Cel mai bun bideu in 2021

1
2998

Igiena reprezintă un factor foarte important în sănătatea noastră, mai ales în zona genito-anală, unde o igienă corespunzătoare poate reduce dramatic iritațiile și infecțiile din zona respectivă. Printre cele mai sănătoase variante de curățare găsim spălarea cu apă și săpun a zonei respective însă acest lucru poate fi destul de dificil așa că, cel mai bine este să achiziționăm un bideu, el făcând munca mult mai simplă.

Un bideu întreg poate ocupa destul de mult spațiu și cum nu oricine dispune de acel spațiu, cel mai bine este să achiziționăm unul care se montează pe vasul de toaletă, care se racordează la apă și include o tijă care realizează spălarea.

Bideurile care se montează pe vasul de toaletă pot fi mecanice sau chiar electrice, după acest criteriu bazându-se funcțiile dar și prețul lor. Cele electrice sunt mai sofisticate tehnologic, încălzesc apa pe loc și se controlează printr-un panou electronic iar la modelele clasice, ce funcționează mecanic, se racordează la apă rece și apă caldă, temperatura reglându-se cu ajutorul unei baterii clasice.

Putem găsi o gamă largă de bideuri care se montează pe vasul toaletei, bideuri care includ sau nu un capac de toaletă. Dacă întâmpinați probleme în a alege unul care sa va potriveasca vă sugerăm să priviți lista următoare de bideuri pentru a va face o idee mai clara.

Top 3 Cele mai bune bideuri


Living Solutions HB 8200

Living Solutions HB 8200

  Avantaje:

 • Este simplu de montat și folosit
 • Prețul său este unul foarte bun
 • Nu ocupă mult spațiu

  Dezavantaje:

 • Are puține funcții

Verifica Pretul Acestui Produs

Living Solutions HB 8200 este un bideu simplu, ce îndeplinește funcțiile esențiale, venind la un preț accesibil pentru majoritatea persoanelor. Acesta se montează pe vasul de toaletă, sub capacul de WC deja existent, îmbunătățind igiena și confortul, realizând totodată și o economie de spațiu.

Ansamblul celor două tije este detașabil, astfel încât acestea să poată fi curățate și dezinfectate periodic, sistemul este prevăzut cu funcția de curățare automată a tijelor, astfel încât, indiferent de tipul de spălare ales, selectorul trece mai întâi prin curățarea tijelor sub jet de apă iar racordarea se face atât la apă caldă cât și la apă rece, reglajul de temperatură făcându-se de la panoul mecanic de comandă.


HYUNDAI Bobslei II C

HYUNDAI Bobslei II C

  Avantaje:

 • Spălarea tijei se poate realiza în mod automat
 • Se montează cu ușurință pe vasul toaletei
 • Spațiul ocupat de acesta este minuscul

  Dezavantaje:

 • Unii utilizatori au remarcat presiunea prea mică folosită de acesta

Verifica Pretul Acestui Produs

Bideul Bobslei II C produs de firma Hyundai este unul mecanic, montându-se sub capacul de toaletă și folosind apă pentru a curăța zona genito-anală, ajutând la prevenirea sau vindecarea diverselor boli. Acesta prezintă două tije pentru spălarea anală, prezentă la bărbați și femei și spălarea genitală, prezentă doar la femei, reglarea temperaturii precum și a presiunii se realizează simplu, prin bateria poziționată în partea din față a consolei de comandă iar spălarea tijei se face în mod automat, dispozitivul fiind dotat cu un sistem cu apă sub presiune, care este acționat prin apăsarea unui buton situat în partea din spate a consolei.


Living Solutions HB 9200

Living Solutions HB 9200

  Avantaje:

 • Se instalează ușor, venind cu toate accesoriile incluse
 • Prezintă și capac de WC
 • Dispune de funcția de curățare automată a tijelor

  Dezavantaje:

 • Este lipsit de funcții care să iasă în evidență

Verifica Pretul Acestui Produs

Living Solutions HB 9200 este un capac de toaletă prevăzut cu funcție de bideu, montându-se în locul capacului de WC clasic și care prin cumularea funcțiilor de WC și bideu, vă poate economisi foarte mult spațiu în baie. Acest dispozitiv este diferit de modelele clasice, spălarea este mult mai eficientă dar și mai igienică, datorită faptului că spălarea nu mai necesită folosirea mâinii, datorită tijelor dotate cu vârf cu duze speciale care ridică presiunea apei și în același timp direcționând jetul de apă exclusiv în zona de spălare, realizând o curățare completă.

Tijele sunt acționate de presiunea apei iar când aceasta dispare, tijele se retrag, sistemul este prevăzut cu funcție de curățare automată iar temperatura apei se reglează din selectorul poziționat în partea din spate a panoului de comandă.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Hyundai HDBM – 1200

Hyundai HDBM - 1200

  Avantaje:

 • Tijele sale se spală automat și se retrag, însemnând că nu te vor deranja
 • Temperatura se poate regla foarte simplu
 • Închiderea se realizează în mod hidraulic, ceea ce înseamnă că nu produce zgomot

  Dezavantaje:

 • Oferta de preț este una mai ridicată față de celelalte modele

Verifica Pretul Acestui Produs

Hyundai HDBM – 1200 este un capac de toaletă care se montează pe vasul de toaletă, cumulând funcțiile de capac de toaletă și de bideu pentru a acoperi cât mai puțin spațiu.

Bideul de față necesită racordare la apă caldă și rece, pe consola laterală se află manetele și butoanele mecanice, cu ajutorul cărora se realizează reglajele iar cele două tije separate ajută atât la spălarea anală cât și la cea genitală ieșind din nisă prin creșterea presiunii și acționând în zona dorită.

Capacul și șezutul beneficiază de închidere lentă, fără zgomot, având un sistem hidraulic iar curățarea tijelor se realizează în mod automat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.