Acasă Electrocasnice Cel mai bun cântar de bucătărie in 2021

Cel mai bun cântar de bucătărie in 2021

0

Pentru a realiza rețeta perfectă trebuie ca de fiecare dată să adaugi cantitatea perfectă a ingredientelor. Multe persoane renunță la diferite rețete deoarece li se par mult prea complicate însă secretul unei rețete reușite nu stă doar în perfecțiunea procedeelor sau ordinea alimentelor ci și în adăugarea cantității perfecte de ingrediente. Așadar, putem deduce că un cantar de bucătărie nu trebuie să lipsească atunci când realizăm o rețetă mai complicată. Există două tipuri de astfel de cântare, cel mecanic și cel electric, cel mecanic duce acul indicator spre o valoare pe ecranul gradat și nu consumă energie electrică iar cel electric traduce valoarea exactă în format digital, oferind o precizie perfectă însă consumă energie.

Pentru a cumpăra un astfel de cântar, ar trebui mai întâi să cunoști caracteristicile care pot face diferența dintre un cântar de calitate și unul slab:

 • tipul, cel mai bine e să alegem unul electric, consumul lor nu este deloc mare iar dacă dorim să avem parte de o precizie perfectă, acest tip este alegerea ideală;
 • design-ul, reprezintă un factor destul de important având în vedere faptul că dorești ca bucătăria ta să arate cât mai bine dar să ai parte și de un cântar de calitate;
 • parametrii de lucru, reprezintă unitatea de măsura cu care se lucrează, fie kg sau g și capacitatea maximă suportată de dispozitiv. Trebuie să aveți grijă cu cantitățile adăugate deoarece odată depășită cantitatea maximă, pot apărea erori sau chiar degradarea dispozitivului.

Top 3 Cele mai bune cântare de bucătărie


Star-Light Slim Touch KSRW-1815

  Avantaje:

 • Este ușor de transportat oriunde
 • Dispune de mai multe unități de măsură
 • Raport calitate-preț foarte bun

  Dezavantaje:

 • În momentul transportului, trebuie depozitat în loc sigur deoarece este confecționat și din sticlă

Verifica Pretul Acestui Produs

Cu Star-Light Slim Touch KSRW-1815 puteți obține o mâncare echilibrată și gustoasă, el cântărind cu grijă și atenție ingredientele folosite în prepararea ei. Acesta este ușor de utilizat, dispune de afișaj LCD, de două unități de măsură, g sau lb, în funcție de unde citiți rețeta, două unități de măsură pentru volum, ml sau oz, un indicator pentru supraîncălzire și un senzor tensometric de înaltă precizie. Acesta are dimensiunile de 185x15x185mm, poate cântări până la 5kg, este alimentat cu o baterie de tip 3V Lithium și deține un indicator al nivelului acesteia.


Heinner Quick 3000

  Avantaje:

 • Include un bol ce ușurează munca
 • Este ușor de utilizat și te avertizează în momentul în care depășești maximul greutății admise
 • Oferă o precizie foarte bună

  Dezavantaje:

 • Poate cântări doar 3Kg

Verifica Pretul Acestui Produs

Heinner Quick 3000 reprezintă un cântar de bucătărie ieftin și bun, este unul digital cu capacitatea maximă de 3Kg, cu precizie bună și subdiviziune minimă de 1g. În pachetul acestuia putem găsi și un bol cu capacitatea de 2.5l ce permite cântărirea alimentelor în pulbere sau lichide. Acesta dispune de funcțiile de bază ale unui cântar, funcția tare ce vă aduce la zero măsurătorile, funcția de afișaj LCD ce arată clar cifrele iar nivelul bateriei este afișat printr-un indicator. Acesta este alimentat de baterii de tipul 3V Lithium, modul de auto-oprire ajută la economisirea nivelului bateriei iar indicatorul de suprasarcină vă spune când ați depășit valoarea maximă admisă.


Zelmer KS1500

  Avantaje:

 • Permite citirea greutății alimentelor solide, lichide sau în granule
 • Este foarte rezistent
 • Fiind model digital, oferă o precizie perfectă

  Dezavantaje:

 • Nu iese în evidență, are doar opțiuni standard

Verifica Pretul Acestui Produs

Zelmer KS1500 vine cu un design slim și face parte din gama cântarelor de tip platformă și poate cântări până la 5Kg. Mulțumită mecanismului cu 4 senzori și platformei din inox, avem parte de o precizie optimă și o durabilitate extinsă. Alimentarea sa se face prin baterii de tip CR2032 iar subdiviziunea minimă de cântărire este de 1g.

Acest produs include funcțiile de bază și enumerăm afișajul LCD cu iluminare, opțiunea Tara de aducere la zero și indicator de suprasarcină care evită citirea erorilor. El se poate regla simplu, prin intermediul panoului de control cu 2 butoane, produsul măsoară 15x22x1.8cm și cântărește 600g.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Tefal BC5004V0

  Avantaje:

 • Oferă precizia de 1g
 • Poate cântări până la 5Kg
 • Cântărește solidele în grame și lichidele în centilitri

  Dezavantaje:

 • Dispune doar de funcții de bază

Verifica Pretul Acestui Produs

Tefal BC5004V0 este un cântar de bucătărie, la un preț accesibil care va îndeplini cu ușurință majoritatea sarcinilor necesare. El reprezintă un produs din gama celor cu platformă, este ultraslim și poate fi agățat ușor și transportat oriunde. Acesta are o platformă de sticlă ce se curăță ușor, poate cântări până la 5Kg iar ca subdiviziune avem gramul. Opțiunile sale cele mai importante sunt opțiunea Tara, care vă permite aducerea la zero astfel încât să cântăriți pulberi sau lichide, afișajul electronic și resetarea în timpul măsurării.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version