Cele mai bune ceasuri pentru bărbați in 2021

0
3023

Poate fi foarte foarte greu să-ți găsești un ceas care să ți se potrivească in ziua de azi, mai ales din pricina saturației existente pe piața. Prea multe branduri și modele pe piață îți pot crea un sentiment de confuzie, însă dacă ești răbdător și cauți unde trebuie, e doar o chestiune de timp pana gasesti unul care sa iți placa.

Ceasurile diferă unele de altele prin mecanismul pe care îl folosesc:

 • ceasurile clasice funcționează mecanic, ele alimentându-se prin “întorsul ceasului” și sunt considerate o formă de artă,
 • ceasurile electrice, cu quartz, sunt deseori mai ieftine, au un mecanism mai simplu, însă sunt mult mai precise,
 • ceasurile automatice conțin un mecanism ce se auto-alimentează cu energie din mișcarea naturală a brațului utilizatorului, însă dacă nu îl folosești zilnic, este recomandat să “îl întorci” de cel puțin 2 ori pe săptămână.

În funcție de stilul tău și de mecanismul pe care îl preferi, trebuie să îți găsești ceasul care îți poate oferi tot ce îți dorești iar ca să îți facem căutările mai ușoare, am decis să realizăm o listă cu ceasuri recomandate de noi.

Top 3 Cele mai bune ceasuri bărbătești


Daniel Klein Premium DK11095-3

  Avantaje:

 • Ceasul afișează data curentă
 • Cadranul este protejat de un geam din cristal mineral
 • Culorile sale se îmbină perfect cu design-ul

  Dezavantaje:

 • Butoanele pentru cronograf au doar rol decorativ

Verifica Pretul Acestui Produs

DK11095-3 este un model produs de Daniel Klein, din colecția de ceasuri bărbătești premium, având un aspect casual, ce va fi sigur pe placul tău. Acest ceas are un mecanism cu quartz japonez, carcasă rotundă, placată în culoarea neagră, de dimensiuni 46x46x11mm.

Cadranul negru cu indicatori orari de tip linii roșii este protejat de un geam din cristal mineral, cureaua este neagră din piele, cu cataramă normală și lungime standard de 22cm, indicatoarele sunt luminoase iar butoanele pentru cronograf au doar rol decorativ.

În plus, ceasul este rezistent la 5 atm, afișează data curentă și dispune de garanție timp de 2 ani.


Casio MTP-1314L-7AVDF

  Avantaje:

 • Are precizie mare, fiind un model cu quartz
 • Este rezistent, fiind confecționat din materiale de calitate
 • Se asortează la ținute oficiale, având un design elegant

  Dezavantaje:

 • Nu se potrivește ținutelor sport

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul MTP-1314L-7AVDF de la Casio reprezintă alegerea perfectă pentru o ținută de tip business, mulțumită aspectului său elegant. Acest ceas funcționează cu un mecanism quartz japonez, foarte precis, afișând ora, adițional și minutele și secundele.

Cadranul este simplu, cu marcaje minimaliste și câteva cifre ajutătoare, permițând citirea optimă a datelor respective. Design-ul este deosebit și datorită contrastelor dintre argintiul cadranului și maroul curelei, făcându-l potrivit pentru întâlnirile de afaceri într-un cadru oficial.

Carcasa de alamă, rotundă și argintie, prezintă rezistență atât la apă cât și la lovituri, iar durata de viață a bateriei acestuia poate ajunge și la 3 ani, ceea ce îl face cu atât mai special.


Casio MTP-1374L-9AVDF

  Avantaje:

 • Dispune de trei cadrane mai mici care arată și alte informații
 • Este testat că rămâne în urmă cu maxim 1 minut pe an
 • Constituie un ceas premium ieftin și bun

  Dezavantaje:

 • Este încărcat vizual, asortându-se în mare parte doar ținutelor sobre

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul MTP-1374L-9AVDF de la Casio oferă un plus de rafinament domnilor ce preferă costumul în favoarea ținutelor sport. Mecanismul de tip quartz face din acest ceas un model extrem de eficient, apreciat de aproape toate categoriile de cumpărători, fiind și unul dintre cele mai bune ceasuri bărbătești ieftine.

De asemenea, o altă caracteristică care duce la cheltuieli minime de întreținere este și faptul că dispune de o garanție de 2 ani, deținând totodată și o acuratețe foarte mare.

Acest ceas este testat că rămâne în urmă cu maxim 1 minut pe an, cadranul său este confecționat din cristal mineral, cuprinde alte trei cadrane mai mici care indică data, ziua și ora mai precis, crescându-i complexitatea și făcându-l să se diferențieze de modelele simple.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Casio GA-100-1A1ER

Casio GA-100-1A1ER

  Avantaje:

 • Indică ora cu precizie mare, având mecanism cu quartz
 • Este confecționat din materiale rezistente, putând fi echipat oricând
 • Rezistă la 10 atm, deci poate fi luat la mare
 • Dispune de display ce arată ora și data exactă

  Dezavantaje:

 • Nu este potrivit pentru ținutele mai elegante

Verifica Pretul Acestui Produs

Ceasul Casio, modelul GA-100-1A1ER reprezintă cea mai bună opțiune pentru împătimiții senzațiilor tari, ai sporturilor extreme sau expedițiilor pe munte dar și a persoanelor a căror activitate zilnică implică mișcarea fizică.

Acesta funcționează cu quartz, oferindu-i precizie, rămânând în urmă cu maxim 1 minut pe an, display-ul său analogic face mult mai ușoară citirea orei, el afișând ora exactă împreună cu minutele, data și având cronograf.

Acest ceas este rezistent la 10 atm iar cureaua sa este confecționată din oțel inoxidabil, având cataramă de tip fluture.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.