Cel mai bun boiler termoelectric in 2021

0
3939

În cazul în care bugetul nu vă permite achiziționarea unei centrale termice sau locuiți într-o zonă unde rețeaua de gaz nu este disponibilă și sunteți în căutarea unei alternative pentru furnizarea de apă caldă menajeră, atunci un boiler termoelectric poate fi soluția dumneavoastră.

În funcție de necesitățile dumneavoastră, boilerele termoelectrice pot fi de mai multe feluri, ele pot încălzi locuința, apa menajeră sau ambele în schimbul unui consum mai mare de energie, însă dacă doriți doar încălzirea apei, este recomandat să optați pentru un boiler compact care face doar asta.

Fiecare boiler electric are o capacitate caracteristică acestuia, ea referindu-se la volumul maxim de apă ce poate fi utilizat la o singură folosire. Capacitatea sa poate fi mică, 30-40 litri sau mare, în jurul valorii de 80 de litri și depinde de cum îl veți folosi. Dacă în casa dumneavoastră se află un număr mare de utilizatori, veți opta pentru unul cu capacitate mare însă daca sunteți una sau două persoane și doriți doar ca apa să fie încălzită rapid, atunci un boiler cu capacitatea mică este mult mai economic și util pentru dumneavoastră.

Performanța aparatului este dată în principal de puterea acestuia care, pentru un boiler mare, ar trebui să fie cuprinsă între 1500W și 2000W și de presiunea sa, măsurându-se în bari sau pascali și aflându-se permanent în interiorul boilerului pentru a trimite apa mai departe, după încălzirea ei. Presiunea trebuie aleasă în funcție de numărul de utilizatori dar și de locația băii și a boilerului, dacă boilerul trebuie să trimită apă spre mai multe băi sau se află la o distanță mare de baie, un etaj distanță, atunci vom alege un boiler cu presiunea mai mare.

Pentru a nu întâmpina probleme la cumpărarea unui boiler termoelectric sau a alege un produs mai puțin bun, îți sugerăm să consulți următoarea listă.

Top 3 Cele mai bune boilere termoelectrice


Tesy BiLight GCV503520B11TSR

Tesy BiLight GCV503520B11TSR

  Avantaje:

 • Oferă termostat, pentru menținerea constantă a temperaturii apei
 • Încălzește întreaga capacitate într-un timp scurt
 • Are o eficiență bună, având puterea de 2000W

  Dezavantaje:

 • Doar goală cântărește aproape 18Kg, fiind destul de grea

Verifica Pretul Acestui Produs

Tesy BiLight GCV503520B11TSR poate fi considerat unul dintre cele mai bune boilere oferite de Tesy dacă e să ne luăm după calitatea oferită la un așa preț mic. Acesta este adecvat locuințelor care necesită apă în cantități medii sau poate mari, având volumul de 50l. Puterea are valoarea de 2000W iar presiunea este de 8Mpa, însemnând că eficiența energetică este una bună, aparținând clasei C. Design-ul său este unul unic deoarece nu desparte corpul boilerului de sistemul de fixare în perete, astfel economisind 16% din pierderile de căldură.

În plus, acesta are nevoie doar de o oră și jumătate aproximativ pentru a încălzi toată cantitatea de 50l iar ca funcții dispune de termostat, supapă de siguranță, protecție la îngheț și indicator de pornire.


Ariston Pro R 80 EU

Ariston Pro R 80 EU

  Avantaje:

 • Oferă o cantitate de apa de 80 de litri
 • Cei 80l de apă sunt încălziți relativ rapid datorită puterii de 1800W
 • Are un preț convenabil pentru asemenea capacitate

  Dezavantaje:

 • Este cotat la clasa energetică D

Verifica Pretul Acestui Produs

Ariston Pro R 80 EU este boilerul termoelectric care se va potrivi de minune în casa dumneavoastră, putând fi montat atât pe verticală cât și pe orizontală. Boilerul se poate controla prin panoul electronic, oferă o capacitate de 80l iar datorită puterii de 1800W, apa se va încălzi în aproximativ 2 ore. Presiunea din interiorul său este de 0.8Mpa iar eficiența energetică este cotată la clasa D.

Acesta este fiabilizat prin protecție IPX3, anod de magneziu, un întrerupător de pornire și oprire și o supapă iar când vine vorba de preț, el este unul mic, comparativ cu cantitatea de apă oferită.


Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSR

Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSR

  Avantaje:

 • Puterea sa de 2000W încălzește rapid apa
 • Capacitatea de 80l este ideală pentru familiile cu 4 mebri
 • Beneficiază de sistemul Piston, asigurând mai multă apă caldă

  Dezavantaje:

 • Pachetul nu include cablu și șuruburi de prindere

Verifica Pretul Acestui Produs

Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSR este un boiler termoelectric care beneficiază de efectul Piston introdus de cei de la Tesy, asigurând cu 15% mai multă apă caldă, limitând amestecul cu apa rece. Sistemul de prindere reduce puntea termică dintre rezervor și perete, astfel asigurând o eficiență energetică care aparține clasei C.

Boilerul este dotat cu un termostat cu reglare simplă, întrerupător On/Off cu indicator al modului de funcționare și supapă de siguranță.

În plus, puterea de 2000W contribuie semnificativ la încălzirea rapidă a celor 80 de litri de apă, putând fi folosit și de familii cu 4 membri.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Ariston Andris LUX ECO 30 EU

Ariston Andris LUX ECO 30 EU

  Avantaje:

 • Datorită funcției Eco, economisește cu până la 15% energie
 • Oferă 30l de apă la fiecare folosire, ideal pentru cupluri sau persoane singure
 • Este ușor de setat prin afișajul său LED
 • Materialele ce îl compun sunt de o calitate superioară

  Dezavantaje:

 • Prețul său, în comparație cu cantitatea de apă oferită, este mai mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Ariston Andris LUX ECO 30 EU este făcut special pentru locuințele ocupate de cel mult două persoane, fiind compact și ușor de montat, direct deasupra chiuvetei.

Volumul său total de apă este de 30l, pentru fiecare program de lucru, folosind presiunea de 0,8Mpa și cu o putere de 1500W, realizând o economie energetică de până la 15%, pe baza funcției Eco Evo folosite. El se controlează prin panoul său electronic cu afișaj LED, care îți arată temperatura apei încălzite și când o poți folosi, include un rezervor cu titan emailat și element de încălzire din cupru, asigurând atât durabilitate cât și fiabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.