Cel mai bun calorifer electric in 2019

0
750

În perioadele de iarnă când căldura primită de la centrală nu este suficientă pentru a încălzi toate camerele, când mergi într-o casă de vacanță și vrei să încălzești un spațiu mic sau când vrei să stai la căldură într-o zi ploioasă și rece dar nu vrei să consumi foarte mult pornind centrala, vei apela la metode alternative de încălzire, una dintre acestea fiind caloriferul electric.

Un calorifer electric poate avea un consum mediu sau mare, cele mai bune având un consum între 2000W și 3000W sau chiar mai puțin însă ele au trepte de putere, astfel încât să încălzești o cameră doar puțin fără a consuma mult.

Când alegi un calorifer electric, trebuie să ai grijă ca acesta să aibă protecție la supraîncălzire, acesta trebuie să se oprească imediat ce temperatura sa a depășit temperatura normală altfel riscăm ca materialul exterior să se topească și să apară scurgeri de ulei fierbinte care ar provoca un incendiu sau dacă uităm o haină, riscăm ca aceasta să ia foc chiar dacă materialul din exterior încă nu s-a degradat.

Caloriferele electrice au și un termostat reglabil ce îți permite să decizi cât de cald va fi în respectiva cameră, astfel cu cât vom alege o temperatură mai ridicată, caloriferul va avea nevoie de un timp mai îndelungat de funcționare, implicit consumând mai mult curent.

În plus, dacă alegi un calorifer bun, e posibil ca acesta să aibă și oprire automată în cazul în care se răstoarnă și poți dormi liniștit, fără a avea grija că animalul de companie va da peste acesta și provoca un incendiu.

Top 3 Cele mai bune calorifere electrice


Star-Light SOHT13BS

Star-Light SOHT13BS

  Avantaje:

 • Are o putere maximă ce ajunge la 2500W
 • Design-ul său este unul interesant și frumos
 • Dispune de termostat și timer

  Dezavantaje:

 • Consumul său este mai mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Caloriferul Star-Light SOHT13BS este special conceput pentru persoanele care nu doresc să depindă de căldura emanată de sistemul de încălzire, pentru cei de la camine care nu primesc suficientă căldură sau pentru persoanele care abia s-au mutat într-o casă nouă iar sistemul de încălzire încă nu este gata deoare acesta este dotat cu roți și mânere, putând fi mutat dintr-o parte în alta cu ușurință, fără a face contact cu suprafețele fierbinți.

Acesta are un design deosebit, în formă de “S”, de culoare neagră, dându-i posibilitatea să se integreze în orice încăpere, fie ea cât de pretențioasă.


Heinner HCU-S13

Heinner HCU-S13

  Avantaje:

 • Funcționează economic, putând funcționa cu puterea de 1000W
 • Vine la un preț mic
 • Datorită celor 13 elemenți, încălzește foarte rapid camerele mici

  Dezavantaje:

 • Reglajul termostatului este mecanic, prin urmare nu foarte precis

Verifica Pretul Acestui Produs

Heinner HCU-S13 este un calorifer electric cu ulei ce poate încălzi o cameră de până la 40mc grație puterii maxime de 2500W. Pe lângă această putere, el mai dispune și de 13 elemenți, aceștia asigurând încălzirea rapidă a camerelor cu suprafață mică. Puterea sa nu este restrânsă la 2500W ci poate fi schimbată, în funcție de preferințe, la 1000W sau 1500W iar din punctul de vedere al design-ului, amintim că acesta are un loc de depozitare al cablului, o lumină cu avertizare în timpul funcționării și bineînțeles, roți de transport.


Zass ZR 13 SL

Zass ZR 13 SL

  Avantaje:

 • Încălzește încăperile rapid prin cei 2500W putere
 • Oferă siguranță prin termostatul său
 • Se integrează perfect în spații de 50-60mc

  Dezavantaje:

 • Ocupă destul de mult spațiu

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești în căutarea unui calorifer la un preț bun, cu termostat, atunci Zass ZR 13 SL poate fi alegerea ideală pentru dumneavoastră, el fiind capabil să vă ofere și un randament optim. Acesta include 11 elemenți, putând fi incadrat în spații cu volum de până la 60mc, ideal pentru persoanele cu locuințe mari sau moderate.

Puterea sa atinge pragul de 2500W, însă se poate regla, având încă două variante, cea de 1000W și cea de 1500W, modul de funcționare și de convenție termică este reglabil din termostat și se poate seta facil, având buton de start și protecție împotriva supraîncălzirii.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

TESY LB 2007 E04 TVR

TESY LB 2007 E04 TVR

  Avantaje:

 • Are o aerotermă incorporată
 • Nu ocupă mult spațiu
 • Poate fi setat astfel încât să economisești foarte mul
 • Te protejează prin design-ul său cu margini plate

  Dezavantaje:

 • Are doar 7 elemenți, fiind mai puțin bun pentru camerele mari

Verifica Pretul Acestui Produs

TESY LB 2007 E04 TVR este un calorifer electric cu o suprafață de încălzire cu 81% mai mare pe fiecare element în comparație cu radiatoarele obișnuite. Acesta prezintă un nivel de siguranță foarte mare, temperatura maximă fiind atinsă doar de partea unde se unesc elemenții, fiind inaccesibilă utilizatorului pentru a se râni din greșeală.

Putere sa de 2000W poate fi segmentată de cele 3 trepte de putere, putând fi setat la 800W sau 1200W, ce vă permite să economisiți cât mai multă energie.

În plus, design-ul său unic și aeroterma incorporată creează așa numitul efect de șemineu care ajută la creșterea circulației de aer cald în încăpere, fluxul rapid de aer creeând o convecție mai puternică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here