopercutor te va ajuta să găurești cu percuție sau fără, prima fiind o opțiune rezervată cărămizilor, BCA-ului sau betonului, dar poți să-l și întrebuințezi la înșurubare.

Aceste dispozitive se găsesc de orice tip, fie de hobby, pentru meșteri amatori, fie profesionale, recomandate adevăraților profesioniști ai bricolajelor și construcțiilor. Ciocanele rotopercutoare foloseau în trecut percuție mecanică, însă, în prezent, cel mai apreciat sistem este cel pneumatic, căci îți oferă mai multă forță de perforare și tind să fie mai durabile în prezența uzurii.

Fiecare astfel de dispozitiv dispune de o anumită putere ce poate fi mică, moderată sau mare, pentru hobby e suficient un aparat de 350-750W, la procedee semi-profesionale și uzură moderată, până în 1000W, este considerată o putere îndeajuns de bună iar pentru munca intensivă este indicată o putere de peste 1000W. În funcție de această putere, se va dezvolta și viteza de lucru ce se redă în rotații pe minut și se calculează mereu în raport cu numărul de percuții.

Prin urmare, dacă te-ai săturat să te chinui cu diferite unelte pentru a perfora diferite structuri, își sugerăm să alegi un ciocan rotopercutor, unul dintre modelele de mai jos fiind perfect pentru orice fel de muncă.

Top 3 Cele mai bune ciocane rotopercutoare


Steinhaus Start

Steinhaus Start

  Avantaje:

 • Oferă o putere de 800W ce poate atinge 1000rpm și 5000ppm
 • Se achiziționează la un preț foarte bun
 • Este excelent pentru uzul casnic

  Dezavantaje:

 • Este confecționat din materiale mai puțin confortabile

Verifica Pretul Acestui Produs

Steinhaus Start este un ciocan rotopercutor cu patru funcții și un motor de 800W care asigură lucrul fără efort, datorită mecanismului pneumatic ce permite găurirea în beton, oprirea percuției, găurirea obișnuită, dăltuirea cu rotație liberă sau oprirea rotației, pentru lucrările de dăltuire ușoară.

Acesta are un sistem SDS-Plus ce permite schimbarea rapidă a accesoriilor, turația este variabilă cu viteză pre-selectabilă și îi conferă ușurință în utilizare, fiind destinat lucrărilor ce necesită o găurire a betonului de până la 24mm sau pentru dăltuire.


Steinhaus PRO-RH1050

Steinhaus PRO-RH1050

  Avantaje:

 • Are un motor puternic de 1050W
 • Este facil de mânuit, cântărind doar 3.2Kg
 • Reprezintă un model eficient și rezistent, fiind confecționat din materiale rezistente

  Dezavantaje:

 • Nu este compatibil cu accesorii de mandrină SDS-max

Verifica Pretul Acestui Produs

Steinhaus PRO-RH1050 este ciocanul rotopercutor perfect pentru tine dacă nu dorești să cheltui o sumă foarte mare pentru un dispozitiv pe care nu-l vei folosi foarte des, decât pentru lucrările casnice.

Acesta este echipat cu un motor puternic de 1050W ce dezvoltă o viteză de 1050rpm și 5200ppm, este destinat lucrărilor ce necesită găurirea betonului până la 26mm și dăltuire.

Principalele procedee abordate vor include găurirea simplă, cu percuție și dăltuire, diametrul maxim al găurilor ce poate fi obținut este de 26mm în zidărie și este dotat cu mandrină SDS Plus ce reușește să asigure schimbarea foarte rapidă a accesoriilor.


Einhell RT-RH20/1

Einhell RT-RH20/1

  Avantaje:

 • Este compact, putând fi utilizat la muncile din gospodărie
 • Are un mâner ergonomic și se controlează ușor
 • Dezvoltă 1200rpm și se alimentează la 220-240V

  Dezavantaje:

 • Are putere suficientă doar sarcinilor mici

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești în căutarea unui ciocan rotopercutor foarte versatil, destinat tuturor operațiilor din orice locuință atunci Einhell RT-RH20/1 poate fi perfect pentru dumneavoastră.

Acest ciocan are un mecanism de impact pneumatic puternic ce asigură o forță mare de impact care depășește rezistența chiar și a celor mai dure cărămizi, pentru găurire cu percuție și dăltuire rapidă și eficientă.

Ciocanul rotopercutor dezvoltă puterea de 500W, ajungând la 1200rpm, se alimentează la 220-240V și în pachet este oferită și o geantă de transport și depozitare.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Bosch PBH 2100

Bosch PBH 2100

  Avantaje:

 • Se manevrează ușor datorită greutății de doar 2.2Kg și a mânerului Softgrip
 • Are un mecanism de percuție pneumatic ce oferă o durată de viață mai mare
 • Poate găuri la un diametru de 20mm în beton
 • Dispune de geantă de transport

  Dezavantaje:

 • Prețul de achiziție este unul peste medie

Verifica Pretul Acestui Produs

Unul dintre cele mai bune ciocane rotopercutoare de pe piață poate fi considerat modelul Bosch PBH 2100, acesta aparținând clasei semi-profesionale, putând astfel fi utilizat atât la sarcinile de gospodărie cât și la muncile mai grele.

Acest ciocan are o putere nominală de 550W cu un mecanism de percuție pneumatic ce oferă o durată de viață îndelungată, are funcție de oprire rotație pentru operațiile de înșurubare, funcție de dăltuire, un mâner cu SoftGrip pentru confort și siguranță sporită și în pachet se va afla și o geantă de trasport împreună cu 2 dalte, un mâner auxiliar și un limitator de adâncime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here