Cel mai bun cablu de date in 2019

0
1065

Cu toții știm că în ziua de azi smartpohne-ul trebuie să se afle în fiecare moment aproape de noi, fie că suntem la muncă, în oraș, în parc și mai ales în călătorii. Deoarece folosim intens aceste dispozitive, bateria lor se consumă extrem de rapid și de aceea suntem nevoiți să îl ținem la încărcat o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp, depinzând de bateria telefonului dar și de accesoriile pe care le folosim în acest proces.

Aproape oricine dintre noi a pățit măcar odată să i se strice sau să i se rupă cablul de date deoarece nu de multe ori îți poți dori și flexibilitate și rezistență și fiabilitate de lungă durată. Cablurile de date trec prin mai multe necazuri, de fiecare dată când rotim telefonul în timp ce suntem în pat iar acesta se încarcă, de fiecare dată când trecem peste el din greșeală, mai pe scurt de fiecare dată când nu lăsăm telefonul să se încarce complet deoarece, cum am spus mai sus, avem nevoie de smartphone-ul nostru mereu.

Cu toții știm că un cablu de date nou, original, de la același brand de la care este și telefonul, este mult mai costisitor decât un cablu de date universal și de cele mai multe ori nu avem posibilitatea de a apela la cel original așa că suntem nevoiți să cumpărăm unul universal, lucru care ne poate salva de un drum lung sau o taxă de transport și mai ales de o investiție mai mare.

Dacă ai probleme cu încărcarea telefonului, acesta încărcându-se mai lent, dacă ți s-a deteriorat puțin cablul de date vechi sau nu mai funcționează deloc ori ai nevoie de un cablu de date separat pentru a transfera diferite fișiere, îți sugerăm să achiziționezi unul dintre următoarele.

Top 3 Cele mai bune cabluri de date


A+ microUSB

A+ microUSB

  Avantaje:

 • Se poate transforma într-o brățară elegantă
 • Partea metalică ajută la design dar și la rezistență
 • Poate încărca telefonul dacă este folosită cu o baterie externă potrivită

  Dezavantaje:

 • Nu se poate folosi la telefoane ce au porturi asemănătoare

Verifica Pretul Acestui Produs

A+ microUSB este un cablu de date de dimensiuni mici ce permite transferul de date între telefoane ce folosesc porturi de alimentare diferite, cum ar fi un iPhone și un telefon Android cu microUSB.

Această bandă se poate folosi pe post de brățară, pentru a putea fi transportată cu ușurință oriunde, oferind și un aspect plăcut și elegant, are lungimea de 0,2m iar pe mijloc oferă o parte metalică ce ajută atât la design cât și la rezistența sa.

În plus, dacă dispuneți de o baterie externă ce oferă porturi atât specifice iPhone-urilor cât și telefoanelor Android, atunci o veți putea folosi și pe post de cablu de încărcare.


ADATA USB

ADATA USB

  Avantaje:

 • Este acoperit cu un material ce oferă atât flexibilitate cât și rezistență
 • Poate fi folosit pe mai multe telefoane
 • Are o lungime de 100cm

  Dezavantaje:

 • De materialul său se pot agăța diferite scame

Verifica Pretul Acestui Produs

ADATA USB este alegerea perfectă dacă ești un utilizator de telefon Android care are nevoie de un nou cablu de date/încărcare care să ofere atât o mufă USB cât și una microUSB.

Acest cablu de date este universal, putându-se folosi la foarte multe telefoane, este acoperit cu un material special ce oferă atât flexibilitate cât și rezistență, este disponibil pe o gamă largă de culori iar lungimea sa ajunge la 100cm.


A+ lightning

A+ lightning

  Avantaje:

 • Oferă o garanție de 24 de luni
 • Este compatibil cu dispozitive Apple, atât tablete cât și telefoane
 • Are licență MFI, fiind aprobat de Apple

  Dezavantaje:

 • Lungimea sa putea fi puțin mai mare

Verifica Pretul Acestui Produs

A+ lightning este un cablu de date ideal pentru a sincroniza dispozitivele dumneavoastră, având atât funcție de încărcare cât și de sincronizare de date.

Acest cablu are licență MFI, ceea ce înseamnă că asigură siguranță utilizatorilor conform standardelor Apple, are lungimea de 1m, un design plăcut, este flexibil și se poate conecta și la laptop-uri și la dispozitivele Apple ce dispun de un port USB.

În plus, acest cablu poate fi folosit și pentru câteva tablete de la Apple, fiind compatibile cu acestea iar garanția oferită este de 24 de luni.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Vetter Lightning

Vetter Lightning

  Avantaje:

 • Este realizat din materiale premium
 • Oferă informații despre starea bateriei prin lumini de culori diferite
 • Are o rată de transfer de 480Mbps și poate încărca la o viteză de 2.4A
 • Dispune de licență Apple MFI

  Dezavantaje:

 • Are un preț peste cel al unui cablu de date obișnuit, asta din cauza calității mai mari

Verifica Pretul Acestui Produs

Vetter Lightning este poate unul dintre cele mai bune cabluri de date/încărcare universale ce se află pe piață, fiind considerat un cablu smart. Acest cablu vă permite să verificați starea bateriei fără a fi nevoiți să deblocați telefonul, acesta având integrate câteva LED-uri ce oferă informații despre starea bateriei prin diferite culori.

Cablul de date Vetter are o viteză mare de încărcare, de până la 2.4A și rată de transfer de până la 480Mbps, economisându-ți foarte mult timp, este realizat din materiale premium, conectorii sunt protejați de o carcasă din aluminiu pentru a oferi protecție și aspect elegant iar un plus foarte mare îl reprezintă și licența Apple MFI, fiind construit sub standardele Apple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here