Cel mai bun cântar electronic in 2021

1
1056

Să deții un cântar la domiciliu poate reprezenta un pas înainte către o viață sănătoasă și o greutate controlată pentru toată familia. Cântărirea regulată te ajută să îți urmărești progresele când ești la dietă sau îți menții greutatea la un nivel constant și să previi din stadiile incipiente modificarea acesteia.

Atunci când alegi un cântar, principala preocupare este de a găsi un model mai precis, mai presus de orice altă caracteristică însă un cântar poate oferi mai multe opțiuni decât simpla cuantificare a greutății. Pe lângă posibilitatea de a schimba sistemul de măsurare, din cel metric în cel imperial, opțiunile Auto On sau Tap On constituie niște funcții indispensabile pentru confortul utilizatorului.

Fiecare cântar dispune de o anumită capacitate, ea reflectând masa maximă admisă de încărcare, mai exact ce greutate suportă cântarul, fără a oferi erori. Majoritatea cântarelor oferă o greutate maximă suportată de până la 150Kg, însă chiar dacă această valoare este o specificație standard, ea poate varia între 130 și 180Kg.

Un ultim aspect la care ar trebui să fii atent e materialul și design-ul, deoarece este important ca acesta să fie rezistent și să se integreze în mediul ce îl înconjoară.

Toate acestea fiind spuse, noi recomandăm achiziționarea unui cântar electronic deoarece acestea dispun de o precizie mult mai eficientă decât a celor mecanice, au mai multe funcții iar prețul lor este asemănător.

Top 3 Cele mai bune cântare electronice


E-Boda CEP1211

E-Boda CEP1211

  Avantaje:

 • Este un cântar electronic de înaltă precizie la un preț mic
 • Permite cântărirea unei persoane de până la 150Kg
 • Are sistem de oprire automată

  Dezavantaje:

 • Nu are funcții speciale de măsurare

Verifica Pretul Acestui Produs

E-Boda CEP1211 este alegerea perfectă pentru cei ce doresc un cântar electronic pentru a a-și controla greutatea fără a fi nevoiți să scoată o sumă mai mare de bani din buzunar.

Acest cântar incorporează un senzor de înaltă precizie, ce ajută la cântărirea exactă a greutății utilizatorului. Ecranul său LCD afișează măsurători divizate în 100 de grame, iar greutatea maximă admisă de acest cântar este de 150Kg.

În plus, printre funcțiile sale speciale găsim un sistem de oprire automată și un indicator al bateriei iar platforma este realizată dintr-o sticlă rezistentă și transparentă.


Star-Light BFC-150B

Star-Light BFC-150B

  Avantaje:

 • Poate memora date pentru 12 persoane
 • Suportă până la 150Kg
 • Are un design plăcut și este subțire

  Dezavantaje:

 • Nu are funcția de pornire automată

Verifica Pretul Acestui Produs

Star-Light BFC-150B te ajută să te menții în cursa de eliminare a kilogramelor în plus, făcând ca drumul anevoios să fie mai ușor de parcurs.

Acest cântar electronic poate memora date pentru maxim 12 persoane, are diviziuni la 100g, funcții de măsurare a grăsimii, apei sau a gradului de hidratare și suportă o greutate maximă de 150Kg.

În plus, acesta are un design modern, ușor de integrat oriunde, fiind format din sticlă rezistentă și inox de culoare neagră iar display-ul său este unul LCD.


Terraillon Web Coach One

Terraillon Web Coach One

  Avantaje:

 • Se poate conecta la telefon și afișa rezultate pe durate mari de timp
 • Suportă 160Kg
 • Are un design frumos și un ecran mare și precis

  Dezavantaje:

 • Este mai costisitor decât celelalte produse

Verifica Pretul Acestui Produs

Terraillon Web Coach One este un cântar electronic ce îți permite să sincronizezi toate datele necesare deoarece îți oferă posibilitatea de a te conecta la telefon.

Cântarul este compatibil atât cu Android cât și cu iOS, are display LED, se conectează prin intermediul Bluetooth-ului și a unei aplicații care vă oferă diferite sfaturi sau obiective, vă puteți urmări evoluția pe termen lung și nu în ultimul rând, puteți împărtăși rezultatele cu medicul de familie fără a fi nevoie să vă deplasați la acesta.

În plus, acesta poate memora până la 4 persoane, ecranul afișează greutatea divizată în 100g și poate suporta până la 160Kg.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Tefal Bodypartner BM6000

Tefal Bodypartner BM6000

  Avantaje:

 • Oferă un număr mare de funcții
 • Poate detecta utilizatorul care se așează pe acesta pentru a-i memora datele
 • Suportă până la 160Kg
 • Economisește baterie, oprindu-se automat

  Dezavantaje:

 • Poate memora date doar pentru 4 persoane

Verifica Pretul Acestui Produs

Tefal Bodypartner BM6000 poate fi considerat cel mai bun cântar electronic deoarece oferă tot ce ai nevoie plus alte funcții suplimentare utile, împreună cu un design minimalist și ușor de integrat.

Acest cântar oferit de Tefal admite o greutate maximă de 160Kg, platforma este realizată din sticlă de culoare gri mat, incorporează un sistem de alimentare bazat pe baterii 3V, iar pentru economisirea lor se oprește automat.

În plus, cântarul poate memora date pentru 4 persoane și le poate detecta când acestea se urcă pe cântar, diviziunea este de 100g și poate măsura indicele de grăsime.

1 COMENTARIU

 1. Buna ziua, eu detin un cantar de la Omron si pot spune ca este un produs foarte bun, arata aceeasi greutate dupa cantariri repetate, ar trebui sa-l introduceti in topul dumneavoastra!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.