Cel mai bun baby monitor in 2021

0
7170

Un interfon reprezintă un mijloc ingenios de a asigura comunicarea între diferite camere ale locuinței și mai ales, de a supraveghea siguranța copilului tău. Este recomandat ca acesta să doarmă în propria cameră cât mai devreme, iar dormitorul părinților să fie cu adevărat, al lor.

Este normal să-ți faci griji pentru nevoile și siguranța celui mic, iar aici intervin baby monitoarele, care îți redau sunetele din cameră cu receptorul, modelele mai performante, înregistrând și chiar stocând imagini cu cel mic.

Raza de acțiune a interfonului diferă în funcție de poziționarea acestuia și de obstacolele întâlnite de semnal, în general, în câmp deschis oferind o rază mare de acțiune care însă poate atinge în jur de 50m în locuințe.

De cele mai multe ori, un baby monitor este format din două componente, unitatea de monitorizare, ce rămâne în camera bebelușului conectată la o priză și unitatea parentală, care, de obicei, utilizează baterii pentru alimentare. O unitate parentală bună trebuie să conțină și un monitor ce va oferi informații ușor de înțeles și citit, ecranul este de cele mai multe ori LCD și trebuie să afișeze informații corespunzătoare aparatului, precum temperatura sau nivelul de zgomot.

Siguranța copilului trebuie pusă pe primul loc, astfel, o investiție mai mare își va merita cu siguranță osteneala. Dacă vrei să descoperi noi produse utile și ușor de utilizat, noi îți recomandăm următoarele produse.

Top 3 Cele mai bune baby monitoare


Mappy VBM-9500

Mappy VBM-9500

  Avantaje:

 • Dispune de funcție de noapte și senzor de temperatură
 • Raza de acțiune în spațiile închise ajunge la 50m
 • Prezintă funcție de talk-back

  Dezavantaje:

 • Bateria unității părintelui se descarcă mai rapid

Verifica Pretul Acestui Produs

Mappy VBM-9500 vine în ajutorul dumneavoastră pentru monitorizarea constantă a bebelușului sau a copiilor în timp ce aceștia petrec timp în altă cameră.

Acest dispozitiv prezintă funcție de noapte ce se activează automat, distanța de transmitere este de până la 260m în spațiu deschis, dispune de funcție talk-back pentru a putea comunica împreună cu bebelușul, prezintă 8 cântece de leagăn iar unitatea părintelui prezintă un ecran LCD de 2.4 inchi, cu o baterie de 750mA ce durează 4 ore să fie încărcată.


Mappy VBM-7100

Mappy VBM-7100

  Avantaje:

 • Unitatea părintelui dispune de o portabilitate avansată
 • Se poate utiliza pe timp de noapte, la o distanță de maxim 5m
 • Unitatea copilului poate funcționa și cu acumulator

  Dezavantaje:

 • Ecranul părintelui este destul de mic

Verifica Pretul Acestui Produs

Cu ajutorul lui Mappy VBM-7100 puteți face contact cu bebelușul dumneavoastră de la o distanță de 260m în spații libere, ce în case ajunge la o rază de 50m.

Unitatea bebelușului are senzor de imagine, un unghi de vizibilitate de 50˚, poate vedea noaptea la o distanță de 5m și poate fi ținută fie constant în priză, fie poate rezista cu un acumulator de 550mA. Unitatea părintelui reprezintă un dispozitiv asemănător cu un telefon, având o diagonală de 2 inchi cu o rezoluție de 176×220 pixeli, cu difuzor și microfon dar și o baterie de 540mA, putând fi astfel purtată cu dumneavoastră oriunde.


NOVOKIDS™ V88

NOVOKIDS™ V88

  Avantaje:

 • Unitatea bebelușului se poate roti la 360˚
 • Monitorul părintelui este de 2.5 inchi și cu o rezoluție de 640x480p
 • Dispune de funcție talk-back și lumină de veghe

  Dezavantaje:

 • Are un cablu de încărcare cam scurt

Verifica Pretul Acestui Produs

NOVOKIDS™ V88 este creat special pentru monitorizarea permanentă a bebelușului, funcționând cu un monitor video wireless echipat cu tehnologie wireless 2.4G, care oferă un semnal modulat și refresh rate de 250 frame-uri pe secundă la o distanță de maxim 260m în spațiile deschise.

Dispozitivul trece automat pe modul de noapte, are funcție de talk-back, un senzor pentru monitorizarea temperaturii și o lumină de veghe, funcție de zoom dar și cântece de leagăn iar unitatea părintelui are un ecran LCD de 2.5 inchi cu o baterie de 540mA și o rezoluție de 640x480p.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

SI-LiveSmart SM24

SI-LiveSmart SM24

  Avantaje:

 • Unitatea părintelui prezintă un acumulator ce oferă autonomie de 12 ore
 • Dispune de foarte multe funcții utile
 • Unitatea copilului se poate roti la 360˚
 • Ecranul este unul mare, cu o rezoluție de 640x480p

  Dezavantaje:

 • Prețul de achiziție poate ajunge la valori destul de mari

Verifica Pretul Acestui Produs

Sistemul Baby Monitor SI-LiveSmart SM2 reprezintă ajutorul perfect pentru monitorizarea în timp real a copilului tău, acesta fiind un dispozitiv wireless de înaltă rezoluție cu LED-uri IR, trecerea pe modul de noapte făcându-se în mod automat.

Acest dispozitiv prezintă un senzor de monitorizare a temperaturii, astfel vei fi informat cu privire la temperatura camerei în care se află bebelușul, funcția Lullaby Music îi oferă copilului cântece de leagăn, prezintă funcție talk-back și night vision dar și un zoom x2 iar unitatea părintelui are o rezoluție de 640x480p, fiind alimentată cu o baterie de 950mA, durata sa de funcționare fiind de până la 12 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.