Cele mai bune cartușe de imprimantă in 2021

0
941

Să alegi să deții o imprimantă acasă poate fi o provocare în ziua de azi, având în vedere varietatea de produse de pe piață și mai ales, costurile pe care le poate aduce, mai ales prin cartușele sale. Cartușele sunt înscrise în categoria consumabilelor și vei avea o surpriză când vei constata că acestea nu sunt tocmai ieftine, mai ales dacă nu știi să alegi cum trebuie. De multe ori, înlocuirea unui set întreg ajunge să fie cam la același preț cu imprimanta și de accea este bine să alegem produsele inkjet deoarece folosesc 3 culori și anume cyan, magenta și yellow, la care se adaugă negrul.

Noi recomandăm achiziționarea unui singur cartuș care conține toate cele 3 culori deoarece poate fi mai simplu de utilizat față de cartușele de o singură culoare.

După părerea noastră, cel mai bine ar fi să alegeți cartușe de imprimantă fie de la  HP, fie de la Canon deoarece aceste companii își construiesc produsele folosind cerneală pe bază de vopsele, acest tip de cerneală având printre cele mai bune rezultate de pe piață.

Pe lângă că folosesc un tip de cerneală de calitate, aceste cartușe vin la un preț avantajos și totodată reușesc să ajungă la un număr de pagini foarte mare iar dacă aceste avantaje nu au fost de ajuns, aproape toate cartușele de la aceste firme sunt compatibile și cu restul imprimantelor, astfel vă puteți bucura de calitate chiar dacă ați achiziționat o altă imprimantă.

Acestea fiind spuse, recomandăm achiziționarea cartușelor HP și Canon deoarece reușesc să îmbine atât calitatea cât și să vină la un preț accesibil iar dacă nu știți care ar fi cartușele produse de aceste două firme, priviți exemplele de mai jos.

Top 3 Cele mai bune cartușe de imprimantă


HP F6V24AE

HP F6V24AE

  Avantaje:

 • Rezistă în timp, cartușul acoperind peste 200 de pagini
 • Este un produs mai ieftin ca preț
 • Calitatea la care sunt realizate imaginile este una mare

  Dezavantaje:

 • Deși este compatibil cu mai multe imprimante, indicat este să folosim una HP

Verifica Pretul Acestui Produs

Acum poți produce fotografii de calitate superioară direct de acasă, mulțumită cartușului HP F6V24AE, acesta având un preț de achiziție mic, comparativ cu performanțele de care dă dovadă.

Acest cartuș este compatibil cu mai multe imprimante, nu doar cele HP deși indicat ar fi să îl folosiți la acestea, este format din cele 3 culori necesare imprimantelor de acest tip, rezistă la temperaturi cuprinse între 15 și 32°C cât timp este în funcțiune iar atunci când este depozitată poate rezista la temperaturi între -40 și 60°C și poate cuprinde până la 200 de pagini, număr suficient pentru a te putea bucura de fotografiile realizate în timpul liber sau în excursii.


HP F6V25AE

HP F6V25AE

  Avantaje:

 • Reușește să ajungă la 360 de pagini acoperite
 • Se poate monta direct de acasă fără probleme
 • Este compatibil cu multe modele de pe piață

  Dezavantaje:

 • Dacă veți avea nevoie de un singur detaliu mic color, veți avea nevoie de un cartuș color

Verifica Pretul Acestui Produs

Produsul HP F6V25AE este un cartuș de cerneală neagră de calitate superioară reușind să-ți îndeplinească cu succes sarcinile de zi cu zi, împreună cu o imprimantă pe măsură.

Acest cartuș poate fi folositor în cazul în care aveți nevoie de unul care să facă față la un număr mare de pagini de tip text, fără culoare, cartușul de față reușind să acopere peste 360 de pagini, se poate reîncărca foarte ușor de acasă și totodată este compatibil cu foarte multe modele de pe piață, chiar dacă este un produs HP.


Canon PG540XL

Canon PG540XL

  Avantaje:

 • Se consideră că ar putea face față la cel puțin 600 de pagini
 • Raportul calitate-preț-cantitate este foarte bun
 • Nu este necesar un refill foarte des

  Dezavantaje:

 • La fel ca și produsul precedent, este necesară o achiziție separată chiar și pentru cel mai mic detaliu color

Verifica Pretul Acestui Produs

Canon PG540XL este un cartuș de mare calitate produs de Canon, fiind un camarad de nădejde atunci când realizați nenumărate fișiere text și sunteți nevoiți să le mai și scoateți la imprimantă pentru a fi folosite ulterior.

Această variantă XL este foarte bine poziționată atât ca și calitate cât și ca preț, cartușul reușind să facă față, după cum spune producătorul, a nu mai puțin de 600 de pagini, un număr incredibil, comparativ cu prețul de achiziție.

În plus, produsul este compatibil cu multe dintre imprimantele de pe piață și reușește să-și îndeplinească cu succes sarcina, atâta timp cât este însoțit de o imprimantă pe măsura sa.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Canon PG-510 + Cl-511 Multipack

Canon PG-510 + Cl-511 Multipack

  Avantaje:

 • Rezistă pe o perioadă foarte mare de timp
 • Imprimanta poate fi folosită acum de toți membrii familiei, fără a exista temerea că se va consuma cartușul
 • Pachetul conține atât cartuș color cât și cartuș negru

  Dezavantaje:

 • Dacă aveți nevoie doar de unul dintre aceste cartușe, vă sugerăm să alegeți modelul separat

Verifica Pretul Acestui Produs

Produsul de față, și anume Canon PG-510 + Cl-511 Multipack, este considerat a fi cea mai bună alegere când vine vorba de un set de cartușe pentru imprimantă, acest set conținând atât cartușul color cât și cel negru de la Canon.

Cu acest set vă puteți realiza un număr extrem de mare de pagini, atât color cât și text, reușind să facă față atât copiilor care vor avea de prezentat proiecte la școală cât și părinților care lucrează într-un domeniu în care este necesar un număr mare de foi scoase la imprimante.

În plus, cantitatea și calitatea oferită de acest cartuș este foarte mare comparativ cu prețul de achiziție, acesta rezistând o perioadă foarte mare de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.