Cel mai bun aspirator cu filtrare în apă in 2019

0
895

Pentru a curăța eficient o locuință este necesar mai mult decât un aspirator simplu, cu sac de textil, aceștia scăpând deseori fire de praf care pot provoca probleme persoanelor cu alergii. Fie că dorești o curățare mai eficientă sau o persoană din familie suferă de alegie, aspiratoarele cu apă v-ar putea ajuta cu siguranță.

Aspiratoarele cu apă purifică aerul și igienizează suprafețele într-o proporție foarte mare, astfel încât să reduci riscurile legate de praf.

Un aspirator cu apă filtrează aerul în proporție de 85% și de aceea te sfătuim să cauți un aspirator ce incorporează atât un sistem de filtrare cu apă cât și un filtru de pânză și unul poros, din plastic. Spre deosebire de aspiratorul clasic, cel cu apă trebuie curățat mai des, din moment ce lucrează cu un filtru umed, pentru a evita depunerile cu mucegai.

Capacitatea rezervorului unui astfel de produs diferă de la model la model, însă, în general găsești produse cuprinse între 1,5 și 8l iar dacă vrei să-l folosești pentru uz interior al casei, îți recomandăm unul cu o capacitate mică spre medie, deoarece nu vei avea nevoie de mai mult și devine mai greu cu cât capacitatea crește.

Pe piață sunt disponibile atât variante ușor de folosit și accesibile la preț, cât și dispozitive profesionale, mai complicate, cu mai multe opțiuni iar dacă nu vrei să te încurci prea tare, îți sugerăm să urmărești lista de mai jos.

Top 3 Cele mai bune aspiratoare cu filtrare în apă


Zass ZVC 06

  Avantaje:

 • Este un aspirator puternic, de 1600W
 • Poate fi folosit umed sau uscat, în funcție de nevoi
 • Rezervorul are capacitate mare

  Dezavantaje:

 • Greutatea sa este una mare, mai ales când rezervorul este plin

Verifica Pretul Acestui Produs

Zass ZVC 06 este un aspirator cu apă puternic de 1600W, ideal pentru a face față provocărilor de zi cu zi, chiar și în familiile numeroase sau care dețin animale de companie.

Pe lângă sistemul de filtrare prin apă, modelul este de asemenea echipat cu sistem de filtru HEPA lavabil, care dublează eficiența sa, în așa fel încât să nu scape niciun fir de praf. Capacitatea rezervorului său este de 7,5l, astfel încât să poți curăța suprafețe mari, fără a fi necesară întreruperea activității. Tubul telescopic metalic sporește ergonomia piesei, împreună cu roțile pivotante crescându-i manevrabilitatea.

În plus, în funcție de nevoi, poți decide să aspiri umed sau uscat, în pachet regăsindu-se toate accesoriile necesare.


Gorenje VCK1901WF

  Avantaje:

 • Incorporează 9 nivele de filtrare
 • Se transportă ușor datorită roților de cauciuc
 • Capacitatea de 4.5l este foarte utilă

  Dezavantaje:

 • Nu prezintă multe accesorii

Verifica Pretul Acestui Produs

Gorenje VCK1901WF este un aspirator cu filtrare cu apă ce incorporează 9 nivele diferite de filtrare, cu un recipient de depozitare a reziduurilor. Acesta incorporează un filtru HEPA care asigură reținerea microorganismelor ce pot provoca reacții alergice, a sporilor și prafului.

Puterea aspiratorului este de 1900W și pentru a suporta cantități mari de murdărie, aspiratorul a fost creat cu o capacitate totală de 4.5l.

Ca și accesorii, se poate utiliza un cap de aspirare universal și 3 componente suplimentare, ce ajută la accesarea spațiilor mai înguste, cablul său are 6 metri lungime iar greutatea sa este de 7,3Kg însă se transportă ușor datorită roților cauciucate.


Studio Casa HydraRain

  Avantaje:

 • Lucrează cu o putere de 1600W
 • Recipientul este relativ încăpător, de 2l
 • Deține filtru HEPA

  Dezavantaje:

 • Dimensiunile și greutatea sunt ceva mai mari

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul HydraRain oferit de Studio Casa garantează niște performanțe excelente de lucru, în raport cu prețul bun de cumpărare. Acesta aspiră doar umed și funcționează alimentat la rețea, incorporând un motor de 1600W, care promite să aspire impuritățile cât de rapid și eficient posibil.

Aspiratorul are o capacitate de colectare de 2l și include un recipient pentru apa murdară ce va fi ușor de golit, prezintă filtru HEPA, aspect preferat de persoanele ce prezintă alergii, el reducând la maxim posibilitatea de recirculare a aerului viciat și oferă funcția de suflare.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Zelmer ZVC762ZT

Zelmer ZVC762ZT

  Avantaje:

 • Putere bună de 1500W, motorul fiind unul economic
 • Include filtru HEPA
 • Dispune de accesorii pentru curățat
 • Sistemul de filtrare este împărțit în 4 trepte

  Dezavantaje:

 • Nivel ridicat de zgomot

Verifica Pretul Acestui Produs

Zelmer ZVC762ZT este un aspirator cu o capacitate de colectare de 2,5l și este, poate, cel mai bun aspirator cu filtrare prin apă de la Zelmer, ușor de folosit și multifuncțional. Pe lângă aspirarea uscată a prafului, el mai include și o funcție de spălare și strângere a apei, utilă pentru spălarea covoarelor sau a tapițeriei sau simpla aspirare rapidă a apei vărsată pe podea.

Aspiratorul incorporează un sistem de filtrare dublu, realizat de apă și filtrul HEPA, distribuit în 4 trepte. El generează o putere de 1500W, reglabilă, iar motorul Eco-Power a fost conceput pentru a crește eficiența aspirării, evitându-se consumul inutil de energie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here