Cel mai bun blender in 2021

0
1700

Blenderul este considerat a fi un dispozitiv foarte folositor în bucătăria dumneavoastră, fiind utilizat pentru a prelua multe dintre sarcinile obositoare, care implică prepararea felurilor de mâncare printre care și sarcina de a prelucra diferite alimente.

Blenderul este compus dintr-un motor care pune în mișcare câteva cuțite care prelucrează alimentele aflate în interiorul recipientului colector.

Performanțele unui blender se bazează în principal pe puterea motorului, raportată la consumul de energie și puterea reală de prelucrare a ingredientelor astfel dacă doriți un blender capabil să proceseze orice tip de aliment, trebuie să alegeți corespunzător puterea acestuia.

Când căutați un blender nou, e bine să luăm în calcul fiabilitatea dar și ergonomia. Blenderul perfect vă va oferi siguranță în utilizare, va fi rezistent, va necesita condiții minime de mentenanță și implicit va oferi o garanție extinsă. Materialele care îl compun trebuie alese cu grijă, ele oferind rezistența aparatului și încă un aspect sugerat de noi este să alegeți unul care are cuva din sticlă și nu din plastic pentru a nu altera gustul alimentelor. Ergonomia vizează atât manevrabilitatea cât și ușurința cu care se vor folosi funcțiile aparatului, trebuie să avem grijă ce fel de formă și ce capacitate va avea dispozitivul, în funcție de ce cantități de mâncare preparăm.

Un blender bun este greu de ales, mai ales în ziua de astăzi când piața ofera noi modele in fiecare zi, așadar, hai sa aflam care sunt cele mai bune blendere de pe piata la ora actuala.

Top 3 Cele mai bune blendere


Breville BlendActive VBL097X-01

Breville BlendActive VBL097X-01

  Avantaje:

 • Este mic, compact și silențios
 • Are sistem ce oprește alunecarea, având 3 ventuze ce se lipesc de masă
 • Ideal pentru deplasări la sala de fitness

  Dezavantaje:

 • Nu este foarte puternic, gheața în cantități mari este mai greu de sfărâmat

Verifica Pretul Acestui Produs

Breville BlendActive VBL097X-01 este un blender elegant dar totodată și foarte ușor de transportat, oferindu-vă posibilitatea de a prepara smoothie-uri de fructe, sucuri cu gheață, băuturi pentru micul dejun sau sesiuni de antrenamente.

Recipientul său de 600ml este unul realizat din Tritan, un material durabil, ce nu conține BPA, este rezistent la pete, gusturi și mirosuri. Lamele sale sunt confecționate din inox, putând sfărâma ingrediente tari precum gheața.

În plus, puterea sa este de 250W, el fiind foarte mic, greutatea este de doar 1.6Kg, putând fi transportat oriunde cu ușurință și are sistem de anti-alunecare.


Philips HR2860/55

Philips HR2860/55

  Avantaje:

 • Este compact și ușor de transportat
 • Nu este zgomotos
 • Poate fi blenderul perfect pentru o mamă cu un copil mic

  Dezavantaje:

 • Puterea sa este bună doar pentru alimentele mai puțin dure sau legumele

Verifica Pretul Acestui Produs

Philips HR2860/55 este blenderul ideal pentru tine dacă ai copilaș mic, destul de mofturos cu mâncarea. El este un blender ușor de transportat, cu o capacitate bunicică pentru o singură porție a unui copil, taie bine alimentele mai puțin dure și nu este zgomotos.

Acesta are o putere mică de 220W dar care pentru un copil își va face bine treaba, capacitatea este de 0.4l, cât pentru o porție a copilului iar ca accesorii vom primi o rașniță ce macină rapid alune și boabe și două vase cu capac, excelente pentru păstrarea sau mutarea compozițiilor.


Star-Light Toro

Star-Light Toro

  Avantaje:

 • Are o capacitate suficientă pentru majoritatea rețetelor
 • Puterea sa de 1000W poate fi controlată foarte bine de cele 5 trepte de viteză
 • Deține multe funcții utile

  Dezavantaje:

 • Panoul său de control este mecanic și nu digital

Verifica Pretul Acestui Produs

Star-Light Toro este ajutorul tău de încredere în bucătărie, oferind performanțe deosebite datorită motorului de 1000W și a cuțitelor de foarte bună calitate, fiind perfect pentru milkshake-uri, pentru a mărunți legume și chiar pentru a toca carne. Controlul variabil al vitezei permite o flexibilitate nelimitată și funcția impuls oferă precizie atunci când aveți nevoie.

Vasul său este din sticlă transparentă, cu capac, cu o capacitate de 1.5l, suficient de încăpător pentru majoritatea rețetelor și se poae curăța foarte ușor deoarece este detașabil.

Acesta are 5 trepte de viteză, o funcție turbo, sistem anti-alunecare iar panoul său de control funcționează mecanic.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Heinner Master Collection HBL-1000XMC

Heinner Master Collection HBL-1000XMC

  Avantaje:

 • Are o capacitate generoasă de 1,5l
 • Puterea de 1000W oferă multe posibilități
 • Panoul de control este unul digital
 • Oferă 5 trepte de viteză pentru a controla perfect viteza procesului

  Dezavantaje:

 • Este un dispozitiv mai zgomotos

Verifica Pretul Acestui Produs

Heinner Master Collection HBL-1000XMC este un blender profesionist din noua gamă de produse de la Heinner promovate chiar de chef Cătălin Scărlătescu. Acesta te poate ajuta la mărunțit gheața, nucile și alte alimente dure, fiind dotat cu un motor puternic de 1000W. Puterea sa poate fi controlată foarte bine datorită celor 5 trepte de viteză și a funcției Pulse, oferindu-vă mixare, mărunțire, lichefiere dar și amestecare.

Ecranul este unul LCD, arătându-ne timpul necesar operațiunii pentru a ne putea ocupa de alte activități, cuțitul său este din oțel inoxidabil, cu o formă foarte bună pentru tăiere iar bolul său din sticlă are o capacitate generoasă de 1,5l.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.