Cel mai bun aspirator nazal

1
3743

Bebelușii nu dispun de un sistem imunitar foarte bine dezvoltat, drept pentru care răcesc foarte des. Câteva dintre simptomele răcelii sunt curgerea nasului sau înfundarea acestuia, cunoscute și sub numele de congestie nazală, acestea având o singură soluție și anume suflatul nasului. Cei mici nu stiu cum funcționează acest proces, de aceea e nevoie de intervenția unui aspirator nazal.

Aspiratorarele nazale se pot împărți în aparate nazale electrice sau manuale, cele manuale despărțindu-se la rândul lor în arpiratoare cu pompiță sau prin sucție.

Aceste dispozitive trebuie curățate de fiecare dată dupa folosire pentru a se evita infectarea bebelușului, astfel, cu cât sunt mai ușor de curățat cu atât vor da un randament mai bun. Există și riscul de transmitere a virusului de la copil la părinte, acest lucru întâmplându-se cel mai des la aparatele prin sucție.

Atunci când vine vorba de bebeluși, totul trebuie să fie cât mai simplu de folosit, astfel, un aspirator nazal bun va îndeplini și această condiție, cele mai simple de utilizat fiind aparatele electrice, utilizarea lor făcându-se doar prin apăsarea unui buton.

Când vine vorba de siguranța bebelușului tău, nu trebuie să te zgârcești cu un anume preț, siguranța sa fiind pe primul loc, trebuie să ai grijă ca aparatul ales să fie unul ușor de curățat, simplu de utilizat și să nu producă mult zgomot pentru a-l agita, astfel, noi am pregătit o listă cu aspiratoare nazale care îndeplinesc condițiile menționate anterior.

Top 3 Cele mai bune aspiratoare nazale


Ceumed Nosko

Ceumed Nosko

  Avantaje:

 • Este un produs ieftin și eficient
 • Se poate curăța foarte ușor deoarece piesele se pot desface
 • Datorită formei compacte se poate transporta foarte ușor

  Dezavantaje:

 • Deoarece este un model de aspirare prin sucție, se poate transmite virusul către adult

Verifica Pretul Acestui Produs

Ceumed Nosko este unul dintre cele mai bune modele de aspiratoare nazale manuale, acesta putându-se utiliza cu un aspirator convențional, fie cu aspirație pe cale bucală.

Acesta este complet igienic, are 4 piese componente care se pot desface și igieniza separat, este micuț, ușor portabil iar costurile acestuia vor fi minime, fapt ce ne determină să-l considerăm un produs ce merită cumpărat.

În plus, acesta este recomandat de mai mulți medici pediatrici și ORL și poate fi utilizat de copiii de orice vârstă.


Mony Purity

aspirator nazal Mony Purity

  Avantaje:

 • Dispune de melodii pentru a liniști copilul
 • Pachetul dispune de 3 vârfuri din silicon și 2 baterii
 • Are 3 trepte de putere

  Dezavantaje:

 • Nu este rezistent la apă

Verifica Pretul Acestui Produs

Mony Purity este proiectat și realizat pentru aspirarea secrețiilor nazale ale bebelușilor, într-un mod cât mai liniștitor și mai delicat pentru copii.

Fiind un dispozitiv cu aspirare automată, este alimentat cu 2 baterii AA, dezvoltând o putere bună de aspirare însă lipsită de riscuri pentru cel mic, vârful său este moale iar design-ul este confortabil, ușor și compact.

În plus, vârfurile se pot spăla foarte ușor pentru a preveni viitoarele infecții, zgomotul este redus și dispune de 3 melodii, puterea poate fi setată în 3 trepte iar în pachet se vor găsi atât 3 vârfuri de aspirație din silicon cât și 2 baterii.


Momert 1723

Momert 1723

  Avantaje:

 • Are un design ce îi oferă părintelui posibilitatea de a-l manevra cu ușurință
 • Pachetul conține baterii, 2 capate și 2 inele din silicon
 • Este silențios și eficient

  Dezavantaje:

 • Nu dispune de melodii pentru a calma copilul

Verifica Pretul Acestui Produs

O altă opțiune foarte bună este și dispozitivul Momert 1723, acesta fiind simplu de utilizat și extrem de silențios, astfel încât bebelușii îl vor accepta cu ușurință.

Design-ul său este conceput în așa fel încât părintele să îl poată apuca și manevra ușor iar capătul de aspirație să fie perfect adaptat formei și dimensiunilor cavității nazale ale copilului. Vârful este realizat din silicon, moale și delicat, astfel încât bebelușul să nu fie rănit, este rezistent la apă iar pachetul conține 2 baterii AA, 2 capete din silicon dar și 2 perechi de inele din silicon.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Haxe

Haxe

  Avantaje:

 • Este mic și compact, putând fi luat oriunde
 • Poate reda 12 melodii pentru a liniști copilul
 • Pachetul conține 3 vârfuri de silicon și 2 baterii
 • Recipientul este spațios și transparent pentru a observa eficiența aparatului

  Dezavantaje:

 • Are un preț mai mare de achiziție

Verifica Pretul Acestui Produs

Haxe este un aspirator nazal electric foarte eficient ce aspiră cu ușurință secrețiile nazale, putând fi utilizat zilnic.

Acest dispozitiv funcționează cu baterii, ceea ce reduce timpul de aspirare, vârfurile sunt mici, flexibile, din silicon, 3 dintre acestea fiind incluse în pachet, poate reda 12 melodii pentru a liniști copilul, recipientul de colectare este transparent pentru a oferi posibilitatea observării eficienței în timp real, este ușor de dezasamblat și curățat iar design-un este compact și ergonomic, făcându-l ușor de luat oriunde.

1 COMENTARIU

 1. buna, noi folosim de la firma omron, produsul duobaby, nebulizator si aspirator nazal!cred ca este singurul produs de acest tip de pe piata!recomand cu drag este foarte eficient!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.