Cel mai bun cablu HDMI in 2019

1
1430

Nu toate televizoarele dispun de o memorie proprie prin care să stocheze un film, mai ales când dorim să salvăm mai multe iar când vine vorba de un joc, acestea nu sunt suficient de dezvoltate încât să le poată rula singure, așa că suntem nevoiți să apelăm la dispozitive externe. Pentru a face legătura dintre un dispozitiv extern și un televizor avem nevoie de un cablu special, cele mai bune cabluri care reușesc să redea la o calitate foarte mare imaginile de pe un device pe altul fără a le strica calitatea sunt cele HDMI.

Odată cu apariția cablurilor HDMI au început să dispară aproape toate cablurile de alt tip, acestea fiind considerate aproape perfecte prin prisma faptului ca orice dispozitiv care dispune de funcția de partajare a conținutului avre un port HDMI in ziua de azi.

Astfel, dacă dorești să proiectezi conținutul de pe o platforma de jocuri precum Playstation sau Xbox, dacă deții un Blu-ray player pentru filme, un laptop, o tabletă sau chiar un telefon cu un adaptor, atunci îți sugerăm să achiziționezi un cablu HDMI deoarece te va ajuta foarte mult, el păstrând calitatea originală a conținutului.

Top 3 Cele mai bune cabluri HDMI


PNI H300

PNI H300

  Avantaje:

 • Prețul de achiziție este uimitor de mic
 • Lungimea de 3m îl face foarte folositor
 • Suportă conținut 3D

  Dezavantaje:

 • Funcționează mai greu la rezoluții 4K

Verifica Pretul Acestui Produs

Cablul HDMI PNI H300 este un accesoriu indispensabil pentru orice HDTV, sistem home cinema, consolă de jocuri, player blu-ray, laptop, smart TV și alte dispozitive, acesta asigurând durabilitate împiedicând oxidarea conectorilor și minimizând pierderile de semnal prin placajul său cu aur.

Conductorii săi sunt placați cu cupru, asigurând calitate semnalului pe distanțe mai lungi, viteza lui de transfer este de până la 10.5 Gbps pentru toate imaginile și sunetele standard, putându-te astfel bucura de rezoluție înaltă și calitate full HD.

În plus, cablul este făcut să funcționeze perfect la un preț avantajos, lungimea de 3m îți permite să conectezi dispozitive de la distanțe mai mari și poate suporta 3D.


Hama Standard HDMI

Hama Standard HDMI

  Avantaje:

 • Lungimea de 3m îi permite să fie conectate dispozitive îndepărtate
 • Suportă calitate Full HD inclusiv cu rezoluție 4096x2160p
 • Viteza de transfer a datelor este de 10,2 Gbit/s

  Dezavantaje:

 • Este un cablu mai rigid și mai greu de ascuns prin încăpere

Verifica Pretul Acestui Produs

Cablul HDMI Hama Standard este unul subțire cu mufă placată cu aur, cu rezistență de contact joasă, pentru un transfer sigur al semnalului de pe orice dispozitiv, chiar și de pe console mai pretențioase.

Acest cablu dispune de transmisie cu viteză mare a datelor digitale audio și video, de până la 10,2 Gbit/s, suportă calitate Full HD cu rezoluție 4096x2160p și prezintă funcționalitate în rețea mulțumită canalului Ethernet integrat de 100MB/s.

În plus, lungimea sa de 3m îi permite să se conecteze la dispozitive aflate la distanțe mari iar având în vedere prețul foarte mic, îl putem considera unul de o calitate foarte mare.


A+ Premium High-Speed HDMI 1.4V

A+ Premium High-Speed HDMI 1.4V

  Avantaje:

 • Lungimea de 5m poate fi foarte folositoare în spațiile mari
 • Suportă 3D și dispune de canal Ethernet și poate reda sunete
 • Datorită protecției triple, se minimalizează distorsiunile

  Dezavantaje:

 • Într-o cameră mică, cei 5 metri de lungime sunt nefolositori și poate deranjanți

Verifica Pretul Acestui Produs

Cablul HDMI A+ Premium High-Speed HDMI 1.4V este unul cu triplă protecție a împletiturii de cupru, reușește să elimine interferențele din apropierea aparatelor electrocasnice și a frecvențelor radio iar datorită placării cu aur se minimalizează pierderile de semnal, prevenind oxidările.

Calitatea superioară a materialului asigură acuratețe semnalului pe distanțe mari, minimalizând distorsiunile, lungimea sa este de 5m, suportă 3D, dispune de canal Ethernet pentru a putea accesa internetul și se poate conecta la orice device care dispune de un port HDMI.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Hama High Speed HDMI

Hama High Speed HDMI

  Avantaje:

 • Viteza sa de transfer este de 18 Gbit/s
 • Poate funcționa la rezoluție de până la 4096x2160p
 • Conectorii sunt placați cu aur de 24 de carate pentru un contact calitativ
 • Oferă canal de retur audio și canal Ethernet

  Dezavantaje:

 • Are un preț mai mare comparativ cu alte cabluri

Verifica Pretul Acestui Produs

Hama High Speed HDMI este un cablu HDMI construit din materiale premium, asigurând o calitate excelentă, fără distorsiuni a imaginii și tonului. Acest cablu are un stecher robust din metal cu ecranare superioară ce garantează transferul sigur al semnalului, oferă protecție împotriva îndoirii și ruperii prin materiale flexibile și prin posibilitatea de îndepărtare a miezului de ferită.

Învelișul său este din țesătură elegantă, mufa este placată cu aur de 24 de carate pentru un contact calitativ îmbunătățit și o transmisie optimă a semnalului, canalul integrat pentru transmiterea datelor de rețea poate atinge viteze de până la 100 Mbit/s și oferă posibilitatea întoarcerii semnalului audio fără cablu suplimentar.

1 COMENTARIU

 1. Multumesc, m-a ajutat mult articolul, am luat un Hama High Speed HDMI de 3 m de la Altex si e foarte bun.
  Inainte aveam un cablu mai ieftin de 5 m dar apareau intreruperi de semnal si ecranul monitorului sau tv-ului se facea negru cateva secunde, nu puteai sa joci nimic. A imbunatatit calitatea imaginii la jocuri, urmeaza sa-l testez si pe TV dar la monitor e super pana acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here